Gość: Roza IP: *.client.comcast.net 24.07.04, 22:54 Witam wszystkich slyszalam ze witaminka E dobrze dziala na plodnosc a folik z wit. B6 na krwistosc Czego to sie nie robi by miec baby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Witaminki....... 25.07.04, 18:25 Wiesz, na tym forum robi sie tez inne rzeczy, duzo bardziej zaawansowane niz lykanie tabletek, zeby miec baby... 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Witaminki....... IP: *.client.comcast.net 26.07.04, 06:20 Wiesz umiemy wszystkie dobrze czytac ale jesli rady ci sie nie podobaja bo wszystkiego ludzie probuja to poprostu czasami warto przemilczec niz glupio odpowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
kkk27 Re: Witaminki....... 26.07.04, 07:17 cześć dołączyłam się dopiero teraz i troche mnie zaszokowało że tak reagujecie na ten list, ja się staram od lat i choć się lecze to i tak jestem w stanie wypróbowywać wszystkie "nowinki",jem chińskie ziółka, pije propolis, a nawet mówie mojej rybce o moich marzeniach bo cały czas mam nadzieje. nie bądzcie tak agresywnie nastawione do tych metod. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Witaminki....... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 19:26 Dołączam się do waszej opinii. Przez takie reakcje psuje się klimat tego forum a nie o to chodzi, żeby się prześcigać, o to która z nas jest bardziej doświadczona, Jak kogoś ten temat nie interesuje to nie powinien odpowiadać, a nie wykpiwać czyjeś pytania i watpliwości. Pozdrawiam i czekam na kontynuację wątku co do naturalnych sposoób pobudzania płodności, mimo, iż sama jestem już w zdecydowanie zaawansowanym stadium leczenia. Pozdrawiam Matylda Odpowiedz Link Zgłoś