Gość: Wiktoria IP: *.net.diw.com.pl / *.sokolowice.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 10:06 Cześć! Napiszcie co u Was nowego? Proszę odezwijcie się! Wiktoria (27 tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larvva Re: LARVVO, PIEGOOSKU!!!! ODEZWIJCIE SIĘ!!!!!!! 06.03.04, 11:52 hej milo ze ktos jeszcze mnie pamieta ) malo teraz pisze, bo przeszlam juz na druga strone barykady odzywam sie wiec sporadycznie jesli jest jakis temat w ktorym moge sie "powymadrzac" ) pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn tych przed, w trakcie lub juz po ciazy i oczywiscie wieeelkie kciukasy za starania wszystkich foremek z tego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: LARVVO, PIEGOOSKU!!!! ODEZWIJCIE SIĘ!!!!!!! IP: *.net.diw.com.pl / *.sokolowice.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 12:01 Cześć Larvvo!!!! Jesteś w ciąży? Jeśli tak to gratuluuuuuuuuuuuuuuje! Który tydzień? Znasz już płeć? Ja mam chłopczyka. Nie wiesz czy Piegooskowi się udało? Mam nadzieję, że tak bo na to baaaardzo mocno zasłużyła. Nadal jesteś za granicą? Jesli masz chwilkę to napisz. Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: LARVVO, PIEGOOSKU!!!! ODEZWIJCIE SIĘ!!!!!!! IP: *.daminet.pl / 82.139.13.* 06.03.04, 13:21 Larvo a możesz napisać w którym dniu po transferze wyszedl ci pozytywny test?? Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: LARVVO, PIEGOOSKU!!!! ODEZWIJCIE SIĘ!!!!!!! 06.03.04, 15:45 Piegoosek jest, nie wiem, jak sobie radzi w kwestiach fasolek, ale trzy dni temu udzieliła mi tu cennej rady w kwestii naleśników. Odpowiedz Link Zgłoś
larvva w 14 dniu po transferze test domowy wyszedl (-) 06.03.04, 17:29 ale tego samego dnia zrobilam test z krwi i wyszedl (+) dlatego polecam od razu robienie bhcg bo domowe potrafia porzadnie oszukac Odpowiedz Link Zgłoś
larvva do wiktorii - tobie rowniez gratuluje!! 06.03.04, 17:33 jestem w polowie 19tego tygodnia, nie wiem jeszcze jaka plec, jestem juz w polsce pisuje czasem na forum ciazowym oraz na bocianie (w dziale jestem w ciazy) - moglybysmy sie tam odnalesc i wymienic sie info o ciazy. zapraszam a pozostalym dziewczynom trzysta kilo zyczen powodzenia!!! naprawde sie udaje!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: LARVVO, PIEGOOSKU!!!! ODEZWIJCIE SIĘ!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 16:24 Larwo gratulacje ! Widziałam zdjęcia - śliczna dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś