Dodaj do ulubionych

jestem w ciązy

IP: *.radio.rzeszow.pl 14.05.04, 11:43
Jestem w ciązy !!!!!!!!! HURA
Obserwuj wątek
    • agafi78 Re: jestem w ciązy 14.05.04, 11:50
      Super!!! gratuluję. No i teraz dbaj o siebie i maleństwo!!!
      Jeśli możesz, to tak dla nas napisz o swoich staraniach. Czy długo sie
      leczyłaś? Takie wiadomości są dla wielu z nas zawsze iskierką nadzieji i często
      również źródłem informacji. Dziękujemy!!!
      • Gość: Lekarz do ADY Re: jestem w ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:01
        DZIEWCZYNY NIE GRATULUJCIE JEJ, BO TO JEST TA SAMA OSOBA CO ALA I ALINA PISZĄCA
        NA ZMIANĘ Z : radio.rzeszów.pl ALBO z city.net.pl

A TERAZ KILKA SŁÓW DO ADY/ALI/ALINY:
        Twój przypadek jest łatwo rozpoznawalny i mówiąc szczerze trudny w
        leczeniu. Szanse na pełne wyzdrowienie minimalne. Rozmawiałyśmy na ten temat
        już wiele razy. Obiecałaś, że będziesz brała lekarstawa codziennie i nie
        dotkniesz już więcej klawiatury. Oj, bo zastosujemy leczenie zamknięte.
        Twój lekarz psychiatra.
        • Gość: może też lekarz Re: jestem w ciązy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 12:37
          A ja mogę napisać, że jestem lekarzem lekarza Ady. Mogę? Pewnie, że tak, bo
          Internet jest tak wspaniale anonimowy. Lekarko Ady: cóż za przenikliwa
          psychoanaliza przez kabelki! Czekam co napiszesz o mnie.
          Do Ady:
          Jeśli to prawda to gratuluję z całego serca.
          Jeśli to żart, to mam nadzieję, że chociaż Ty się ubawiłaś. Taki żart nawet
          tynfa niewart.
          • Gość: lekarz ADY Re: jestem w ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:42
            Proszę sprawdż te dwa adresy, z ktorych pisze ADA/ALINA.ALA oraz skojarz z tymi
            wątkami:
            1. Mdłości w drugim dniu ciąży ?
            2. PRZECZYTAJCIE TO PROSZĘ I UWIERZCIE....moja hist

Pozdrawiam
            • Gość: Lekarz Ady Re: jestem w ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:47
              Chciałam tylko wyjasnić, że wątek "Przeczytajcie to proszę i uwierzcie (...)
              nie jest pisany przez ADA/ALINA/ALA, jest natomiast tam jej odpowiedź jako Ala
              • green_eye Re: jestem w ciązy 14.05.04, 15:15
                Był też wątek
                "Ciąza po lekach antykoncepyjnych ?" Gość: Ada ...
        • Gość: majeczka Re: jestem w ciązy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:58
          Rzeczywiscie... Masz rację...
          A ja nawet broniłam Ali w tamtym wątku o drugim dniu ciąży. No cóż, zawsze za
          bardzo wierzyłam w ludzi.

Strasznie ktoś ma wyrafinowane poczucie humoru. Normalnie boki zrywać.
          • Gość: blablabla Re: jestem w ciązy IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 14.05.04, 13:02
            Olejcie "to coś" .Zawsze się trafi jakiś oszołom. I tylko się bawi naszym
            kosztem, że mu wątek podciągamy.
          • Gość: Monia (dawna) Re: jestem w ciązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:04
            Niestety, ale dużo jest osób, których celem w życiu jest radość z czyjegoś
            nieszczęścia. To są biedni ludzie i należy im współczuć, ale jednocześnie nigdy
            nie pozwolić grać w ich paskudną grę.

pozdrawiam wink
            • Gość: Paola Re: jestem w ciązy IP: 82.139.13.* 14.05.04, 14:09
              Szkoda, że ta prymitywna osoba nie wie i nie zdaje sobie sprawy, że zło zadane
              innym....często powraca......i to ze zdwojoną siłą. Także przygotuj się, bo za
              jakiś czas jest bardzo prawdopodobne, że wszystko obróci się przeciw Tobie i to
              Ty będziesz latać po lekarzach w wielkiej panice, że nie możesz być MATKĄ>
              Dopiero wtedy zrozumiesz, co czują dziewczyny z forum, a na razie masz za mały
              do tego ptasi móżdżek.

Uznania dla "doktora"-diagnoza jak najbardziej prawidłowa.
    • Gość: zmartwiona ADa słuchaj sie lekarza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:46
      ADa martwie sie dla czego nie słuchasz sie swojego lekarza ,nie bierzesz
      leków . Przeciesz twój lekarz pisze wyraznie zakaz od klawiatury .to dla ciebie
      moze sie zle skończyc podszywajac sie za różne osoby możesz mniec rozdwojenie
      jaznic.więc słuchaj sie swojego lekarza!!!!
    • rozwod Re: jestem w ciązy 14.05.04, 19:25
      Gratuluje ci ze jesteś w ciązy. nie przejmuj sie komentarzami to z zazdrości.
      Pozdrawiam i trzymaj sie ciepło
    • Gość: Ala Re: jestem w ciązy IP: 213.77.14.* 15.05.04, 14:45
      Najbardziej to powinien leczyć się lekarz PSYCHIATRA bo on jest najbardziej
      chory i wara od klawiatury !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ala Re: jestem w ciązy IP: *.radio.rzeszow.pl 19.05.04, 07:41
      Najbardziej chora jest ta osoba która napisała -"Lekarz Ady". Weś ty mnie
      dziewczyno nie oprażaj i wara od klawiatury i idź wkoncu ty do lekarza jak mi
      obiecałaś i zażyj tabletki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka