Dodaj do ulubionych

samopoczucie po clo

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.02.04, 15:43
mam pytanie, do dośwaiadczonych kobiet o samopoczucie po pierwszym zażyciu
clo. Mam bardzo dużo pracy i się obawiam, że nie wyrobiesad
z góry dzikuję za listy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dotti Re: samopoczucie po clo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:57
      Nie mam żadnych (w sensie negatywnych smile.
      • Gość: Dotti Re: samopoczucie po clo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:57
        zapomniałam dodać: objawów smile
    • Gość: Alaska Re: samopoczucie po clo IP: *.nsm.pl 17.02.04, 16:01
      Ja brałam już 3 cykle, ale objawy miałam ciagle takie same. Przede wszystkim
      ataki gorąca i duszności. Trwały chwile, ale dla mnie były bardzo uciążliwe.
      Momentalnie robiło mi sie goraco i byłam cała zlana potem. Trwało to pare
      sekund, ale kilka razy w ciągu dnia.Zmieniły mi sie tez długości cyklu. W
      pierwszym z clo 33 dni cyklu.W drugim 27 a w trzecim jeszcze nie wiem bo mam 28
      dc i jeszcze czekam na @. Tak poza tym nie zauważyłam innych dolegliwości. Nie
      przytyłam i nie miałam zwiekszonego apetytu z jajnikami tez wszystko ok. Ale
      pamietaj kazdy inaczej reaguje na clo.
    • Gość: Asza Re: samopoczucie po clo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 21:06
      mnie dopadła bezsenność i zmeczenie.W sumie padałam ok północy i budziłąm się
      od 4-5 rano i czuwałam.A poza tym nic gorszego!
    • Gość: ala Re: samopoczucie po clo IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.02.04, 21:18
      Dzięki za odpowiedzi.
    • Gość: lomre Re: samopoczucie po clo IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 21:33
      Ja bralam w sumie 6 cykli i nie pamietam wiekszych problemow, moze czulam sie
      trocha "opuchnieta?". Powodzenia
      • Gość: ena Re: samopoczucie po clo IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 12:28
        ja skończyłam pierwszy cykl z Clo i muszę powiedzieć ,że nie mam żadnych
        objawów w sensie negatywnym.Pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka