Dodaj do ulubionych

Kiedy @ po tabletkach...???

21.09.11, 12:43
Ile dni po odstawieniu tab anty powinno sie czekac na okres??Dodam,ze staramy sie z mezem o dzidziusia 3 latka nigdy nie bralam tego typu tabletek dopiero teraz dwa cykle lekarz kazal brac bo najpierw byla cysta,a ten drugi cykl aby moj organizm odpoczal.Moje cykle zawsze byly 28-30 dniowe z tabletkami poprzedni cykl trwal 24 dni w tym cyklu jest juz 23 dzien i nic zero oznak jedyne co to od tyg piersi poszly o rozmiar w gore i nadal sie powiekszaja i bole podbrzusza byly w weekend,a teraz cisza(zawsze mialam bole w dniu okresu w poprzednim miesiacu tak samo).Nie wiem ile jeszcze czekac na @ bo mo gin dzis dzwonil czemu sie nie zameldowalam(mielismy w nowym cyklu podchodzic do IUI i w 3dc robic USG) boje sie,ze jak bedzie sie dlugo spoznial to wypadnie nam kolejny cyklcryingi co do tych dziwnych objawow czy moga to powodowac te tabletki(od niedzieli ich nie biore),a w pierwszym cyklu nieczego takiego nie bylo.
Pozdrawiam
M.
Obserwuj wątek
    • audrey2 Re: Kiedy @ po tabletkach...??? 21.09.11, 15:37
      Magda, a robilas Ty test w koncu czy nie?smile
      • magdafiolka Re: Kiedy @ po tabletkach...??? 21.09.11, 15:57
        Nie nie robilam bo bylam pewna,ze wkoncu jakies objawy na okres przyjda,a dzis dziwnie jajnik po prawej stronie mnie klul...jutro mam zamiar kupic test,ale nie wiem czy jest sens go robic bo to jutro 24dc i nie wiem czy on wogole by cos wykazal,a pozatym z mezem mielismy przytulanko,ale malo wiec mysle,ze to raczej te tabletki tak dzialaja tylko powoli sie martwie bo nie chcem zeby kolejny cykl nam przepadlcrying
        https://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d13d245a.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka