Dodaj do ulubionych

Witaminki.......

IP: *.client.comcast.net 24.07.04, 22:54
Witam wszystkich slyszalam ze witaminka E dobrze dziala na plodnosc a folik z
wit. B6 na krwistosc Czego to sie nie robi by miec baby
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: Witaminki....... 25.07.04, 18:25
      Wiesz, na tym forum robi sie tez inne rzeczy, duzo bardziej zaawansowane niz
      lykanie tabletek, zeby miec baby...

16%VOL
      22%VAT
      (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
      • Gość: renia Re: Witaminki....... IP: *.client.comcast.net 26.07.04, 06:20
        Wiesz umiemy wszystkie dobrze czytac ale jesli rady ci sie nie podobaja bo
        wszystkiego ludzie probuja to poprostu czasami warto przemilczec niz glupio
        odpowiadac
        • kkk27 Re: Witaminki....... 26.07.04, 07:17
          cześć dołączyłam się dopiero teraz i troche mnie zaszokowało że tak reagujecie
          na ten list, ja się staram od lat i choć się lecze to i tak jestem w stanie
          wypróbowywać wszystkie "nowinki",jem chińskie ziółka, pije propolis, a nawet
          mówie mojej rybce o moich marzeniach bo cały czas mam nadzieje. nie bądzcie tak
          agresywnie nastawione do tych metod.
          pozdrawiam.
          • Gość: matylda Re: Witaminki....... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 19:26
            Dołączam się do waszej opinii. Przez takie reakcje psuje się klimat tego forum
            a nie o to chodzi, żeby się prześcigać, o to która z nas jest bardziej
            doświadczona, Jak kogoś ten temat nie interesuje to nie powinien odpowiadać, a
            nie wykpiwać czyjeś pytania i watpliwości.

Pozdrawiam i czekam na kontynuację wątku co do naturalnych sposoób pobudzania
            płodności, mimo, iż sama jestem już w zdecydowanie zaawansowanym stadium
            leczenia.
            Pozdrawiam Matylda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka