Dodaj do ulubionych

Kto ma przerwę?

08.02.11, 23:27
Jestem po ciąży biochemicznej / bardzo wczesnym poronieniu - diabeł jeden wie, jak to nazwać. Robimy jeden cykl przerwy. Spodziewam się, że to może być długi cykl, słyszałam o 45-dniowych w takiej sytuacji. Zazdroszczę staraczkom, chciałabym, żeby już było po tym cyklu.
Obserwuj wątek
    • krolowasniezka Re: Kto ma przerwę? 09.02.11, 08:16
      czesc ja mam przerwe po 2 nieudanym ISCI i czekam na krio... ja z kolei ciesze sie z wolnosci no i co tam ukrywac z pary dodatkowych butow z ktorych nie trzeba zrezygnowac dla lekow... ale to przychodzi z wiekiem = stazem leczenia... pozdrawiam
      • froobek Re: Kto ma przerwę? 12.02.11, 00:14
        No tak, rozumiem, że przerwa w leczeniu to akurat odpoczynek.
        Sama przeszłam tylko komplet badań i jedną iui i to udaną, a i tak to był jakiś wysiłek, co dopiero dwa nieudane icsi.

Ale my nagle zaciążyliśmy naturalnie (teraz się nie leczyliśmy), co wydawało się nam niemożliwe i teraz, przy znienacka odnowionej nadziei, musimy mieć tę przerwę. A serce rwie się, żeby się starać, bo nagle okazało się, że dzieci jednak mogą brać się z seksu (ktoś na tym forum w to wierzy??).

Ale dobra, nie marudzę, taki problem to żaden problem. Tak tylko byłam ciekawa, kto jeszcze źle rzucił kostką i "stoi kolejkę". Akurat nie mam najgorzej, powiedziałabym, że od tej ciąży biochemicznej to mam super - bo da się, da się, kurczę, da się smile

Oby podręczniki do biologii i wychowania seksualnego i dla innych nagle miały rację!
    • nie_diabelek Re: Kto ma przerwę? 12.02.11, 13:24
      Cześć,
      Sporo dziewczyn czeka w poczekalni z wielu różnych powodów.

forum.gazeta.pl/forum/w,191,117691444,119209513,Re_poczekalnia.html
      W "kupie" raźniej smile
      • froobek Re: Kto ma przerwę? 12.02.11, 20:36
        A, nie wiedziałam! Dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka