Dodaj do ulubionych

woj podlaskie

17.04.04, 13:10
Hej dziewczyny jaki wg was jest anjlepszy lekarz w woj. podlaskim i u jakiego
sie leczycie i co o nim sądzicie.
Obserwuj wątek
    • mejdejka Re: woj podlaskie 17.04.04, 19:08
      HEJ !!! ja jestem z podlaskiego.ale nie z bezpośrednio z BIAŁEGO!!! a ty skąd
      jesteś?
      • mejdejka Re: woj podlaskie 17.04.04, 19:16
        znalazlam inne mamy z BIAŁEGOSTOKU ,JEŻELI CIĘ interesuje BIAŁYSTOK to sprawdz
        na
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=11998727
        • ona19 Re: woj podlaskie 17.04.04, 23:15
          Ja jestem z łomzy
          • mikanm Re: woj podlaskie 18.04.04, 09:25
            i ja jestem w z łomży!! smile) ja w chodzę do dr mazewskiej ale zbyt krótko żeby
            cokolwiek ocenić. jedyne co mogę powiedzieć ze jest przesympatyczna i nieba by
            uchyliła gdyby mogła. a ty do jakich chodzisz i których byś polecała?
            • ona19 Re: woj podlaskie 18.04.04, 10:59
              Ja chodziłam początkowo prywatnie do Piskorskiej jednak zauwazyłam że to nie
              jest najlepsza lekarka póxniej do Głuszkowskiej jednak teraz chodze do doktora
              Ściany i bardzo jestem zadowolona wykrył u mnie pco odrazu zaczał mnie leczyc
              przemiły lekarz chce dla mnie jak najlepiej wsyztsko mi tłumaczy co jak
              wygladać będzie Wogle bardzo polecam . Narazie biore diane przez pół roku
              póxniej przygotuje mnie do laparoskopii robi naprawd ewszytsko smile nadżerke
              takze wykrył i wyleczymy takze ja Bardzo jestem zadowolona bardzo kompetentny
              lekarz do tego dzientelmen i przystojny czego chciec więcej smile a ty na co sie
              leczysz??
              • mikanm Re: woj podlaskie 18.04.04, 12:16
                o popatrz, nie słyszałam o nim. gdzie on przyjmuje? ja leczę się na "niemożność
                zajścia w ciążę" smile) a tak poważnie to mam za wysoką prolaktynę (jeszcze nie
                mam wszystkich badań więc póki co tylko na to się leczę) i wieczne problemy z
                @, dwa razy już mi ją wywoływali. szukam dobrego lekarza który znałby się na
                problemach z zachodzeniem w ciążę. dr mazewska jest już raczej od
                tych "zaciążonych".
                • ona19 Re: woj podlaskie 18.04.04, 14:59
                  Nio ja tak samo u mnie miesiączki to rzadkość ponadto mam za wysoka prolaktyne
                  czyli hiperprolak cos tam tongue_out i lekarz pytał kiedy chce miec dzidzie
                  odpowiedziałam ze ok 22 roku zycia a on "ok to weźmiemy sie od dfzis do pracysmile
                  No i narazie łykam diane35 przez pół roku co poprawi moje hormonki i ureguluje
                  w miare cykl. Póxniej może zrobimy laparoskopie aby byłow syzstko okej.
                  Az z miło chęcią ide z amiesiać do lekarza smile Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka