Dodaj do ulubionych

EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻEJ ?

IP: *.bpa.pl 12.07.04, 12:20
CZEŚĆ EWO,
DLACZEGO MOJ MAZ MUSIAL PLACIC ZA TESTY NA ALLEGRO PO 6,99 ZA SZTUKE A TU
SPRZEDAJESZ NAGLE PO 32 ZLOTE ZA 6 SZTUK?? MYSLE , ZE TO JEST MOCNO NIE
FERR. NA SZCZESCIE NIE JESTES JEDYNYM SPRZEDAWCA. POZDRAWIAM, sad
Obserwuj wątek
    • ewa.analityk1 Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 12:44
      Już pisałam na innym forum
      1. jest to bardzo krótka promocja (3 dni), jestem tu długo na forum i
      dziewczyny wiedzą, że zawsze mam dla nich czas, ale czasami też potrzebuję ich
      pomocy, w ten sposób zbieram dane do opisu działania testów, bo potem z nimi
      koresponduję, czego na allegro nie robię
      2. różnica w cenie jest nieduża (na alegro płacę prowizje)
      3. zawsze allegrowiczów traktuję szczególnie, przy kolejnych zamówieniach mają
      gratisy itd dziewczyny moga powiedzieć
      4. sprzedałam już 3000 testów staram się robić to uczciwie i terminowo i
      jeszcze ludziom pomagać
      5. płacę reklamy itd inni ogłaszają się na forum zwyczajnie co nie kosztuje
      6. jeżeli czujesz się pokrzywdzona moge wysłać jakiś gratis, podaj tylko nick
      na allegro (możesz wysłać na maila)
      7. konkurenja o której piszesz też sprzedaje testy w różnych cenach na allegro
      po 7 zł
      8. żałuję, ze nie napisałaś do mnie na priva tylko od razu na forum publicznym
    • ewa.analityk1 Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 12:57
      Ja się tu gęsto tłumaczę A TO MOJA KONKURENCJA smali takie maile sama
      sprzedając testy na ALLEGRO po 7 zł (spójrzcie na IP komputera). Tym bardziej
      wycofuję się z takiego ogłaszania i będę dalej się ogłaszać w banerach a zawsze
      możecie do mnie napisać
      • green_eye Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 13:07
        Ewo!
        Twoja oferta jest jak najbardziej uczciwa i nie ma najmniejszych powodów, żebyś
        miała się z niej tłumaczyć. Ja, kiedy używałam testów owu, kupowałam je w
        aptece i płaciłam kupę forsy, potem znalazłam w internecie testy, które
        zamawiałam ze Stanów - czekałam na nie ponad 2 tygodnie...
        Twoja oferta jest naprawdę atrakcyjna. A zniżka dla "forumek" bardzo miła.
        Ciepło Cię pozdrawiam! smile
    • Gość: kasialu Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ IP: *.mofnet.gov.pl 12.07.04, 13:45
      Ewa niczym sie nie przejmuj! Dziewczyny wiedza, ze jesteś uczciwa!
      • Gość: ML Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 12.07.04, 14:06
        Ewa nie przejmuj sie, ja też kupowałam od ciebie testy i byłam bardzo
        zadowolona, a innymi mało przyjemnymi osobami po prostu sie nie przejmuj,
        jajmam tylko nadzieję, ze twoje testy przyniosa mi szczęscie i pozytywny wynik
        Pozdrawiam MLsmile)
    • ewa.analityk1 Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 14:12
      łatwo powiedzieć, ale ktoś jednym postem przekreśla miesiące mojej pracy sad a
      sam sprzedaje testy na allegro po 7 zł wrr... Ja uznaję konkurencję, ale to nie
      jest konkurencja nie nazwę słowami co miałabym ochotę powiedzieć.
      • brita5 Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 14:28
        Ewa- no co ty?! Nie przejmuj sie i nawet sie nie tlumacz. Przeciez na rynku
        zawsze panuje konkurencja a jakie ustalasz ceny to wylacznie twoja sprawa. Jak
        ktos nie chce to niech nie kupuje. Ciekawa jestem czy ta kobita co sprzedaje
        testy po 7zl na allegro napisala juz do firmy produkujacej testy 'clearblue' ze
        to skandal ze oni sprzedaja jeszcze drozej niz ty. No bo to przeciez
        chamstwo!!!wink)))
        Pozdrawiam i nie daj sie wkurzyc konkurencji!
    • siorb Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 14:43
      Ewo-konkurencja to zdrowa konkurencja, więc - tak jak moje przedmówczynie - nie
      przejmuj się, te z nas, które znają Twoją uczciwość, dalej będą Twoimi
      klientkami i nie będziemy się przejmować postami jw. Cieplutko ponownie pozdr.
    • mikanm Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 18:43
      michalino rób stąd wypad. nikt cie tu nie chce. do widzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka