Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:13 Czy jeżeli mam skąpe miesiączki to istnieje zagrożenie, że będę miała problem z zajściem w ciążę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Skąpe @ 28.03.04, 22:31 wątpię,skąpe miesiączki czasami są wynikiem źle wykonanego łyżeczkowania- uszkodzona śluzówka lub zaburzeniami hormonalnymi-wtedy jest możliwe,że bedzie problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Skąpe @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 23:11 Obawiam się, że to wynika z zaburzeń hormonalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta74 a obfite @ ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 10:47 Problem miesiączek też zawsze mnie nurtował, z następujących powodów: 1) zawsze miałam (i mam) cienkie endometrium, w związku z czym lekarz pytał mnie, czy mam skąpe miesiączki. A ja wprost przeciwnie - zawsze miałam obfite ! 2) i - też zawsze - miesiączki miałam bardzo bolesne (choć hormony niby OK). Lekarz mówił, że po porodzie ból powinien ustać, a przynajmniej się zminimalizować. I co ? - guzik prawda : jeśli nawet zelżał, to minimalnie. Więc jak to jest z tymi miesiączkami ? Może są jakieś naturalne (ziołowe) specyfiki, żeby to uregulować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: a obfite @ ??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.03.04, 20:10 No właśnie - a ja mam zawsze endometrium świetne, a miesiączki trwają 2 doby z plamieniem. I nikt jeszcze nie odpowiedział mi na pytanie - dlaczego. Natomiast usłyszałam, ze "taka moja uroda" (tylko dlaczego kilka lat temu krwawiłam 5-7 dni? Pewnie miałam inną urodę:]), raz jeden usłyszałam, że to rzeczywiście dziwne i... nic poza tym. A w ciąży nie byłam, niestety. I wśród moich znajomych wszystkie, które były miesiączki mają raczej obfite. Może odezwie się któraś ze skąpymi miesiączkami i w ciąży - tak dla pociechy... Odpowiedz Link Zgłoś