Gość: kd2 IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 29.03.04, 12:36 Mam do oddania flutamid 91 tabl. i opakowanie distreptazy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zagussia Re: FLUTAMID, DISTREPTAZA - mam do oddania IP: *.media4.pl 25.04.04, 14:34 ja stosuje distreptaze od 3 miesiecy, napisz plizz na co ja brałas..tzn na jaka dolegliwosc? BEDE WDZIECZNA, aha i cxzy pomogła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd2 Re: FLUTAMID, DISTREPTAZA - mam do oddania IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 25.04.04, 16:12 Jak dobrze pamietam to brałam ją na osuszenie torbieli ktora mi sie zrobiła na jajniku.Pomogło w ciagu miesiaca zniknęła oczywiscie bralam tez inne leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagussia Re: FLUTAMID, DISTREPTAZA - mam do oddania IP: *.media4.pl 25.04.04, 20:10 a czy torbiel to to samo co endometrium? ja mam podobno to na jajniku i jeszcze czakies zrosty czy cos- i biore własnie distrepraze- myslisz ze powinno pomóc?..gdzie sie leczysz?czy leczyłas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd2 Re: FLUTAMID, DISTREPTAZA - mam do oddania IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 25.04.04, 21:14 Endometrium to nie jest torbiel moze masz zrosty na jajnikach ja mam po operacji wyrostka robaczkowego.A distreptaze moze biezesz bo masz stan zapalny przydatkow lub ogolnie stany zapalne w tamtej okolicy lub torbiele .Ja sie lecze prywatnie mam pco i wlasnie jestem na stymulacji hormonalnej zeby zajsc w ciaze i czekam czy cos wyszlo z tego.a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagussia Re: FLUTAMID, DISTREPTAZA - mam do oddania IP: *.media4.pl 28.04.04, 07:42 ja na razie nie chce ciązy, ale nie wiem czy to nie bezie konieczne, lecze sie na bióle miesiaczkowe, podobno lejkarz widział tam jakies zrosty a ostatnio endometrium na jajniku- ciagle mi przepisuje ta distereprtaze , juz chyba wzielam z 60 czopkow i dalej mam je brac..do tego mam olbrzymia krwawiaca nadzerke- i chyba bede musiałą ja usunac wy,razaniem lub laserem, ale lekarz mówi zeby na razie ja podleczyc Odpowiedz Link Zgłoś