judyta10 07.06.04, 19:15 Dziewczyny pomóżcie nie wiem co otym myśleć.Cykl miałam stymulowany owulacja była przytulanie też więc dwa dni przed @ zrobiłam test a tu nic jestem już po terminie @ i nic birę duphaston czy on mógł opóżnić@. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Zrób całkowite HCG z krwi 07.06.04, 19:23 i będziesz wiedziała czy to ciąża, czy nie i czy dlej barć Duphaston czy nie. A tak przy okazji to ja brałam go od 16 do 26 dc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Zrób całkowite HCG z krwi 07.06.04, 19:28 Wiem że to bybyło najlepsze rozwiązanie ale w mojej miejscowości nie ma laboratorium a na razie dalej nie dam rady pojechać.Powiedzcie jeszcze czy ta luteina może opóżnić tą @ czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Zrób całkowite HCG z krwi 07.06.04, 19:31 Dodam jeszcze że cykle mam zazwyczaj regularne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: BRAK @!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.04, 21:03 to samo ja((( 30 dc, wyszla gruba, stanowcza 1 krecha. poplakalam sobie rano, ale @ wciaz nie ma. w cuda nie wierze. nie wiem, czy przez ten 1 wolny dzien (czwartek) nie strace calego miesiaca na stymulacje pacjentki w novum sa juz na srodek zapisane jak mrowki do 22.00, a ja mam byc w 2-3 dc. przychodz - cholerna @(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: BRAK @!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.04, 21:05 acha - nie wiem, jak ty, ale mi lekarz kazal zrobic 30 dc test i jak wyjdzie negatywny, to odstawic luteine. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: BRAK @!!!!!!!! 08.06.04, 08:21 Cześc. Dziś rano doznałam małego szoku zrobiłam drugi raz test i jest słaba kreska ale jest zastanawiam się tylko czemu taka blada czy intensywność jej nie odzwierciedla tego że ciąża też może byc słaba ciesze się i bardzo boje 1 ciąza obumarła.Ty tęz zrób jeszcze jeden test może być podobnie jak u mnie .Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: BRAK @!!!!!!!! 08.06.04, 08:27 nie liczy sie intensywnosc koloru kreski!!!!!! masz to napisane wyraznie w ulotce do testu!!!!!! jestes mama! moje gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś