Gość: MICHALINA IP: *.bpa.pl 12.07.04, 12:20 CZEŚĆ EWO, DLACZEGO MOJ MAZ MUSIAL PLACIC ZA TESTY NA ALLEGRO PO 6,99 ZA SZTUKE A TU SPRZEDAJESZ NAGLE PO 32 ZLOTE ZA 6 SZTUK?? MYSLE , ZE TO JEST MOCNO NIE FERR. NA SZCZESCIE NIE JESTES JEDYNYM SPRZEDAWCA. POZDRAWIAM, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.analityk1 Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 12:44 Już pisałam na innym forum 1. jest to bardzo krótka promocja (3 dni), jestem tu długo na forum i dziewczyny wiedzą, że zawsze mam dla nich czas, ale czasami też potrzebuję ich pomocy, w ten sposób zbieram dane do opisu działania testów, bo potem z nimi koresponduję, czego na allegro nie robię 2. różnica w cenie jest nieduża (na alegro płacę prowizje) 3. zawsze allegrowiczów traktuję szczególnie, przy kolejnych zamówieniach mają gratisy itd dziewczyny moga powiedzieć 4. sprzedałam już 3000 testów staram się robić to uczciwie i terminowo i jeszcze ludziom pomagać 5. płacę reklamy itd inni ogłaszają się na forum zwyczajnie co nie kosztuje 6. jeżeli czujesz się pokrzywdzona moge wysłać jakiś gratis, podaj tylko nick na allegro (możesz wysłać na maila) 7. konkurenja o której piszesz też sprzedaje testy w różnych cenach na allegro po 7 zł 8. żałuję, ze nie napisałaś do mnie na priva tylko od razu na forum publicznym Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 12:57 Ja się tu gęsto tłumaczę A TO MOJA KONKURENCJA smali takie maile sama sprzedając testy na ALLEGRO po 7 zł (spójrzcie na IP komputera). Tym bardziej wycofuję się z takiego ogłaszania i będę dalej się ogłaszać w banerach a zawsze możecie do mnie napisać Odpowiedz Link Zgłoś
green_eye Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 13:07 Ewo! Twoja oferta jest jak najbardziej uczciwa i nie ma najmniejszych powodów, żebyś miała się z niej tłumaczyć. Ja, kiedy używałam testów owu, kupowałam je w aptece i płaciłam kupę forsy, potem znalazłam w internecie testy, które zamawiałam ze Stanów - czekałam na nie ponad 2 tygodnie... Twoja oferta jest naprawdę atrakcyjna. A zniżka dla "forumek" bardzo miła. Ciepło Cię pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ IP: *.mofnet.gov.pl 12.07.04, 13:45 Ewa niczym sie nie przejmuj! Dziewczyny wiedza, ze jesteś uczciwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ML Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 12.07.04, 14:06 Ewa nie przejmuj sie, ja też kupowałam od ciebie testy i byłam bardzo zadowolona, a innymi mało przyjemnymi osobami po prostu sie nie przejmuj, jajmam tylko nadzieję, ze twoje testy przyniosa mi szczęscie i pozytywny wynik Pozdrawiam ML) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 14:12 łatwo powiedzieć, ale ktoś jednym postem przekreśla miesiące mojej pracy a sam sprzedaje testy na allegro po 7 zł wrr... Ja uznaję konkurencję, ale to nie jest konkurencja nie nazwę słowami co miałabym ochotę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
brita5 Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 14:28 Ewa- no co ty?! Nie przejmuj sie i nawet sie nie tlumacz. Przeciez na rynku zawsze panuje konkurencja a jakie ustalasz ceny to wylacznie twoja sprawa. Jak ktos nie chce to niech nie kupuje. Ciekawa jestem czy ta kobita co sprzedaje testy po 7zl na allegro napisala juz do firmy produkujacej testy 'clearblue' ze to skandal ze oni sprzedaja jeszcze drozej niz ty. No bo to przeciez chamstwo!!!))) Pozdrawiam i nie daj sie wkurzyc konkurencji! Odpowiedz Link Zgłoś
siorb Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 14:43 Ewo-konkurencja to zdrowa konkurencja, więc - tak jak moje przedmówczynie - nie przejmuj się, te z nas, które znają Twoją uczciwość, dalej będą Twoimi klientkami i nie będziemy się przejmować postami jw. Cieplutko ponownie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: EWA.ANALITYK DLACZEGO ALLEGROWICZE PŁACĄ DROŻ 12.07.04, 18:43 michalino rób stąd wypad. nikt cie tu nie chce. do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś