Gość: Nikola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 08:46 Dziewczyny! Mam prosbę. Gdzie mogę znaleźć przykładowe wykresy ciążowe...wiem, że były takowe...tylko nie mogę ich znaleźć. Proszę o podanie mi namiarów. Z góry dziekuję. Nikola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Wykresy ciążowe 13.04.04, 09:13 www.fertilityfriend.com/ChartGallery/index.html i inne trzeba poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Wykresy ciążowe!!!Prośba!!! 13.04.04, 09:27 A tu kilka polskich wykresów www.mamo-tato.home.pl/article_show.php?a_id=12&s_id=5&ss_id=8 kilka jest bardzo ciekawych np. ten w którym na USG lekarz stwierdził, że owulacji nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: Wykresy ciążowe!!!Prośba!!! IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 13.04.04, 23:25 Dzięki dziewczyny za informacje....jutro robię test...dlatego wczesniej chciałm porównać czy jest sens....ale chyba jest zobaczymy jutro rano to za jakieś 5 godzin. Pozdrawiam! Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Wykresy ciążowe!!!Prośba!!! 14.04.04, 10:50 Nikola mam nadzieję że na teście pojawiły się II krechy Odpowiedz Link Zgłoś