Dodaj do ulubionych

plamienie zamiast miesiączki

13.09.10, 16:31
Witam. 10 wrzesnia powinnam dostac miesiaczke,lecz zamiast niej pojawiło sie skąpe plamienie koloru kawy z mlekiem trwające 1,5dnia.
Było tak słabe ze było tylko widoczne podczas (przepraszam za dokładnosc) podcierania sie papierem podczas siusiu. Do tej pory miesiaczka
sie nie pojawiła a plamienie całkowicie zanikło.Brzuch boli mnie od 4 dni jak na miesiaczke szczególnie w nocy,sutki przy dotykaniu(bolaly mnie tez czasem przed okresem).Staram sie z mezem o dziecko
. Mam niedoczynnosc tarczycy i problemy z prl-jak narazie wyniki są w normie, Zażywam euthyrox i dostinex.Czy jesli zazywam te leki (dzis wieczorem biore dostinex)to jutro z rana wykonany test moze wyjsc
sprzeczny?? I czy te plamienie zamiast okresu moze byc oznaka ciazy czy moze jakies problemy hormonalne??
Wczesniej nie mialam takich problemów.
Obserwuj wątek
    • kahakasurdo Re: plamienie zamiast miesiączki 13.09.10, 17:31
      Zdaje mi się, że te leki nie mają wpływu na wynik testu ciążowego...a objawy ciążowe smile życzę, aby było po Twojej myśli. Rob jutro test i pisz tu co wyszło smile
      • kilerka-online Re: plamienie zamiast miesiączki 13.09.10, 21:57
        dziękuuje za odp.,test zrobie w srode i napisze smile
        • kilerka-online Re: plamienie zamiast miesiączki 15.09.10, 07:25
          zrobiłam dzis rano test bobo strumieniowy i lina kontrolna T jest bardzo ciemna a kontrolna C jaśniejsza. Czy taki wynik jest dobry?? Czy C nie powinno miec takiego samego koloru?? Moze to jednak leki mają jakiś wpływ. W razie czego zakupie inny test lub pujde jutro na badanie krwi. Jaki test byscie mogly polecic??
          • asiek334 Re: plamienie zamiast miesiączki 15.09.10, 07:47
            No to mozna Ci gratulowac wink)
          • gosia1705 Re: plamienie zamiast miesiączki 15.09.10, 07:53
            Gratuluję smile Miałam identycznie. Synek ma 16 miesięcy. Dbaj o siebie i dzidziusia:smile
            • kilerka-online Re: plamienie zamiast miesiączki 15.09.10, 08:00
              jestem po prostu w szoku !!! Pujde do apteki po jeszcze jeden test a na badanie krwi jutro bo dzis je nie zdaze. Tak sie zapytałam o to linie kontrolna C bo z reguły to ona zawsze wychodzi ciemna a T w zaleznosci od ciazy....a mnie wyszla jasniejsza. No nic obym sie nie rozczarowałasmile
              • kaczucha31 Re: plamienie zamiast miesiączki 15.09.10, 09:21
                Gratulacje!! smile Spokojnej ciąży życzę! No i daj znać, jak wyszła beta.
                • romashka Re: plamienie zamiast miesiączki 15.09.10, 10:09
                  Gratuluję smile
                  Euthyrox i dostinex nie dają wyniku fałszywie pozytywnego, życzę spokojnych 8,5 m-ca! smile
                  • kilerka-online drugi test 15.09.10, 11:19
                    wykonałam przed chwilą drugi test amil płytkowy. Wyszły ładne 2 krechy,wiec jutro tylko beta i zobaczymy smile
                    • kilerka-online Re: drugi test 16.09.10, 19:01
                      Wynik Bety to 1471.
                      Mam tylko pytanie co do bólu brzucha,boli mnie jak na miesiaczke i mam wrazenie jakbym miała ją dostać i czasem lekkie skurcze trwające ok 5-10s.Czy to jest normalne??
                      • gosia1705 Re: drugi test 17.09.10, 07:25
                        Jeszcze raz gratulujęsmile Piekna beta. Proponowałabym wizytę u lekarza. Pozdrawiam
                        • ania0309 Re: drugi test 17.09.10, 08:46
                          smile jestem umówiona dziś do ginekologa na 11:30 . Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzesmile ,ale pewnie nic jeszcze nie bedzie widac. Z bety wychodzi na to ze to 5-6tydzien.
                          • ania0309 Re: drugi test 17.09.10, 08:46
                            to ja wyzej pisałam z innego nickasmile
                            • annajustyna Re: drugi test 17.09.10, 08:51
                              No to super smile.
                              • kilerka-online nospa 17.09.10, 17:29
                                Mam jeszcze pytanie. Ginekolog przepisała mi luteine dopochwowo. Mówiła tez ze moge wziąsc nospe na skurcze. Czy to moze byc ta zwykla nospa bez recepty 1-2tab.dziennie?? Bo kilka razy dziennie mam takie skurcze.
                                Na usg dzis nie bylo nic konkretnego wiadac tylko taką mała kropeczke. Mam przyjsc za tydzien i zobaczyc czy bedzie juz pęcherzyk.
                                • lidek0 Re: nospa 19.09.10, 10:35
                                  Tak, to może być zwykła nospa bez recepty.
                                • grazyna_milewska Re: nospa 19.09.10, 10:43
                                  możesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka