Dodaj do ulubionych

BRAK @!!!!!!!!

07.06.04, 19:15
Dziewczyny pomóżcie nie wiem co otym myśleć.Cykl miałam stymulowany owulacja
była przytulanie też więc dwa dni przed @ zrobiłam test a tu nic jestem już
po terminie @ i nic birę duphaston czy on mógł opóżnić@.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: BRAK @!!!!!!!! 07.06.04, 19:21
      zrob jeszcze raz test.
    • lidek0 Zrób całkowite HCG z krwi 07.06.04, 19:23
      i będziesz wiedziała czy to ciąża, czy nie i czy dlej barć Duphaston czy nie. A
      tak przy okazji to ja brałam go od 16 do 26 dc.
      pozdrawiam
      • judyta10 Re: Zrób całkowite HCG z krwi 07.06.04, 19:28
        Wiem że to bybyło najlepsze rozwiązanie ale w mojej miejscowości nie ma
        laboratorium a na razie dalej nie dam rady pojechać.Powiedzcie jeszcze czy ta
        luteina może opóżnić tą @ czy nie.
        • judyta10 Re: Zrób całkowite HCG z krwi 07.06.04, 19:31
          Dodam jeszcze że cykle mam zazwyczaj regularne
    • Gość: cetka Re: BRAK @!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.04, 21:03
      to samo jasad((( 30 dc, wyszla gruba, stanowcza 1 krecha. poplakalam sobie rano,
      ale @ wciaz nie ma. w cuda nie wierze. nie wiem, czy przez ten 1 wolny dzien
      (czwartek) nie strace calego miesiaca na stymulacjesad pacjentki w novum sa juz
      na srodek zapisane jak mrowki do 22.00, a ja mam byc w 2-3 dc. przychodz -
      cholerna @sad((((
    • Gość: cetka Re: BRAK @!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.04, 21:05
      acha - nie wiem, jak ty, ale mi lekarz kazal zrobic 30 dc test i jak wyjdzie
      negatywny, to odstawic luteine.
      • judyta10 Re: BRAK @!!!!!!!! 08.06.04, 08:21
        Cześc. Dziś rano doznałam małego szoku zrobiłam drugi raz test i jest słaba
        kreska ale jest zastanawiam się tylko czemu taka blada czy intensywność jej nie
        odzwierciedla tego że ciąża też może byc słaba ciesze się i bardzo boje 1 ciąza
        obumarła.Ty tęz zrób jeszcze jeden test może być podobnie jak u mnie .Trzymam
        kciuki.
        • maretina Re: BRAK @!!!!!!!! 08.06.04, 08:27
          nie liczy sie intensywnosc koloru kreski!!!!!! masz to napisane wyraznie w
          ulotce do testu!!!!!!smile
          jestes mama! moje gratulacjesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka