Gość: anetka IP: 150.254.84.* 09.07.04, 11:19 No wlasnie znacie jakies "domowe" sposoby na to aby endo ladnie roslo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla12 Re: domowe sposoby na wzrost endo 09.07.04, 12:01 Czerwone wytrawne winko i orzeszki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazygmunt Re: domowe sposoby na wzrost endo 09.07.04, 14:13 żartujesz tekla z tym winem! ja tak bardzo lubię czerwone wytrawne - ale napisałaś tak na serio, że dobrze działa, czy raczej w sensie psychicznym dobrze działa - rozluźnia i starania może są skuteczniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: domowe sposoby na wzrost endo 09.07.04, 15:13 Absolutnie poważnie napisałam. Wiedzę zaczerpnęłam od znajomej biolożki, która też miała problemy. Potem kilka razy czytałam o tym sposobie na bocianie. Też uwielbiam czerwone wino i cieszę się, że nie trzeba popijać twardego alkoholu. No i na problemy ze śluzówką nie narzekam. Polecam kieliszek w okolicach kolacji, w sensie psychicznym i trawiennym też na pewno nie zaszkodzi. Pozdrówka T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra Re: domowe sposoby na wzrost endo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:43 Zgadzam się z Teklą - mnie zalecono czerwone wytrawne winko w Novum i endo miałam rekordowe jak na moje możliwości. Polecam! Libra Odpowiedz Link Zgłoś