Dodaj do ulubionych

Mrowienie w brodawkach??

04.10.10, 11:46
Witam Was moje drogie i moze pomożecie mi rozwiązać zgadkę jak w tytule. Otóz zaczełam odczuwac te dziwne mrowienie w brodawkach od 17 dc, skok miałam 18 dc, dziś przypada 21dc i 4 dzien zarazem wyższych tempek, i są bardziej odczuwalne, co chwile musze je pomacac żeby przestało na chwile. Napiszcie mi prosze, czy to jest efekt po owulce??
Dodam moze ze od czasu do czasu przy poprzednich cyklach zdarzało sie takie odczucie ale prawie niezauważalne. Dziekuje i pozdrawiam wink
Obserwuj wątek
    • romashka Re: Mrowienie w brodawkach?? 04.10.10, 22:14
      Moim zdaniem - to efekt działania progesteronu, nieważne czy go suplementujesz, czy to po prostu wzrost hormonu po owulacji.
      Pozdrawiam smile
    • effie1980 Re: Mrowienie w brodawkach?? 05.10.10, 08:50
      Zgadzam sie, to progesteron. Ja tez czasami bardziej, czasami mniej go czuje. Moze np. w tym cyklu mialas dwa pecherzyki i teraz produkuja wiecej progesteronu, albo po prostu troche inaczej go odczuwasz. Na objawy ciazowe troche za wczesnie, bo zarodek jeszcze sie nie mial szansy zagniezdzic.

• asiek334 Re: Mrowienie w brodawkach?? 05.10.10, 09:43
        Dziękuje za odpowiedzi, tez wydawało mi sie ze to przez progesteron, bo przeciez jak napisała effie nie ma mowy o jakich kolwiek objawach ciązowych, bo to po prostu za wcześnie. I byc moze owulacja była z obydwu jajnikow, bo czasem tak mam.
        • kratka5 Re: Mrowienie w brodawkach?? 05.10.10, 21:54
          JA tak mialam tydzień przed @.uczucie mrowienia.@ nie nadeszłasmileW zyciu nie kojarzylam tego z ciazą.
          • asiek334 Re: Mrowienie w brodawkach?? 07.10.10, 14:23
            a jak długo sie utrzymują te "mrowienia"?? U mnie w zasadzie to juz 24 dc i ciagle je czuje, oczywiście ból, cięzkosc . Nawet momentami czuje takie dziwne pieczenie badz kręcenie??
            • madziulaz Re: Mrowienie w brodawkach?? 07.10.10, 17:44
              a może utrzyma sie 9 miechówsmile
              • annajustyna Re: Mrowienie w brodawkach?? 08.10.10, 09:50
                Jesli juz to 8 wink. Asiu, ja tak mialam w cyklu, w ktorym zaszlam.
                • asiek334 Re: Mrowienie w brodawkach?? 08.10.10, 10:45
                  no pewnie, jeszcze mnie nakrecajcie ;-P. 25 dc cyklu więc jeszcze na tym etapie nic nie mozna powiedziec, zresztą ja na nic nie licze z moim wrogim śluzem. Aneczko a po drugie moje cycochy są miekawe tyle sie obolałe. Mrowienie jakby z deczka mniejsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka