Dodaj do ulubionych

Brązowe plamienia

13.07.13, 10:57
Witajcie dziewczyny!
Mam pytanie odnośnie brązowych plamień przed @...od kilku miesięcy staramy się z chłopakiem o dziecko...@ z reguły mam regularnie cykl31-32 dni wcześniej zdarzało się,że dzień przed@ występowało plamienie ale z domieszką krwi a na drugi dzień rozkręcała się już na dobre...teraz jest inaczej,@ powinnam dostać jutro tzn.14.07 a już 9.07 pojawiły się takie naprawdę skąpe plamienia koloru kawy z mlekiem trwały dwa..przez cały ten czas mam również bóle brzucha jak na @ i bolesne sutki...chciałam zrobić już test ale boję się ponownego rozczarowania kiedy wynik będzie negatywny,czekam do jutra zobaczę co będzie dalej...Proszę napiszcie czy jest szansa że to może być ciąża?Może któraś z Was miała podobnie?
Obserwuj wątek
    • magnolia234 Re: Brązowe plamienia 13.07.13, 20:30
      Mozesz miec plamienia we wczesnej ciazy ale z reguly to oznacza niski progesteron wiec dobrze jest go zbadac na wszelki wypadek. Niestety u mnie plamienia to zawsze na @ ale wielokrotnie czytalam ze ciaza byla mimo plamien
      • ani_a26 Re: Brązowe plamienia 14.07.13, 08:18
        dzięki magnolia...wiesz ja też myślałam,że te plamienia to na @ bo wielokrotnie tak miałam tylko, że dzień przed a to już się prawie tydzień ciągnie...byłam też wcześniej u lekarza odnośnie tych plamień to dowiedziałam się tylko tyle,że to normalne i unormować mogę to tylko poprzez tabletki antykoncepcyjne ale biorąc pod uwagę to ,że planuje ciąże On nie widzi sensu... słowem o możliwości niskiego poziomu progesteronu nie wspomniał a uważam,że powinien...dzisiaj powinnam dostać @ jeśli się nie pojawi to zrobię test zobaczymy...
        • 3trzydziestka Re: Brązowe plamienia 14.07.13, 10:38
          Witam, ja zawsze miałam plamienia przed miesiączką, przez około 3, nawet 4 dni i bardzo skąpy okres. nie polecałabym Ci brania tabletek anty, ja bralam przez kilka lat, gdy nie planowalam dziecka i to na pewno nie pomogło.
          Może Cię pocieszy fakt, że mi mimo plamień przed udało się zajść w ciąże, jednak w cyklu gdy się udało, pierwszym objawem, który zauwazyłam był właśnie brak plamień. Więc u mnie nie było plamień, natomiast myślę, że nie ma reguły, mnóstwo kobiet zachodzi w ciąże i przez kilka miesięcy występują u nich plamienia, a nawet skąpe miesiączki. Trzymam kciuki.
          Daj znać, czy się udało. smile
          • ani_a26 Re: Brązowe plamienia 14.07.13, 13:34
            dzięki...jeśli do jutra nie dostane @ to zrobię test...naprawdę bardzo bym chciała żeby Nam się wreszcie udało...
            • ani_a26 Re: Brązowe plamienia 17.07.13, 08:10
              Cześć dziewczyny...wstrzymałam się z wykonaniem testu i dobrze bo dziś dostałam @ sad jestem strasznie zawiedziona,myślałam,że wreszcie się udało...zaczynamy z chłopakiem myśleć nad wykonaniem badań...pozdrawiamsmile
              • 3trzydziestka Re: Brązowe plamienia 17.07.13, 16:37
                Szkoda sad znam smak rozczarowania. Sądzę, że to dobry pomysł zrobić badania, przynajmniej będziecie wiedzieli na czym stoicie. życzę powodzenia smile
                • zoselin1987 Re: Brązowe plamienia 17.07.13, 16:57
                  Mój lekarz powiedział, że jeśli para stara się rok o ciążę to ponoć jest to normalne. Nie wiem jak jest u Was,ale uważam, że nie zaszkodzi porobić badania. Pamiętaj, że jeśli zgłosicie się do kliniki to badania robi również partner. Warto o tym pamiętać.
                  Powodzenia!
                  • ani_a26 Re: Brązowe plamienia 18.07.13, 11:23
                    Zoselin My staramy się tak ponad pół roku też słyszałam,że do roku czasu to jest normalne a już po powinno udać się do lekarza i tego na początku właśnie się trzymałam ale mój partner naciska żeby pójść wcześniej bo im szybciej tym lepiej...On wzbudza we mnie coraz większy niepokój,że coś z którymś z Nas jest nie tak skoro po ponad pół roku starań o dzidziusia Nam nie wychodzisad
                    • zoselin1987 Re: Brązowe plamienia 18.07.13, 11:29
                      Twój partner ma rację.
                      Nie zaszkodzi posprawdzać wszystkiego wcześniej.
                      Niestety, teraz coraz więcej par ma problem z płodnością.
                      • ani_a26 Re: Brązowe plamienia 18.07.13, 13:37
                        zdaje sobie z tego sprawę,wiele par z mojego otoczenia ma ten sam problem...no nic trzeba się udać do lekarza i będziemy mieć jasność...boje się tego,iż może okazać się że naprawdę jest coś nie tak sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka