Dodaj do ulubionych

bol piersi?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:57
Sluchajcie!juz dostaje wariacji na sama mysl ze moglo sie udac choc jeszcze
za wczesnie by to sprawdzic (7d po owu). Mam bol piersi od 3dnia po owu i
zastanawiam czy to moze byc to? Zwykle miewam ale na ok 4-5 dni przed @.A
teraz jest inaczej.Blagam dajcie mi jakas nadzieje. Boje sie ze to "urojenia
ciazowe" o ktorych pisalyscie mnie dopadly. Jesli tak, to przeniose sie ze
swoimi odczuciami do tematu - abstrakcje ciazowe. Pozdr.
Obserwuj wątek
    • ewa.analityk1 Re: bol piersi? 01.08.04, 14:41
      wiesz oby to była ciąża, a te urojenia to chyba każda miała
      • mgg1 Re: bol piersi? 01.08.04, 15:26
        to moze byc ciaza. Ja tez tak mialam...od piatku wiem o fasolce...
        • Gość: Anka Re: bol piersi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:17
          Dzieki! Chyba wiesz co teraz czuje! Tak bym chciala dolaczyc do Ciebie. A
          propos! Gratulacje! Napisz cos wiecej jak to jest, co czujesz? W ktorym dniu
          cyklu robilas test? Pzdr. A.
          • mgg1 Re: bol piersi? 01.08.04, 17:31
            zawsze mialam bol piersi na 2-3 dni prze okresem.
            Tym razem bylo innaczej, nie jestem pewna, ale na krotko po owu zaczely bolec -
            tak samo jak przed okresem, 2 dni po terminie, bez zadnych konkretnych objawow
            zrobilam test, ktory nie pokazal wyraznej drugiej kreski, dopiero po uplywie 3
            minut, pozostala wiec dalej niepewnosc. Poczekalam 3 dni czyli razem ok
            tygodnia po terminie (biore poprawke 2 - 3 dni) no i w piatek test Clear Blue
            (uwazam, ze jest b.dobry), pokazal w kilku sekundach 2 krechy!!!!!!!!!
            Jestem ogromnie szczesliwa, czego Tobie rowniez zycze!
            • Gość: Anka Re: bol piersi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:12
              Ale bylas twarda. Ja bym chyba robila testy 2 razy dziennie smile))
              • mgg1 Re: bol piersi? 01.08.04, 19:30
                to nieprawda, ze jestem twarda.To wlasnie strach przed kolejnym negatywnym
                wynikiem powodowal, ze balam sie wykonania nastepnego testu
    • magdulka26 Re: bol piersi? 01.08.04, 17:21
      Hej nie chcę Cię martwić ale ja cos takiego mam od 3 cykli.Zawsze moje piersi
      bolały mnie parę dni przed @.Od niedawna ten ból występuje zaraz po owulacji i
      trwa tak prawie do @.Ale jak się okazało ma za wysoką prolaktynę i za niski
      progesteron i pewnie z tąd ten ból.Ale obyś Ty była w ciąży czego bardzo mocno
      Ci życzę.
      Magda.
      • Gość: Nika Re: bol piersi? IP: *.toya.net.pl 01.08.04, 21:41
        ja mam tak od 2 cykli. Piersi bola od potencjalnej owulacji (wlasciwie po tym
        domniemywac moge ze to juz II faza) do @. Nie całe, ale tak po bokach. Ból jest
        bardzo silny. Wcześniej nic mnie nie bolało, albo tylko sutki, tez od owulacji.
        Ciąży jak nie było tak nie ma sad(((. Prolaktyna w środku normy 9,88ng/ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka