0-myszka 07.05.10, 15:46 Hej może mi poradzicie jakieś dobre witaminy dla mężczyzn które pomogą zwiększyć poziom plemników Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana_pe Re: witaminy dla mężczyzn 07.05.10, 16:30 mój mąż przyjmował preparat cynkowy - Salfazin. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza-n1 Re: witaminy dla mężczyzn 07.05.10, 17:39 Mój zestaw to: salfazin, L-karnityna 1000, wit C, wit z żeń-szeniem, magnez na zmianę z selenem Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka787 Re: witaminy dla mężczyzn 07.05.10, 18:14 Dziewczyny a czy te wszystkie leki są na receptę czy można je kupić bez ? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza-n1 Re: witaminy dla mężczyzn 07.05.10, 18:24 wszystko bez recepty. salfazin jest tańszy od androwitu Odpowiedz Link Zgłoś
0-myszka Re: witaminy dla mężczyzn 07.05.10, 18:50 fajny zestaw czy L-karnityne można kupić normalnie w aptece?i ilekosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
m-ysza Re: witaminy dla mężczyzn 07.05.10, 22:07 Witaj, mój łykał MULTISPERM - to jest kompleka witamin, wszystkie te co wyzej dziewczyny podały. Dostępny jest przez net, ma atest kliniki niepłodności w Łodzi, kosztuje 1 op 60zł i wystarcza na miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
przyszla_mamuska Re: witaminy dla mężczyzn 07.05.10, 22:33 salfazin i androvit ale to zalezy jakie twój mąż ma wyniki, bo mojemu nic nie pomogło. lekarze twierdzą że jak wyniki są słabe to żadne witaminy nie pomagają niestety no i trzeba je brać przynajmniej 3 miesiące... pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
0-myszka Re: witaminy dla mężczyzn 08.05.10, 09:55 Hej no właśnie mój mąż również brał najpierw androvit później salfazin i pro-men i i niby troszeczkę były lepsze wyniki ale teraz byliśmy u lekarza i przepisał prenatal pro baby men czy może ktoś z was już próbował tych witamin nie wiem czy je kupować bo są one drogie 14 saszetek 100zł jedna saszetka dziennie, patrzyłam na skład i jest taki sam jak salfazin tylko w prenatalu jest jeszcze dodany selen 60mg i l-karnityna 2000mg. A różnica w cenie kolosalna. Co mi radzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza-n1 Re: witaminy dla mężczyzn 08.05.10, 09:56 L karnitynę można kupić w aptece ale u mnie z tym ciężko, udało mi się tylko raz. Teraz kupuję przez alegro. Polecam firmy activita (czy jakoś tak) bo kosztuje niecałe 30 zł. za 30 szt. (oczywiście w dawce 1000). Te z firmy olimp w aptekach mają mniejsze dawki i sa droższe Odpowiedz Link Zgłoś
0-myszka Re: witaminy dla mężczyzn 08.05.10, 10:00 A L-karnityna to wspomaga odchudzanie a na płodność ma jaki wpływ?? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza-n1 Re: witaminy dla mężczyzn 08.05.10, 12:44 L-karnityna wpływa na ruchliwość plemników (też) Odpowiedz Link Zgłoś
mc424 Re: witaminy dla mężczyzn 09.05.10, 21:04 zajrzyj na stronę www.pro-baby.com.pl tam są preparaty dla mężczyzn z opisem ,może coś wybierzesz , mój mąż brał Multisperm przez 6 miesięcy i były pozytywne efekty -poprawa ruchliwości i ilości Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka834 Re: witaminy dla mężczyzn 09.05.10, 21:36 --moj bral l-karnityne, cynk i mace, Odpowiedz Link Zgłoś
yamawr02 Re: witaminy dla mężczyzn 11.06.10, 08:02 moj brał l-carnitynę 2000mg jakąs niemiecką energybody lub podobna nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
dortru1 Re: witaminy dla mężczyzn 16.06.10, 10:31 Niestety zatrucie środowiska i stres wpływa na bezpłodność mężczyzn. Należy jednocześnie oczyścić organizm i odżywić go. Znam metody oparte na medycynie naturalnej i podzielę się tą wiedzą prywatnie d.truszkowska@chello.pl -------------------------------------------------------------------- 0-myszka napisała: > Hej może mi poradzicie jakieś dobre witaminy dla mężczyzn które pomogą > zwiększyć poziom plemników Odpowiedz Link Zgłoś