Dodaj do ulubionych

LUTOWE STARANIA 2004!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 15:31
Kochane dziewczyny, myślę, że śmiało możemy już zacząć tradycyjny,
comiesięczny wątek starań cd. I oby nam luty (miesiąc zakochanych) przniósł
rekordową liczbę podwójnych kreseczek, bo ostatnio jakoś z tym cienko na
naszym Forum. Tak więc zakasujmy rękawy, porzućmy wszelkie smutki i... Do
walki!!!!
PS. Tymczasem ja:21 dc, świeżo po nartach w Alpach, wypoczęta i z nowymi
siłami, bez jakichkolwiek objawów ciąży (nawet nie bolą mnie piersi), w 2
fazie prawdopodobnie bezowul;acyjnego cyklu (testy owu nie wykazały owulacji,
choć wykres prawidłowy z wyraźnym utzrymującym się wzrostem temp), na dodatek
w 7 dni po owu rozwinęłam (po raz drugi w życiu)grzybicę pochwy i sromu i
dokladnie w tym samym czasie wyskoczyla mi opryszczka. Co za niefart!
Obserwuj wątek
    • landrynka75 Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 01.02.04, 16:43
      Witam w lutym!
      Tak, zaczal sie luty i nowe staraniasmile, drugi cykl staran.
      Dzis u mnie zaczal sie 9 dc, wiec wszystko przed nami. Czuje sie swietnie,
      temp stabilna 36,4 od 2 dni,zaczelam ja mierzyc dopiero od tego cyklu.
      Mam nadzieje, ze ten cykl bedzie z owu. Ostatni byl bardzo regularny 28 dni i
      krotki 5 dni, bezbolesny, - co zdazylo mi sie po raz pierwszy w moim calym
      zyciu. Nie wiem tylko czy mialam owu. Codziennie biore Bromegron, Metformax i
      kwas foliowy wedlug zalecen lekarza.
      Poza tym ten cykl bedzie juz spokojny, bezstresowy, bez wyjazdow i zmian
      drastycznych klimatu.
      Mam nadzieje i zycze jej rowniez Wam,
      pozdrawiam z cieplego Miami,
      Magda
      • Gość: Jesica Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:05
        U mnie nowy rok nie przyniosl nic dobrego. Dzis dopiero 3 d.c. a okresu juz
        prawie nie ma w sumie jeszcze dobrze sie nie zaczol a juz sie konczy. Badania
        robilam i tez nic dobrego w nich nie ma prolaktyna za wysoka a progesteron za
        niski sad u mnie w tym miesiacu nie ma staran bo niby po co???? skoro i tak nie
        mam owulacji a przy takiej prolaktynie to nawet jakbym codziennie sie
        "przytulala" to i tak nic nie bedzie sad( w srode ide do lekarza mam nadzieje
        ze uslysze cos co poprawi mi nastroj.
        pozdrawiam i zycze powodzenia
    • Gość: Bas Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.02.04, 20:17
      Melduję się na lutowym posterunku. U mnie 24 dc i bez złudzeń na cokolwiek.
      Oczekiwanie na wstrętną @ i kolejny cykl starań. Do lekarza idę dopiero 11
      lutego i do tego czasu mam nadzieję mieć lepszy nastrój i więcej wiary.
      Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie z Was !!!
    • vikas Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 01.02.04, 20:41
      Witam w lutowych staraniach.melduje,ze czekam
      na malpe.Cykl 2 bez wspomagania i dlatego nie licze
      na cud.dzis 33 dc zadnych objawow-czekam cierpliwie.
      Pozdrawiam.
    • swireek Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 01.02.04, 20:50
      Czesc dziewczyny. Nowy Rok i nowy miesiac - to zawsze nowa szansa! U mnie dzis
      23 dc. Czekam z niecierpliwoscia na pozytywny rezultat 3 iui. Moze luty-miesiac
      zakochanych sprawi, ze marzenia sie spelnią? Zycze powodzenia nam wszystkim.
    • Gość: mafka Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.org / *.crowley.pl 01.02.04, 22:19
      Cześć.Ja w 21 d.c bezowulacyjnego, niestety.Czekam na @ i ruszam od 3 dnia z
      większą dawką CLO-może teraz się uda obudzić i zagnać do roboty szanowne
      jajnki smileNastrój w miarę-bo dużo postanowień i kilka sukcesów:wyluzować z
      przejmowaniem się(w realizacji),pozbyć się kilku kg-już 2 pożegnałam.A razem z
      porzuconą czekoladopasją przystopowały też paskudy na twarzy-zaczynam
      przypominać dorosłego człowieka a nie nastolatkę w centrum burzy hormonalnej.
      Sciskam towarzyszki bocianowej niedoli i oby miesiąc luty ,choć krótki był
      obfitujący tu u nas w dobre wieści!!!
    • martulinek Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 01.02.04, 22:23
      Witajcie, zwierzalam sie juz z moim staran jeszcze w styczniowym wątku. Dziś
      20 d.c. i cztery dni po moich urodzinach - stałam sie jeszcze starszą
      pierwiastką - 29 lat. O dziwo, nie mam jak co miesiąc smile, hehe objawów
      ciążowych. Może to dopiero jest właściwy sygnał? Coś tam mnie pobolewa w
      podbrzuszu, jakby lada moment zbliżała się miesiączka (dziwne). Cykle mam 28 -
      dniowe, opóźnienia zdarzają się do 4 dni, więc pod koniec następnego tygodnia
      powinnam wiedzieć na czym stoję. Kusi mnie zrobienie za kilka dni testu
      sikanego, ale wytrzymam. Nie dam się zwariować!
      Pozdrawiam przyszłe mamy - wszyscy wokół mnie "zaciążają" (och ta zazdrość!),
      więc jeśli nie ja w tym miesiącu, to na pewno któraś z nas... smile Oby nie jedna!
      • roksana78 Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 01.02.04, 23:08
        witam Dziewczyny!!
        dla mnie luty niesie wielkie nadzieje, jak i dla Was z resztą pewnie też, a
        dodatkowo z racji tego, że będzie 14 luty.
        Dzią dostałam 3 @ po poronieniu, więc zalecane najmniejsze minimum mam już za
        sobą, dlatego też podjeliśmy z mężem decyzję, że od lutego ostro działamy smile
        bardzo, ale to bardzo liczę na owocny dzień zakochanych smile ... obym się tylko
        nie przeliczyła... pozdrawiam
    • Gość: Nikola Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 08:34
      Oj...! troszkę nie pisałam...Ale również dołączam się do miłego
      towarzystwa...Oby luty był szczęśliwy!!!
      Dzisiaj 13 d.c brzuszek pobolewa...lewy jajnik kłuje...może owu? Nie
      wiem...temp. jeszcze nie skoczyła. W tym cyklu rozpoczeliśmy badania...mąż miał
      badanie nasienia...to badanie jest złożone i wszystkie wyniki będą dopiero za
      dwa tygodnie...jednak już z tych podstawowych badań wiem, że nie jest źle...tak
      powiedziała babka w labolatorium. Po zatym badamy czy nie jesteśmy nosicielami
      bakterii - chlameldi? (nie wiem dokładnie czy tak się nazywa), ale wyniki
      również będą za dwa tygodnie. W tym cyklu jestem spokojna...jakoś się
      wyciszyłam. Jednak zdaję sobie sprawę, że moje gruntowne badania również mnie
      chyba nie ominą. Wygląda na to, że z mężem jest ok. Tylko zadaję sobie pytanie
      co może ze mną być nie tak. Cykle regularne...owu jak można zauważyć z pomiaru
      tempki. raczej powinna być. Prolaktyna i inne badania hormonów w normie. Może
      niedrożne jajowody...nie wiem ale przyznam, ze chcaiłabym już wiedzieć co i
      jak....Do lekarza wybieramy się jak będą wyniki najwcześniej po 25 lutym.
      Trochę czasu upłynie. Ok. 20 ma przyjść nieoczekiwana @...może dalsze badania
      nie będą potrzebne? smile Mam taką cichutką nadzieję.
      Trzymajcie się mocno! Piszcie co u Was!

ŻYCZĘ WAM, ABY MIESIĄC MIŁOŚCI PRZYNIÓSŁ JEJ NAJWSPANIALSZY OWOC!!!

Pozdrawiam! Nikola
      • Gość: Nikola Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 09:31
        Dziewczyny jeszcze raz ja!....jajnik kłuje - lekki ból aż promieniujuący do
        boku...
        To może być objaw owu? Dodam, że dzisiaj 13 d.c przy cyklach 28 dniowych.
        Pazdrawiam!
        Nikola
      • Gość: Nikola Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 09:31
        Dziewczyny jeszcze raz ja!....jajnik kłuje - lekki ból aż promieniujuący do
        boku...
        To może być objaw owu? Dodam, że dzisiaj 13 d.c przy cyklach 28 dniowych.
        Pazdrawiam!
        Nikola
        • Gość: vikas Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.aster.pl 02.02.04, 10:01
          Hej Nikola to najprawdopodobniej objaw owu
          wiec do przytulanka marsz!!!
          Dzisiaj rano przyszla ta wstretna malpa,ale nic to.
          Przeciez ja nie owuluje, a cud wykluczony.Teraz moge
          zaczac diete i tak zrobie.Moze jakos uda sie ,w co
          watpie,ale nie poddam sie o nie!!!Musze uzbierac na
          in vitro to chyba jedyny sposob.Trzymam kciuki za Was
          dziewczyny oby luty przyniosl jak najwiecej dzidziosiow!!!
        • maretina Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 02.02.04, 11:59
          pewnie, ze moze a poza tym nawet gdyby owulacja byla dopiero jutro to
          probowanie juz dzis moze rowniez dac efekty. wieksze szanse na corke!smile
          pozdrawiam
    • maretina ja czekam na wyniki staran styczniowych!:)/nt 02.02.04, 11:57

• Gość: inka Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.dt.com.pl / *.dt.com.pl 02.02.04, 12:33
      no to i ja sie dolaczam.styczen mial byc dla mnie szczesliwy, ale po 5 dniach
      euforii (dwie kreski na tescie) przyszla @. nie musze mowic jak bylam wsciekla
      i rozczarowana. poniewaz przez ostatnie tygodnie o niczym innym nie myslalam
      (wiedzialam ze byla owulacja i wszystko poszlo zgodnie z planem), mierzylam
      temp., jadlam cholerna luteine i umieralam z niecierpliwosci...teraz
      postanowilam sie wyluzowac. nie zamierzam sie mierzyc, lykac tego cholerstwa,
      jade na narty i mam nadzieje, ze odpoczyneke i luz dobrze zrobi nam obojgu (On
      juz dostaje drgawek jak slyszy temat dziecko, obawiam sie ze jak to dluzej
      potrwa to bede musiala szukac innego reproduktorasmile
      modle sie zebysmy wrocili we trojke
      mysle, ze w zeszlym cyklu wlasnie stresy mnie zzarly. zmienilam prace,walczylam
      o klienta i zamartwialam sie ciaza, z tego wszystkiego stalam sie lzejsza o 3
      kilo i tak monotematyczna, ze sama ze soba nie wytrzymuje.
      dobrze, ze jestescie! trzymam kciuki za wszystkie starajace sie! pa

• Gość: nalo Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 02.02.04, 12:35
      Witajcie Dziewczyny, dolaczam do Was. U mnie 8 dc, trzeci dzien brania clo po
      1/2 tabl. Do tego biore Metformax,a w drugiej fazie luteine. W czwartek mam
      USG, moze bedzie juz cos widac czy moj organizm zareaguje na tak male dawki
      clo...Pociesza mnie ze pryszczy jakby mniej i sluz robi sie coraz badziej
      obiecujacy...Nie oczekuje cudow po tym cyklu, traktuje go raczej jako
      przetestowanie clo, wiec bardzo sie nie stresuje. Moze to jest jakis sposob?
      No ale przytulanko na pewno i tak bedziemy uskuteczniac, nawet jak nie bedzie
      owu. Trzeba wyrobic sbie kondycje przed kampania w nastepnym cyklu wink)) Jakos
      jestem gleboko przekonana, ze z clo mi sie uda, jak nie w tym cyklu i nie z ta
      dawka, to w ktoryms kolejnym... Mam nadzieje ze ten optymizm predko mnie nie
      opusci...no i zeby byl zarazliwy... smile Trzymam za Nas wszystkie mocno kciuki!
    • Gość: Martuszka Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: 62.233.204.* 02.02.04, 16:12
      Witam w lutowych staraniach .ja 27 dc. czekam na @@@@ i zaczynam nowycykl od
      badań i zmiany lekarza....smile
    • Gość: Aga lublin Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 17:06
      cześćsmile)) czas się zameldować sad(( dzień cyklu nie pamiętam który, @ powinna
      przyjść w niedzielę sad(( już czuję szczypanie jajników, bóle po lewej stronie
      kłute jakby wyrostek już się nawet zastanawiałam czy nie mam asymetrii
      narządów sad( przy przeciąganiu ból nie do zniesienia, kiedyś miałam takie jak
      mi mieśniaka wypakowałosad( także melduję się w klubie.... a dziś mi się śniło,
      że jestem w ciąży ....
    • martulinek Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 02.02.04, 18:11
      Dziś 21 d.c., do dziwnego kłującego bólu w podbrzuszu dołączyło sie
      pobolewanie pęcherza. Jestem wyluzowana, nie myślę, że to ciąża. I słusznie,
      bo teraz boli mnie jeszcze gardło, więc najpewniej przyplątało sie
      przeziębienie.
      Całe siły psychiczne kieruję na starania pod koniec lutego, bo coś czuję, ze
      nie bardzo trafiliśmy z przytulaniem na owulację. sad((
      Byłby to cud!
      Czekam...Jeszcze 6 dni... do @@@
      • Gość: maretina Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 02.02.04, 18:15
        hej! ja tez mam 21 dzien cyklu!smile))) i moje jajniki tez lekko pulsujasmile
        czekamy razemsmile
        • martulinek Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 02.02.04, 18:21
          Bosko! smileNie lubię sama czekać... (mojemu mężowi już staram się tym nie
          zawracać głowy..., bo się biedak psychicznie wyeksploatuje)smile
          • Gość: maretina Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 02.02.04, 18:26
            moj maz trzyma sie super. staralismy sie o bobaska dopiero drugi miesiac.
            ostatnio "zabronil" mi wlazic na to forum, bo uwaza, ze na sile szukam u siebie
            problemowsmile coz..... mi sie tu podoba.latwiej przelknac mi gorycz poronienia z
            Wamismile
            pozdrawiam
    • Gość: Alaska Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.nsm.pl 02.02.04, 18:38
      Ja też dołączam do lutowych starań. U mnie 13 dc ( tak samo jak u Nikoli).
      Niestety nic nie czuje ,a może po prostu nie chce czuć ,żeby sie nie nastawiać
      (takie założenie- lepiej nie czuc nic, niż czuć za dużo). Postanowiłam się nie
      zamartwiac i czekac spokojnie na @ co miesic. Lepiej nastawiać się ,że będzie
      @, a jak nie to porostu mile się "rozczarować". Ciekawe jak długo wytrwam.
      Pozdrawiam i zalecam takie nastawienie
      • Gość: vaga Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: 80.48.119.* 02.02.04, 20:54
        My się staramy o dzidziusia od pół roku. Niby wiem, że to jeszcze nie powód do
        rozpaczy, ale wiecie jak to jest - z każdym miesiącem większe rozczarowanie.
        Trzymam za nas wszystkie kciuki i pozdrawiam.
        • Gość: epo Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.satra.pl 03.02.04, 19:31
          Czesć wszystkim!
          Jest to moja pierwsza wizyta na tym forum. My z mężem też staramy się od ponad
          pół roku i nic. Staram się nie rozczarowywać, ale czasami to się strasznie
          wkurzam na tą całą sytuację. COś czuję, że mojego męża czekają badaniawink
          Bo ze mną wszystko w porządku. Uspokoiłam mni jedna dziewczyna, która
          powiedizłą, że jeżeli masz owulację i traficie z mężem na ten dzień, to i tak
          jest to tylko 25%szans. nie ma sie więc co załąmywać tylko brać do roboty.
          pozdrowienia i powodzenia
    • curieuse Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 02.02.04, 22:59
      Witam!

Rozpoczyna się nasz 18 cykl starań sad
      Jest to mój 4 cykl z clo i luteiną.
      Dziś 5 d.c... wszystko przede nami.
      W tym cyklu zmieniamy lekarza smile

Pozdrawiam Was gorąco!
    • martulinek Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 03.02.04, 09:42
      Oj chyba do @ będę monotematyczna smile
      Dziś kolejny dzień oczekiwania (22d.c.).... ale chyba na @! Zamiast ciążowych,
      same symptomy zbliżającej się małpy. Z tą różnicą, że chyba przyjdzie
      szybciej... Zdarzało się - zwykle cykle mam 26 z odchyleniami do 28. W porze
      ciepłej i przy naglych zmianach temperatury (a teraz się ociepliło) moj
      organizm pracuje szybciej i cykle są 24- dniowe.
      Jestem potwornie zmęczona, poruszam się w tempie żółwim. Wyglądam jak z krzyża
      zdjęta, blada, włoski jak zwykle przed @ - cieniutkie i leżą płaski przy
      głowie. Wczoraj nawet mój mąż stwierdził, że wyglądam potwornie i chyba
      lepiej, żebym poszła wcześniej spać (o 21.30!!!). Brzuch charakterystycznie
      pobolewa...Nic mi się nie chce. (och a tak miłoby mieć jakieś zachcianki!hihi)
      Tak, chyba już wszystko wiem...
      A jak u Ciebie Maretina???
      • maretina martulinku:) 03.02.04, 09:52
        poniewaz w pazdzierniku poronilam to nie moge powiedziec jakie mam cyklesad
        pierwsza miesiaczke po zabiegu mialam po uplywie 35 dni, druga byla po 28 a
        trzecia po 33!smile cholercia.... przed poronieniem mialam zegarkowe cykle, czesto
        mialam miesiaczki o tych samych godzinach!!!!smile
        podobno jeszcze troszke i wszystko wroci do normy.
        z wyzej wymienionych powodow trudno jest mi i mojemu mezowi "trafic"wink. nie ma
        latwo..... pierwsza ciaza byla szybciutko zmajstrowana, bo za 1 razem!!!!smile
        generalnie nie czuje zadnych symptomow zblizajacej sie miesiaczki, ale to nic
        nie znaczy. kiedy bylam w ciazy, a nie mialam o tym pojecia odczuwalam majaca
        sie pojawic miesiaczke. czasami nawet bieglam w pracy do toalety, bo dalabym
        sie pokroic za pewnosc, ze juz !!!ale nie przyszla wcale. nie bylo jej
        wizualnie, bo mialam jej objawy: lekki bol, ale duzo lzejszy niz normalnie.
        takze nic nie jest pewnego!smile
        pozdrawiamsmile)))
    • brita5 Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 03.02.04, 11:10
      W lutym zaczynam brac luteine oraz zastrzyki z pregnylu. Wiec mam ogromna
      nadzieje ze sie uda!!! Nawet nie starszne mi to ze dzidzus moze urodzic sie w
      znaku skorpionawink) To tak jak tesciowawink))
      • curieuse Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 05.02.04, 14:51
        brita5 napisała:

> Nawet nie starszne mi to ze dzidzus moze urodzic sie w
        > znaku skorpionawink) To tak jak tesciowawink))

Bardzo fajne podejście - na prawdę się uśmiałam smile))
    • Gość: aga Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: 217.17.35.* 03.02.04, 11:49
      czesc,
      staram sie kolejny raz, tym razem troche powazniej, bo za pare dni ivf..
      Pecherzyki rosna jak szalone, jest ich ok. 10 i zobaczymy, co bedzie. Boje sie
      jak cholera...
      pozdrawiam i trzymam kciuki,
      Aga
    • Gość: emilly Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: 195.243.11.* 03.02.04, 13:02
      wpisuje się na tę listę i oby było jak najwięcej wygranych wink
      • Gość: Dotti Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 14:49
        No to i ja się dopiszę: 23 dc, dokładnie tydzień po iui. Dzisiaj boli mnie
        brzuch, trochę jakby na @, ale jakoś tak inaczej, nawet nie potrafię określić
        różnicy. Na @ to jeszcze za wcześnie (najlepiej niech wogóle nie przychodzi
        przez najbliższe 9 miesięcy, czego sobie i Wam życzę). Wczoraj wieczorem bolały
        mnie piersi i były duuuże, dzisiaj już przeszło. Może to wszystko od luteiny
        albo bromergonu?
        To na razie tyle smilePozdrawiam
    • Gość: Kasia.sz2 Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.poz.cdp.pl / *.poz.cdp.pl 03.02.04, 15:14
      A czy ktoraś z Was odczuwała w drugiej polowie cyklu uciskanie w okolicy
      szyjki macicy? Wręcz jak pod koniec ciąży... Po owulacji bolal mnie caly
      brzuch, "ciagnely" jajniki, a po tygodniu własnie ten ucisk w szyjce. Piersi
      zrobily mi sie wielkie (takie mialam, jak karmilam...). Dzis mam 27 d.c. Czuje
      sie jak przed @ ( ), ale temp. nie spadła. Takich "objawow" przed @ nie
      mialam, ale pewnie zawsze moze byc pierwszy raz... Choc woalabym, aby bylo to
      co innego, na co wszystkie czekamy... pozdrawiam Kasia
    • Gość: Malaga Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: 217.153.60.* 03.02.04, 17:04
      Dzis 4 d.c i wizyta u lekarza aby podjal decyzje czy zaczynamy drugi cykl z CLO
      i ewentualnie z jaka dawka
      moze gdzie w polowie miesiaca uda sie nam wyjechac na pare dni, aby wypoczac i
      zapomniec o codziennych stresach - jak snieg nie zniknie w Polsce to oczywiscie
      na narty
      tymczasem pozdrawiam
    • Gość: marjar Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:09
      Dołączam do was kochane dziewczyny w ten luty-niech przyniesie nadzieję,siłę i
      trochę szczęścia nam wszystkim...
      u mnie 5 d.c.-CLO a za tydzień monitoring i jeszcze chwilka i pierwsza
      inseminacja (plemniczki męża jakieś powolnesmile))a później wyłączam
      się,oddzielam od mojej psyche (pierwszy raz)i niech sie dzieje wola
      Boga...pozdrawiam i mocno zacieram dłonie,papatki
      • Gość: anna Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: 217.153.47.* 03.02.04, 20:46
        Czesc dziewczyny,
        my staramy sie tak na powaznie juz pol roku, wczesniej , okolo roku, po prostu
        sie nie zabezpieczalismy, ale do dnia dzisiejszego nic nie wyniklo z
        tego.Jestem w 22 d.c, biore luteine i dzis pojawilo sie plamienie, chyba @ sie
        pojawi niedlugo, a tak liczylam na dzidzie.Trzymam kciuki za wszystkie, oby
        luty byl dla nas szczesliwy.
    • Gość: muminkowa Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! IP: 195.116.31.* 04.02.04, 15:58
      Hej dziewczyny,
      też staramy się z mężem o maluszka. Drugi miesiąc starań. Dziś jest mój 3dc,
      tak więc jak najbardziej liczymy na lutowy prezencik.

Pozdrawiam
      M.
    • martulinek Re: LUTOWE STARANIA 2004!!!!!! 04.02.04, 16:22
      Dziś 23 d.c. - nie wytrzymałam (jak zwykle)i zrobiłam test - i jak
      przewidywałam - negatywny. Robię postępy, bo nie wpadłam w histerię -
      poruszyło mnie to trochę, nie powiem, ale generalnie ok.
      wczoraj i dziś bóle jak przed @, choć jeszcze kilka dni... Od rana mdłości,
      pomyślałam, że może... ale nie, czekam na kolejny lutowy cykl i zmagania smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka