Gość: Ada IP: *.radio.rzeszow.pl 14.05.04, 11:43 Jestem w ciązy !!!!!!!!! HURA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafi78 Re: jestem w ciązy 14.05.04, 11:50 Super!!! gratuluję. No i teraz dbaj o siebie i maleństwo!!! Jeśli możesz, to tak dla nas napisz o swoich staraniach. Czy długo sie leczyłaś? Takie wiadomości są dla wielu z nas zawsze iskierką nadzieji i często również źródłem informacji. Dziękujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz do ADY Re: jestem w ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:01 DZIEWCZYNY NIE GRATULUJCIE JEJ, BO TO JEST TA SAMA OSOBA CO ALA I ALINA PISZĄCA NA ZMIANĘ Z : radio.rzeszów.pl ALBO z city.net.pl A TERAZ KILKA SŁÓW DO ADY/ALI/ALINY: Twój przypadek jest łatwo rozpoznawalny i mówiąc szczerze trudny w leczeniu. Szanse na pełne wyzdrowienie minimalne. Rozmawiałyśmy na ten temat już wiele razy. Obiecałaś, że będziesz brała lekarstawa codziennie i nie dotkniesz już więcej klawiatury. Oj, bo zastosujemy leczenie zamknięte. Twój lekarz psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może też lekarz Re: jestem w ciązy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 12:37 A ja mogę napisać, że jestem lekarzem lekarza Ady. Mogę? Pewnie, że tak, bo Internet jest tak wspaniale anonimowy. Lekarko Ady: cóż za przenikliwa psychoanaliza przez kabelki! Czekam co napiszesz o mnie. Do Ady: Jeśli to prawda to gratuluję z całego serca. Jeśli to żart, to mam nadzieję, że chociaż Ty się ubawiłaś. Taki żart nawet tynfa niewart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz ADY Re: jestem w ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:42 Proszę sprawdż te dwa adresy, z ktorych pisze ADA/ALINA.ALA oraz skojarz z tymi wątkami: 1. Mdłości w drugim dniu ciąży ? 2. PRZECZYTAJCIE TO PROSZĘ I UWIERZCIE....moja hist Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Ady Re: jestem w ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:47 Chciałam tylko wyjasnić, że wątek "Przeczytajcie to proszę i uwierzcie (...) nie jest pisany przez ADA/ALINA/ALA, jest natomiast tam jej odpowiedź jako Ala Odpowiedz Link Zgłoś
green_eye Re: jestem w ciązy 14.05.04, 15:15 Był też wątek "Ciąza po lekach antykoncepyjnych ?" Gość: Ada ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re: jestem w ciązy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:58 Rzeczywiscie... Masz rację... A ja nawet broniłam Ali w tamtym wątku o drugim dniu ciąży. No cóż, zawsze za bardzo wierzyłam w ludzi. Strasznie ktoś ma wyrafinowane poczucie humoru. Normalnie boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: jestem w ciązy IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 14.05.04, 13:02 Olejcie "to coś" .Zawsze się trafi jakiś oszołom. I tylko się bawi naszym kosztem, że mu wątek podciągamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia (dawna) Re: jestem w ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:04 Niestety, ale dużo jest osób, których celem w życiu jest radość z czyjegoś nieszczęścia. To są biedni ludzie i należy im współczuć, ale jednocześnie nigdy nie pozwolić grać w ich paskudną grę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: jestem w ciązy IP: 82.139.13.* 14.05.04, 14:09 Szkoda, że ta prymitywna osoba nie wie i nie zdaje sobie sprawy, że zło zadane innym....często powraca......i to ze zdwojoną siłą. Także przygotuj się, bo za jakiś czas jest bardzo prawdopodobne, że wszystko obróci się przeciw Tobie i to Ty będziesz latać po lekarzach w wielkiej panice, że nie możesz być MATKĄ> Dopiero wtedy zrozumiesz, co czują dziewczyny z forum, a na razie masz za mały do tego ptasi móżdżek. Uznania dla "doktora"-diagnoza jak najbardziej prawidłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiona ADa słuchaj sie lekarza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:46 ADa martwie sie dla czego nie słuchasz sie swojego lekarza ,nie bierzesz leków . Przeciesz twój lekarz pisze wyraznie zakaz od klawiatury .to dla ciebie moze sie zle skończyc podszywajac sie za różne osoby możesz mniec rozdwojenie jaznic.więc słuchaj sie swojego lekarza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozwod Re: jestem w ciązy 14.05.04, 19:25 Gratuluje ci ze jesteś w ciązy. nie przejmuj sie komentarzami to z zazdrości. Pozdrawiam i trzymaj sie ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jestem w ciązy IP: 213.77.14.* 15.05.04, 14:45 Najbardziej to powinien leczyć się lekarz PSYCHIATRA bo on jest najbardziej chory i wara od klawiatury !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jestem w ciązy IP: *.radio.rzeszow.pl 19.05.04, 07:41 Najbardziej chora jest ta osoba która napisała -"Lekarz Ady". Weś ty mnie dziewczyno nie oprażaj i wara od klawiatury i idź wkoncu ty do lekarza jak mi obiecałaś i zażyj tabletki Odpowiedz Link Zgłoś