Dodaj do ulubionych

Do tych, co chwilowo walczą z deficytem nadziei

22.03.11, 14:26
Czytacie czasami wątek:
"Komu się udało?" Przypięty na górze.
Ja w chwilach zwątpienia tam zaglądam. Ponad 300 wpisów. Pewnie z 250 kobiet, którym po WIELU przejściach i WIELU latach udało się zajść w ciążę.
To taki mój pocieszyciel. smile
------------------------------
Pomiędzy bodźcem a reakcją jest pewien odstęp czasu, w którym dokonujemy wyboru reakcji. W reakcji tej leży nasz rozwój i nasza wolność - Victor Frankl
Obserwuj wątek
    • camila111 Re: Do tych, co chwilowo walczą z deficytem nadzi 22.03.11, 15:15
      Dziś właśnie tam zaglądnełam... polecam
      wierzę, że kiedyś się tam dopiszę i to nie raz, tylko kiedy...???
    • anm-a Re: Do tych, co chwilowo walczą z deficytem nadzi 22.03.11, 15:23
      Też je czytam, dodają mi otuchy. Jak Twoja marcowa inseminacja, bo przyznam szczerze, że nie śledzę tego wątku. Moja ostatnia inseminacja była w lutym, oczywiście nic z tego. Aktualnie nie robię nic, zbieram siły do dalszej walki. Jak na razie jestem zmęczona, do tego to przesilenie wiosenne, czuję się jak dętka bez powietrza.
      • julia56 Re: Do tych, co chwilowo walczą z deficytem nadzi 22.03.11, 21:46
        IUI była w sobotę. Wynik około 2.04. Ale jakoś spadek wiary w sukces mam chwilowo....
        Jutro się podniosę i obiecuję napisać, że musi się udać. Jak nie teraz, to za chwilę. wink
        Pomiędzy bodźcem a reakcją jest pewien odstęp czasu, w którym dokonujemy wyboru reakcji. W reakcji tej leży nasz rozwój i nasza wolność - Victor Frankl
        • zalamanalala81 Re: Do tych, co chwilowo walczą z deficytem nadzi 23.03.11, 10:59
          A ja mam właśnie ochotę rzucić całe to leczenie w pizdu sad(((((((((( Mam już tak dosyć tego wszystkiego. Odechciało mi się kompletnie wszystkiego...
    • stella_auditore Re: Do tych, co chwilowo walczą z deficytem nadzi 23.03.11, 22:07
      To chyba był pierwszy wątek na forum, który przeczytałam od deski do deski jak tu przyszłam.
      Pomaga sporo, chociaż i tak są takie momenty, że po prostu się załamuję.
      • malinka74 Re: Do tych, co chwilowo walczą z deficytem nadzi 25.03.11, 07:28
        julio! trzymam kciuki za dobry wynik bety... fajnie Cię znów odnaleźć.... i wspieram dziewczyny podejmujące trudną, nierówną walkę o prawo do szczęścia...
        • julia56 Malinko 25.03.11, 09:26
          Kochana, a jak u Was?
          Napisz choć dwa słówka. kiss
          • asia-81 Re: Malinko 25.03.11, 09:31
            ciąża i dziecko rekompensują te wszystkie dołki,depresje, załamania i łzy.
            • julia56 Ja kiedyś 25.03.11, 09:37
              to ciągle oglądałam.
              aakoś mnie to czyściło i wbrew pozorom sił dodawało.
              www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html------------------------------
          • malinka74 Re: Malinko 25.03.11, 11:35
            w telegraficznym skrócie: staramy się o rodzeństwo dla 2,5 - letniej Ali i znów wyladowaliśmy w Salve u powściągliwego Pana S. Od kilku dni na witaminkach i antykach, a na początku kwietnia zaczynamy ICSI z ogromną nadzieją, że się uda, choć pewnie bedzie trudniej niż poprzednim razem, bo oprócz niskich parametrów u chłopaków M. ja niestety od porodu nie miesiączkuję (wysoka prolaktyna) sad
    • julia56 Re: Do tych, co chwilowo walczą z deficytem nadzi 25.03.11, 09:39
      i nadal mam dreszcze, jak to oglądam. I to, że siedzę w pracy, takie głupie mi się wydaje.
      Powinnam przytulać swoje dziecko....

Znakomitej większości z nas się uda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka