Dodaj do ulubionych

DZIEŃ OTWARTY W NOVUM

06.04.04, 09:36
Wiem, że jest tu wiele dziewczyn, które nie wchodzą na bociana, więc kopiuję
Wam informację o dniu otwartym w Novum. Myślę, że to dobry pomysł dla
wszystkich niezdecydowanych, dla tych co nie wiedzą, co dalej i dla tych,
które się bojąwink

Serdecznie zapraszamy na Dzień Otwarty Kliniki Novum, który odbędzie się w
niedzielę 25 kwietnia br. w godzinach 11.00-15.00.
Będzie można zasięgnąć bezpłatnej porady lekarskiej u naszych specjalistów,
obejrzeć naszą nową siedzibę oraz spotkać się z obecnymi i byłymi pacjentami
Kliniki.
Na naszym Dniu Otwartym będą obecni przedstawiciele Stowarzyszenia „Nasz
Bocian”.

Serdecznie zapraszamy,
Zespół nOvum

Nasz adres:
Warszawa; ul. Bociania 13
Zjazd z ul. Puławskiej w ul. Mysikrólika, następnie przed ul. Bocianią wjazd
na parking Przychodni.
www.novum.com.pl

Wybierzecie się?smile
Obserwuj wątek
    • larvva Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM 06.04.04, 12:59
      podciagam wyzej smile
      idea dni otwartych novum jest bardzo dobra smile
    • Gość: As Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 20:09
      I postawcie w widocznym miejscu tablicę z cenami, żeby było widać, że u Was za
      to samo płaci się 2 razy drożej niz gdzie indziej!
      • Gość: agakra Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM IP: *.chello.pl 06.04.04, 20:10
        niestety takie są przyjemności mieszkania w W-wie.
        Ale wy za to mniej zarabiacie, a nam się nie opłaca jechać do was, bo dojazdy i
        hotel to na to samo wyjdzie.
      • larvva As 06.04.04, 20:23
        pewnie cie zaskocze, ale porownywalam ceny razem z kolezankami leczacymi sie
        gdzie indziej oraz sprawdzalam ile ja zaplacilam za "leczenie" w gdansku w
        porownaniu do novum - z calym szacunkiem, ale jesli mowisz ze w novum jest 2x
        drozej to jest to tylko uproszczona i niesluszna generalizacja.

sa niektore ceny wyzsze - ale za fachowosc i skutecznosc jestem w stanie
        zaplacic troche wiecej, bo w rezultacie i tak oszczedzam. wyzsze sa napewno
        ceny badan w laboratorium ale nie trzeba robic wynikow w tym laboratorium, bo
        lekarze honoruja wyniki przywiezione z zewnatrz. zreszta taka sytuacja jest
        logiczna - zawsze np za badanie krwi taniej placi sie w przyszpitalnym
        laboratorium niz w klinice. choc nie zawsze mozna miec wynik w ciagu godziny.

oczywiscie masz prawo pozostac w swoim przeswiadczeniu - nie mam ochoty
        probowac go zmienic smile)) ale bylabym ostrozna w takiej ocenie kliniki.

a ceny napewno beda w widocznym miejscu - zawsze sa smile)))

pozdrawiam smile))
        • bella76 Re: As 06.04.04, 21:14
          As, nawet jeśli byłoby dwa razy drożej ( a jeśli sprawdzisz, to przekonasz się,
          że nie jest) to byłabym w stanie tyle zapłacić, skoro ciąż jest dwa razy tyle
          niż gdzie indziej. Do mnie to przemawia.
          A jeśli temat kompletnie Cię nie interesuje, to może lepiej go omijać?
    • Gość: Gocha Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 21:24
      Ktoś ci płaci za reklamę?
      W NOVUM lekarze czołgali mnie 6 lat, każąc robić najrożniejsze badania i nie
      dopuszczając mnie do in vitro. Pojechałam do Łodzi do Gamety, gdzie po
      konsultacjach u prof. Tchórzewskiego prof Radwan zrobił mi in vitro. za
      pierwszym razem niepowodzenie, za drugim sukces.
      Gdybym zotsała w NOVUM pewnie nadal robiłabym badania.
      • larvva Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM 06.04.04, 21:31
        mi nikt nie placi - jestem byla pacjentka, ktora przez kilka lat "leczyla" sie
        w kilku miejscach a po trafieniu do novum w ciagu pol roku zaszla w ciaze (za
        pierwszym razem isci smile)).

ten watek mam wrazenie mial miec charakter informacyjny, bo jak wspomniala
        bella - nie kazda z dziewczyn z tego forum wchodzi na bociana i moze przeczytac
        ze takie dni otwarte sa.

a czy tobie ktos placi za reklame dr radwana?? smile)))

pozdrawiam
      • Gość: As Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 21:54
        My mieliśmy podobnie. Nie chcieli nam w końcu zrobić in vitro, bo nie mieliśmy
        dobrych wyników, a oni nie chcieli sobie psuć statystyk. A co tam zostawiliśmy
        kasy, to ich. Nic dziwnego, że rezultaty mają trochę lepsze - pracują dla
        statystyk a nie żeby pomóc człowiekowi. Nam się udało w Białymstoku i
        spotkaliśmy tam ludzi, a nie ... ech! szkoda gadać!
        • larvva Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM 06.04.04, 22:08
          dziwne ze z naszymi wynikami chcieli nam zrobic in vitro smile)) pewnie chcieli
          sobie zepsuc troche statystyki, bo mieli zbyt wysokie smile)))

moge tylko zasmiac sie w glos z twojej wypowiedzi i poprosic bysmy juz nie
          kontynuowaly tej rozmowy, poniewaz nie dotyczy ona tematu watku (o ile nie
          zauwazylas)

pozdrawiam smile
          • Gość: majka31 Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM IP: 217.153.150.* 07.04.04, 09:29
            A dlaczego opinia inna niz Twoja tak Cię irytuje?
            • larvva Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM 07.04.04, 10:01
              nie irytuje (w ciazy doprawdy niewiele rzeczy jest w stanie mnie
              zirytowac smile)), tylko uwazam ze jest nie na temat.

czy tak trudno zrozumiec, ze w temacie tego watku nie jest pytanie o opinie na
              temat kliniki tylko info o dniach otwartych?

jesli kogos dni otwarte nie interesuja to w jakim celu tutaj pisze? proponuje
              takim osobom zalozyc wlasny, nowy watek pod tytulem "dlaczego nie lubie kliniki
              A i jaka krzywde mi wyrzadzili" i tam wylewac swoje zale oraz pretensje.

pozdrawiam smile
              • tekla12 Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM 07.04.04, 12:33
                Wzruszona do łez staraniami Novum i autora wątku serdecznie dziękuję za
                zaproszenie. Malkontenci pewnie są zdania, że to przykład obrzydliwie
                nachalnego marketingu, ale malkontenci po to są żeby narzekać.
                • Gość: Libra Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 19:43
                  Wystarczy wejść na wątek ciążowy i zobaczyć ilość ciąż i po tym ocenić klinikę,
                  albo na Bociana i sprawdzić ogólna ocenę klinik, to po pierwsze. Po drugie Dzień
                  otwarty nie jest obowiązkowy, a myślę że wiele osób zainteresuje i pomoże. As,
                  Gocha- wyluzujcie dziewczyny! To chyba nie ten wątek na złośliwości. I dodam, że
                  jestem pacjentką Novum "psującą statystyki", a traktują mnie wyjątkowo życzliwiesmile
                  Libra
                  • Gość: agata30 Re: DZIEŃ OTWARTY W NOVUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 14:06
                    To dziwne ze piszecie ze nOvum pracuje dla statystyk. My akurat jestesmy
                    przypadkiem przeczacym temu oskarzeniu w 100%. Gdyby lekarzom zalezalo na
                    statystykach a nie chcieli jak najlepiej dla pacjentow nie dopusciliby nas do
                    ICSI z plemnikami meza a bylo wrecz odwrotnie.

A to ze akutrat udalo sie jednej czy drugiej z was akurat za 3 razem np. w
                    innej klinice jeszcze o niczym nieswiadczy. Rownei dobrze moglo sie udac
                    jakbysciezostali w poprzedniej. Najwazniejsze w calym "leczeniu" jest zaufanie
                    do lekarzy i to zeby dobrze czuc sie w "ich rekach".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka