Gość: Iga IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 13:36 dziewczyny, czy w 35 dniu cyklu (moje wahają sie zazwyczaj od 27 do 30 dni) moge Waszym zdaniem zrobic test o każdej porze dnia czy czekać do jutra??? nie muszę chyba dodawać, że już nie moge o niczym innym mysleć i starsznie spieszno mi do apteki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: test IP: *.mil.net.pl / *.milnet.silesianet.pl 22.03.04, 13:41 Iga - wierzę, że trudno Ci wytrzymać, ja też jestem strasznie niecierpliwa, ale jeśli mogę Ci coś zasugerować, to poczekaj do rana skoro i tak czekasz już 5 dni (będziesz miała większą pewność że wynik jest poprawny) Życzę powodzenia w testowaniu ! Napisz jutro że były dwie krechy ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakasik Re: test IP: *.gliwice.pik-net.pl 22.03.04, 14:15 Poczekaj do rana! Ja też 1 test zrobiłam po południu i wyszedł negatywny. 2 po 3 dniach wykonany rano przed czasem pokazał piękne 2 grube krechy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka901 Re: test IP: *.wroc.zigzag.pl 22.03.04, 19:33 Rób rano i od razu daj znać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś