Gość: vika IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 15:48 Jak tam dziewczyny po lutoej Inseminacji w Poznaniu.udało wam sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viki Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 21:28 Miałam ins. na Polnej , pierwszą, bez rezultatu, myślałam ,że sie uda.Co dalej!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:31 hej , u kogo sie leczysz na Polnej? ile Cie kosztowała iui , stymulacja? prosze napisz Meg, z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
moniaxyz Re: Po Inseminacji w Poznaniu 12.03.04, 19:38 HEJ HEJ, Głowa do góry, prawie nigdy się nie udaje za pierwszym razem - takie były statystyki jak przeglądałam e-dziecko, i posty na temat INS. Ja miałam w marcu /4/, po raz pierwszy, jednak nie na Polnej, tylko, przez lekarza z Polnej. Co prawda dopiero czekam na wynik, ale jeszcze trochę i też mam nadzieję, że się uda, ale.... sama wiem, jakie były statystyki. Jeżeli ta się nie uda, to będę miała kolejną, tylko jeszcze nie w tym miesiącu /ze względu na wysoki koszt całej tej przyjemności/. Głowa do góry, ponoć piszą na forum, że bociany obrały nasz kierunek, więc jeśli nie marzec, to na 100 % kwiecień. Trzymam kciuki, i myśl pozytywnie. pozdrawiam monia monika2512@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 22:35 Witajcie!Inseminacja w szpitalu na polnej nie kosztuje nic! Mam nadzieję,że wszystkim nam się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 22:39 Witaj!Trzymam kciuki, kiedy test, niech powieje nadzieją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 21:22 Ja też tam byłam, jestem bardzo zadowolona z miłej i fachowej opieki a na wynik czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga lublin Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 09:52 ) pierwszą inseminację na cyklu stymulowanym miałam pod koniec września , nie nastawiałam się tak do końca, po dwóch tyg okazało się , ze jest upragniona fasolka, ale jak kiedyś pisałam radość trwała tylko 3 tyg((( ale znam dziewczyny, które za pierwszym razem zaszły w ciażę po pierwszej inseminacji i mają już dzieciaczki Odpowiedz Link Zgłoś
bz.basia Re: Po Inseminacji w Poznaniu 17.03.04, 09:54 Hej dziewczyny mam pytanko-czy przed inseminacją albo po mialyście podany pregnyl ? Odpowiedz Link Zgłoś
moniaxyz Re: Po Inseminacji w Poznaniu 16.03.04, 18:31 hej dziewczyny, moje @ przed inseminacją były co 28-33 dni, kiedy mam zrobić test, bo już nie mogę wytrzymać ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 10:03 Ja dost zastrzyk Pregnyl przed iui na pekniecie , dwie godz przed podanie nasienia, Beta hcg mozna zrobic po iui w 7 dniu pozdrawiam mi sie nie udało nieststy miałam iui w Vitalmedice w P-niu Odpowiedz Link Zgłoś