Gość: ala IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.02.04, 15:43 mam pytanie, do dośwaiadczonych kobiet o samopoczucie po pierwszym zażyciu clo. Mam bardzo dużo pracy i się obawiam, że nie wyrobie z góry dzikuję za listy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dotti Re: samopoczucie po clo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:57 Nie mam żadnych (w sensie negatywnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotti Re: samopoczucie po clo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:57 zapomniałam dodać: objawów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaska Re: samopoczucie po clo IP: *.nsm.pl 17.02.04, 16:01 Ja brałam już 3 cykle, ale objawy miałam ciagle takie same. Przede wszystkim ataki gorąca i duszności. Trwały chwile, ale dla mnie były bardzo uciążliwe. Momentalnie robiło mi sie goraco i byłam cała zlana potem. Trwało to pare sekund, ale kilka razy w ciągu dnia.Zmieniły mi sie tez długości cyklu. W pierwszym z clo 33 dni cyklu.W drugim 27 a w trzecim jeszcze nie wiem bo mam 28 dc i jeszcze czekam na @. Tak poza tym nie zauważyłam innych dolegliwości. Nie przytyłam i nie miałam zwiekszonego apetytu z jajnikami tez wszystko ok. Ale pamietaj kazdy inaczej reaguje na clo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asza Re: samopoczucie po clo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 21:06 mnie dopadła bezsenność i zmeczenie.W sumie padałam ok północy i budziłąm się od 4-5 rano i czuwałam.A poza tym nic gorszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: samopoczucie po clo IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.02.04, 21:18 Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomre Re: samopoczucie po clo IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 21:33 Ja bralam w sumie 6 cykli i nie pamietam wiekszych problemow, moze czulam sie trocha "opuchnieta?". Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ena Re: samopoczucie po clo IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 12:28 ja skończyłam pierwszy cykl z Clo i muszę powiedzieć ,że nie mam żadnych objawów w sensie negatywnym.Pa Odpowiedz Link Zgłoś