kiddy 01.10.05, 19:47 Cześć dziewczyny. Czy od któreś z konsultantek z Warszawy mogłabym kupić próbki nowych podkładów Flawless i T-Balance? Nie jestem pewna odcieni, mam jasna skórę, ani tego, który byłby dla mnie lepszy. Czy któraś mi pomoże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorina Re: Próbki nowych podkładów 01.10.05, 22:58 Po pierwsze próbki dla klienta są gratis Podaj tylko adres. Po drugie, jeśli masz jasną cerę polecam najjaśniejszy odcień. Sama zawsze urzywałam Natural Beige, ale te nowe sa trochę ciemniejsze, więc dla mnie Natural Ivory jest idealny. Odpowiedz Link
kiddy Re: Próbki nowych podkładów 02.10.05, 13:40 Dziękuję za odpowiedź. Odezwę się na gg. Odpowiedz Link
ala1986 Re: Próbki nowych podkładów 07.10.05, 20:52 Zgadzam się z przedmówczynią. Widziałam i testowałam wszystkie odcienie na szkoleniu i jeżeli masz jasną cerę to tylko Natural Ivory. Na pewno nie będzie za jasny Odpowiedz Link
kropka83 Re: Próbki nowych podkładów 30.10.05, 13:35 A czy ja tez mogłabym sie odezwać na gg w sprawie próbek, mimo ze nie jestem z Wawy?? Odpowiedz Link
ala1986 Re: Próbki nowych podkładów 30.10.05, 14:41 A skąd jesteś kropko? Bo jeśli z Poznania to zapraszam do mnie Odpowiedz Link
zorina Re: Próbki nowych podkładów 30.10.05, 21:52 oczywiście, że możesz kropko83 Ja jestem z Opola, ale to nieistotne. Odpowiedz Link
albicilla Re: Próbki nowych podkładów 30.10.05, 22:26 Jak zwykle ostatnio , spóźniona , ale tez mogę Tobie Kropko , je przesłać. Jestem z Poznania , ale to mie ma znaczenia , jak napisała Zorina Popatrz jaki masz wybór . Odpowiedz Link
kropka83 Re: Próbki nowych podkładów 31.10.05, 12:15 Albicilla, zostawiłam Ci wiadomość na gadulcu! Dziękuję Wam wszystkim baaaardzo gorąco! Odpowiedz Link