Dodaj do ulubionych

jak wybrnac ?

01.06.13, 15:18
ja zyc, jak kuzwa zyc.
z okresu na okres lapie wiekszego dola. wiekasz deprecje. tak mysle ze jestem na etapie depresji.
niby wszystko ok a ciazy dalej brak. popadam w skrajnosc. starania o ciaze rujnuja moj zwiazek mam tego swiadomosc, bo widze co sie dziekje a i tak chce DZIECKA. Dziecka za wszelka cene.
Boze niech mi ktos poradzi jak znalezc zloty srodek.
siedze i pije browary, jeden za drugim, okres jak w zegarku nadzszedl. co dalej. ja potrzebuje pomocy, zwyczajnie nie daje juz rady. porazka goni porazke i tak od 3 lat. podziwiam Was smile
milego dnia zycze Kochane smile
Obserwuj wątek
    • jeza_bell Re: jak wybrnac ? 01.06.13, 16:09
      Przede wszystkim zadbaj o dobre relacje w związku- jesteście dla siebie bez względu na wyniki planów (przynajmniej tak powinno być).

i tak chce DZIEC
      > KA. Dziecka za wszelka cene.

Wyluzuj.

niech mi ktos poradzi jak znalezc zloty srodek.
      > siedze i pije browary, jeden za drugim,

To nie najlepszy pomysł.

> ja potrzebuje pomocy, zwyczajnie nie daje juz rady.

Polecam psychologa.
      Naprawdę.

Pozdrawiam

• mireleczka17 Re: jak wybrnac ? 02.06.13, 09:15
      a leczysz się gdzieś czy działacie na własną rękę?
      • rokitka00 Re: jak wybrnac ? 02.06.13, 13:31
        Dobre pytane. Jeśli przez 3 lata nie odwiedziłaś specjalisty, to możesz płakać nad swoim losem. Na podstawie czego twierdzisz że jest wszystko dobrze? Robiliście jakieś badania? Miałaś sprawdzaną drożność jajowodów, robiłaś monitoringi cykli, miałaś stymulację?
        • nuluska Re: jak wybrnac ? 02.06.13, 15:08
          Mireleczka, Rokitka nie widzicie że dziewczyna potrzebuje pocieszenia?
          Jeśli nie kojarzycie nicka to albo nic nie piszcie albo poszukajcie w wyszukiwarce zamiast zadawać pytania niczego nie wnoszące.

Psotka gdy czytam twojego posta to mam wrażenie że to moje myśli sprzed 4 lat.
          Nie powiem ci że masz wyluzować, znaleźć sobie hobby czy wyjechać na wakacje bo doskonale wiadomo że to nie żadne lekarstwo. Spróbuj poszukać psychologa. Może ktoś z forum będzie w stanie ci kogoś polecić. Dość już przeszłaś i może faktycznie spotkania z mądrym psychologiem będą w stanie ci choć trochę ulżyć psychicznie.
          Niepłodność plus poronienia to kombinacja najgorsza z możliwych.

Z całego serca życzę ci żeby wkrótce stał się cud!
          • blue_orchidea Re: jak wybrnac ? 02.06.13, 19:13
            Tak, ja też jestem zdania, że powinnaś trafić do dobrego psychologa, sama nie dasz sobie rady, za daleko to zabrnęło
            • dagmara-k Re: jak wybrnac ? 02.06.13, 21:53
              napisz skad jestes to bedzie latwiej kogos polecic.
    • 2monis Re: jak wybrnac ? 03.06.13, 07:33
      ja tam mam od 6 lat....brak powodu ciązy nie ma sad teraz jeszcze nieudane IN VITRO sad( nie bede dobra pocieszycielką .... a lata mi leca
    • weronika.pe Re: jak wybrnac ? 15.10.13, 21:23
      Dziewczyny dobrze radzą, może warto poszukać wsparcia u specjalisty, przykro słyszeć, że i Ty cierpisz i w Twoim związku jest gorzej, jeśli udasz się po pomoc to do psychologa - psychoterapeuty i może razem z partnerem? W Warszawie jest naprawdę dobrze prowadzona terapia dla par w ośrodku Akademia Saska : www.akademiasaska.pl. Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka