dezole 18.08.05, 00:25 witam jestem z Gdyni i szukam konsultantki do której bym mogła dokładać swoje zamowienie a otrzymywać upust albo odwrotnie ktoś by mi sie dokładał do zamowienia a ja bym dawała upust dezole@tlen.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: GDYNIA - szukam konsultantki 24.08.05, 21:41 a co Ci to da? czy opust w Ori nie jest stały, niezależnie od wielkości zamówienia? Odpowiedz Link
chicarica Re: GDYNIA - szukam konsultantki 25.08.05, 09:00 Nie do końca. Tzn opust jest stały, ale do paczki doliczają 4 zł jeśli masz poniżej 100 pkt, no i jeśli nie masz 150 pkt to musisz wziąć produkt na biuro, który nie zawsze Ci pasuje i masz go komu sprzedać. Odpowiedz Link
dezole Re: GDYNIA - szukam konsultantki 28.08.05, 19:10 dokładnie widze ze same avonistki mi odpisały ja własnie wiekszosc zamawiam z avonu i tylko poszczegolne rzeczy z ori i nie chce komus zawracac glowy 2 duperelkami tylko zamawiac raz na jakis czas a porzadnie teraz np potrzebuje wode toaletowa glaciera i 10 dezodorantów w kulce glaciera ale niestety okazalo sie ze nie ma teraz tego w promocji buuu Odpowiedz Link
asia.p Re: GDYNIA - szukam konsultantki 28.08.05, 19:35 Dezole już pisałam do Ciebie mailika ale chyba niezauważyłąś ) U mnie możesz zamówić nawet 2 rzeczy dla mnie to żaden problem. ) Zapraszam na stronkę. kosmetyki-oriflame.kupisz.pl Asia Odpowiedz Link
justa_79 Re: GDYNIA - szukam konsultantki 29.08.05, 09:30 dezole napisała: > widze ze same avonistki mi odpisały wypraszam sobie ja jestem w Nu Skin, a chicarica w Ori Odpowiedz Link
dezole Re: GDYNIA - szukam konsultantki 31.08.05, 16:51 justa_79 a to przepraszam Cie ale skads znam twoj nick i myslałam ze z forum avonu a chicarica przeciez jest załozycielka forum avon wiec ma cos z nim wspolonego asia.p juz sie jedna dziewczyna z Gdyni ze mna skontaktowała ale niestety teraz nie ma glacierów w promocji a w tej chwili najbardziej na nich mi zalezy ale dziekuje za informacje Odpowiedz Link
chicarica Re: GDYNIA - szukam konsultantki 31.08.05, 18:40 Ja to faktycznie założyłam forum Avon, ale do Ori też jestem "zaciągnięta", chociaż i tu i tu mało zamawiam. Odpowiedz Link