Dodaj do ulubionych

Po Inseminacji w Poznaniu

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 15:48
Jak tam dziewczyny po lutoej Inseminacji w Poznaniu.udało wam sie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Viki Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 21:28
      Miałam ins. na Polnej , pierwszą, bez rezultatu, myślałam ,że sie uda.Co dalej!?
      • Gość: Meg Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:31
        hej , u kogo sie leczysz na Polnej? ile Cie kosztowała iui , stymulacja? prosze
        napisz Meg, z Poznania
    • moniaxyz Re: Po Inseminacji w Poznaniu 12.03.04, 19:38
      HEJ HEJ,
      Głowa do góry, prawie nigdy się nie udaje za pierwszym razem - takie były
      statystyki jak przeglądałam e-dziecko, i posty na temat INS.
      Ja miałam w marcu /4/, po raz pierwszy, jednak nie na Polnej, tylko, przez
      lekarza z Polnej. Co prawda dopiero czekam na wynik, ale jeszcze trochę i też
      mam nadzieję, że się uda, ale.... sama wiem, jakie były statystyki.

Jeżeli ta się nie uda, to będę miała kolejną, tylko jeszcze nie w tym
      miesiącu /ze względu na wysoki koszt całej tej przyjemności/.

Głowa do góry, ponoć piszą na forum, że bociany obrały nasz kierunek, więc
      jeśli nie marzec, to na 100 % kwiecień. Trzymam kciuki,
      i myśl pozytywnie.

pozdrawiam monia
      monika2512@tenbit.pl
      • Gość: vika Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 22:35
        Witajcie!Inseminacja w szpitalu na polnej nie kosztuje nic!
        Mam nadzieję,że wszystkim nam się uda!
      • Gość: vika Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 22:39
        Witaj!Trzymam kciuki, kiedy test, niech powieje nadzieją!
    • Gość: mariola Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 21:22
      Ja też tam byłam, jestem bardzo zadowolona z miłej i fachowej opieki a na wynik
      czekam.
    • Gość: Aga lublin Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 09:52
      smile) pierwszą inseminację na cyklu stymulowanym miałam pod koniec września ,
      nie nastawiałam się tak do końca, po dwóch tyg okazało się , ze jest upragniona
      fasolka, ale jak kiedyś pisałam radość trwała tylko 3 tygsad((( ale znam
      dziewczyny, które za pierwszym razem zaszły w ciażę po pierwszej inseminacji i
      mają już dzieciaczki
      • bz.basia Re: Po Inseminacji w Poznaniu 17.03.04, 09:54
        Hej dziewczyny mam pytanko-czy przed inseminacją albo po mialyście podany
        pregnyl ?
    • moniaxyz Re: Po Inseminacji w Poznaniu 16.03.04, 18:31
      hej dziewczyny, moje @ przed inseminacją były co 28-33 dni, kiedy mam zrobić
      test, bo już nie mogę wytrzymać ????
      • Gość: IZA Re: Po Inseminacji w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 10:03
        Ja dost zastrzyk Pregnyl przed iui na pekniecie , dwie godz przed podanie
        nasienia,

Beta hcg mozna zrobic po iui w 7 dniu smile pozdrawiam mi sie nie udało nieststy
        miałam iui w Vitalmedice w P-niu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka