Dodaj do ulubionych

2bobasy - proszę powiedz

20.03.04, 08:03
czytałam o bliźniakach- gratulujęsmile!!!
Proszę napisz czy miałaś dwa pęcherzyki? Jak to wyglądało?
Ja też jestem po inseminacji, ale dopiero 3 dni, więc nic jeszcze nie wiadomo.
Obserwuj wątek
    • Gość: 2bobasy Re: 2bobasy - proszę powiedz IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 22.03.04, 08:17
      Dziękuje za gratulacje.Sytuacja wyglądała następująco.Dwa dni przed
      inseminacją,USG wykazało 3 piękne pęcherzyki.Już wtedy lekarz się śmial ,że
      będzie ciąza mnoga. Dwa dni po zabiegu-kolejne USG.Dwa pęcherzyki pękły ,więc
      nasze nadzieje rosły. Coś od samego początku mi mówiło,że będą
      bliźniaki.Pamiętam jak w 5 tygodniu lekarz zrobił USG a tam bliźniaki...ręce mi
      się trzęsły i dostałam ataku śmiechu.Teraz jestem w 9 tygodniu ciązy i mam
      nadzieję,ze wszystko będzie przebiegało bezproblemowo.
      Mam nadzieję,że Tobie tez się uda.Nie wiem czy życzyć bliźniaków, bo tego nikt
      nigdy nie planuje...to zawsze jest wielka niespodzianka.Informuj nas jak się
      czujesz i koniecznie daj znać po zrobieniu testu ciązowego.TRZYMAM KCIUKI!!!!
      • ami6 Re: 2bobasy - proszę powiedz 22.03.04, 08:23
        Dziękuje za odpowiedź, bałam się że nie zaglądasz tu zbyt częstosmile
        W 5 dc miałam dwa pęcherzyki po 13mm każdy, ale po Clo w 10dc już tylko jeden
        duży (22mm) i 2 malutkie (lekarz powiedział, że się nie liczą).
        W 10dc miałam IUI i mam nadzieję na jedną dzidzię- bardzo chciałam bliźniaki
        ale lekarz mówi, że jestem za małasmile
        Trzymam za Ciebie i kciuki (i za siebie też) smile)
        • Gość: 2bobasy Re: 2bobasy - proszę powiedz IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 22.03.04, 10:31
          Nie ważne czy jedna dzidzia czy dwie..ważne żeby się udało i ciąza bez problemu
          przebiegała.Wysyłam Ci mnóstwo ciązowych fluidów żeby się udało. Jeszcze kilka
          dni i bedziesz wszystko wiedziałam.Wierzę ,że się uda.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka