ona19 17.04.04, 13:10 Hej dziewczyny jaki wg was jest anjlepszy lekarz w woj. podlaskim i u jakiego sie leczycie i co o nim sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejdejka Re: woj podlaskie 17.04.04, 19:08 HEJ !!! ja jestem z podlaskiego.ale nie z bezpośrednio z BIAŁEGO!!! a ty skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: woj podlaskie 17.04.04, 19:16 znalazlam inne mamy z BIAŁEGOSTOKU ,JEŻELI CIĘ interesuje BIAŁYSTOK to sprawdz na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=11998727 Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: woj podlaskie 18.04.04, 09:25 i ja jestem w z łomży!! ) ja w chodzę do dr mazewskiej ale zbyt krótko żeby cokolwiek ocenić. jedyne co mogę powiedzieć ze jest przesympatyczna i nieba by uchyliła gdyby mogła. a ty do jakich chodzisz i których byś polecała? Odpowiedz Link Zgłoś
ona19 Re: woj podlaskie 18.04.04, 10:59 Ja chodziłam początkowo prywatnie do Piskorskiej jednak zauwazyłam że to nie jest najlepsza lekarka póxniej do Głuszkowskiej jednak teraz chodze do doktora Ściany i bardzo jestem zadowolona wykrył u mnie pco odrazu zaczał mnie leczyc przemiły lekarz chce dla mnie jak najlepiej wsyztsko mi tłumaczy co jak wygladać będzie Wogle bardzo polecam . Narazie biore diane przez pół roku póxniej przygotuje mnie do laparoskopii robi naprawd ewszytsko nadżerke takze wykrył i wyleczymy takze ja Bardzo jestem zadowolona bardzo kompetentny lekarz do tego dzientelmen i przystojny czego chciec więcej a ty na co sie leczysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: woj podlaskie 18.04.04, 12:16 o popatrz, nie słyszałam o nim. gdzie on przyjmuje? ja leczę się na "niemożność zajścia w ciążę" ) a tak poważnie to mam za wysoką prolaktynę (jeszcze nie mam wszystkich badań więc póki co tylko na to się leczę) i wieczne problemy z @, dwa razy już mi ją wywoływali. szukam dobrego lekarza który znałby się na problemach z zachodzeniem w ciążę. dr mazewska jest już raczej od tych "zaciążonych". Odpowiedz Link Zgłoś
ona19 Re: woj podlaskie 18.04.04, 14:59 Nio ja tak samo u mnie miesiączki to rzadkość ponadto mam za wysoka prolaktyne czyli hiperprolak cos tam i lekarz pytał kiedy chce miec dzidzie odpowiedziałam ze ok 22 roku zycia a on "ok to weźmiemy sie od dfzis do pracy No i narazie łykam diane35 przez pół roku co poprawi moje hormonki i ureguluje w miare cykl. Póxniej może zrobimy laparoskopie aby byłow syzstko okej. Az z miło chęcią ide z amiesiać do lekarza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś