Dodaj do ulubionych

Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd

• gatewa Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 31.08.14, 20:45
      Zaczynam za wiele myśleć). Dziś czułam się jak przeziebiona. Pobolewalo mnie gardło, miałam stan podgoraczkowy, nie miałam siły się z łóżka podnieść. Pozostaje czekać i wierzyć...
      • pik80 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 31.08.14, 20:49
        Gatewa, czytałam na różnych forach, że objawy przeziębienia często występują przy zaciążaniuwink Może to dobry znakwink
        • monkask Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 31.08.14, 20:57
          Gatewa to bardzo biore znaki!!!! Trzymam kciuki mocno.

Co do spotkania to moze, moze smile

Rozmawiałam na spikojnie z M, przyznał właśnie, że cieżko mu sie z nami było by sie rozstać, także Gatewcia słusznie zauważyłaś, że rodzina mysi byc razem.

Dziękuje dziewczyny smile
          • gatewa Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 31.08.14, 21:18
            Monkask bo rodzina jest najważniejsza, ale Ty przecież to wiesz wink

A co do znaków, to jak idiotka się ich u siebie doszukuje po czym stukam się w głowę jaka to ja głupia
            • monkask Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 31.08.14, 21:23
              Gatewcia szukaj znaków, każda z nas tak robiła, robi lub bedzie i wcale to nie głupie, bedziesz miała duzo do opisania w albumie dzidziusia smile.

Chyba mi odwaliło z tym wyjazdem bez M, przecież nigdy nie jeździmy osobno - zganiam to na zlasowanie mózgu przez zmęczenie sad

Buziaczki
              • gatewa Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 31.08.14, 21:40
                Monkask to baby blues Cię dopadł. Każda to przechodzi.Tobie chce się wyrwać do ludzi. A M to po prostu nie wyobraża sobie wracać do pustego domu bez Ciebie i Polusi. Pewnie ta myśl go przerazila i dlatego tak zareagował. Najważniejsze, że sprawa wyjaśniona. Jesienią pojedziecie wszyscy razem wink
                • jolanta456 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 12:30
                  Ja juz leze na szpitalnym lozku z książką.. Po badaniach i usg., jakoś szybko dzisiaj poszlo weszłam na oddział i już lóżko mialam .. W szoku bylam.
                  jjutro histeroskopia ale nie wiem czy dr c będzie robil bo podobno jakieś zmiany maja byc i nie ma rozpiski.
                  • blon-di1 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 13:53
                    Jolanta, a powiedz mi jak wygląda cały proces przygotowania do histrroskopi. Bo ja myślą że to chwila i po krzyku ale Ty piszesz o badaniach usg... Jakie miałaś badania? Ile czasu się leży w szpitalu?
                    • jolanta456 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 14:41
                      Dzisiaj przyszlam jutro zabieg a w środę do domu.
                      Zawsze jest tak jak cię przyjmują to robia badania krwi i usg a później rozmowa z anestezjologiem na temat znieczulenia, jak histero trwa dłużej to dają w kręgosłup jak lekarz zna pacjentkę i wie bo co to jest i dość szybko to usypiają jak przy punkcji.. Później kroplówka i leżenie..
                      • blon-di1 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 14:49
                        Dzięki Jolanta.
                        • podnawka Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 18:16
                          trzymaj się Jola,będzie dobrze,zaraz zabieg potem odpoczywasz a potem znowu do bojusmile
                          • podnawka Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 18:17
                            a ja dostałam @ i wszystko mnie się poprzestawiało i nici chyba z tego podejścia ehhhhhhindifferent
                            • abam_81 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 19:32
                              Ja też dostałam @, tyle, że u mnie planowo przyszła. Za tydzień idę do ginia zrobić badania przed wizyta w Szczecinie. Planuję zrobić cytologię, bo już termin mija. Czy coś jeszcze mi poradzicie przed 3 podejściem? Jakieś hormony?
                              Jolanta, będzie dobrze. Wypoczniesz sobie tam. smile
                              Pozdrawiam wszystkie.

Ps. Gatewa, szukałaś batmana po modelu? Może coś innego, równie fajnego, znajdziesz. wink
                              • jolanta456 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 20:05
                                Odpocznę.. Nudzę sie sama na sali jestem wiec oprócz nękania znajomych telefonami to do nikogo nie mam sie odezwać.. I na dodatek glodna jestem..
                                tak pomyslalam ze moze uda sie jakieś spotkanie zorganizowac w wekend aby każdej pasowalo i Gorzów i szczecin...
                                a cos mi świtą ze ktoras miala byc w Szczecinie teraz i co moze kawa ?
                                • abam_81 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 20:51
                                  Jolu, 13.09 to sobota. Więc idealnie pasuje. smile
                                  Ja będę w Szczecinie w środę, ale mam spotkanie i nie wiem jak długo mi zejdzie, więc ciężko się umówić.
                                  A Ty masz czas przynajmniej poczytać w spokoju. Dasz radę, jutro już wychodzisz. smile
                                  Pozdrawiam.
                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 22:17
                                    A nie można tego spotkania w inną sobotę? Meliska też wspominała, że nie bardzo jej. Ja całkowiecie 13-go nie dam rady, nie będzie mnie w G. a i nie chcę opuścić spotkanka.
                                    Może w tę? albo 20=go jeśli już ma sobota być.

Monkask a napisz jak u Ciebie, czy widzisz opcję przyjazdu do G. czy oczekujesz najazdu ? I kiedy wink
                                    • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 01.09.14, 22:42
                                      Szczerze mówiąc to jeżeli chodzi o mnie to mi najbardziej pasuje w tygodniu w soboty lubię sobie odpocząć na ogródku iść z psem na dłuższy spacer. A po drugie to póki co nic nie planuje cierpliwie czekam na czwartek i na wizytę co B powie kiedy kolejne wizyta. Może 20.09 to ja już będę po transferze ... ciężko mi planować cokolwiek.
                                      Mój mąż się śmieje ze to ze spotkanie nie trwało do północy nie znaczy ze za dwa tyg kolejne ma być wink hi hi.
                                      Jolu no to chyba się nie spotkamy jak w środę wyjdziesz smile ale dobrze ze tak szybko. powodzenia życzę.
                                      Gatewcia z każdym dniem coraz bliżej kiss
                                      • blon-di1 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 07:16
                                        Abam, idziesz na wizytę do C? , zapytaj się czy nie trzeba i powinno się zrobić tych wszystkich badań jak na początku, przed pierwszym podejściem. Bo mówili że taki badania są pół roku ważne. Ciekaw co Ci tym razem zaproponuje czy coś zmieni czy nadal leci tym samym. Jeśli możesz zapytaj się czy czegoś nowego nie ma na nasze niskie AMH 😉
                                        • abam_81 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 12:43
                                          Blondi, zapytam, ale to dopiero 16.09. Wcześniej idę do zwykłego. Zobaczymy czy on mi coś zaproponuje. wink

Co do spotkania, ja się dopasuję, choć w najbliższą sobotę będę jechała prawdopodobnie na południe. To się jeszcze okaże. A jak Szczecinianki?
                                          • abam_81 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 19:44
                                            Halo, jest tam kto?? Czy już się miejsce wyczerpało?
                                            Gatewa, jak się czujesz?
                                            Jolanta, jak Ty?
                                            Dziewczyny, co taka cisza?
                                            • gatewa Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 20:18
                                              A jak ja się mogę czuć??? tongue_out jak na tykajacej bombie. Doszukuje się objawów, sprawdzam czy cycki większe, a jak to Meliska powiedziała, najlepiej żeby z nich już mleko leciało. Massssakra! Czekam
                                              • abam_81 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 20:22
                                                Buahahahhahaha, rozwaliłaś mnie z tym mlekiem. tongue_out
                                                Będzie dobrze, będzie dobrze. Powtarzaj to sobie. smile
                                                • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 21:14
                                                  wiadomości z południa..... wizyta jutro a nie w czwartek i nie u B tylko C także jutro Police wink
                                                  Jolanta gdzie mogę Ciebie jutro znaleść bo wiesz ze chętnie Ciebie poznam nie udało się w Gorzowie to niech będą Police czemu nie.... Jola czekam na info.
                                                  Boże jaka cisza!!! No cóż ja idę doprowadzać siebie do ładu wink
                                                  do jutra laseczki
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 22:05
                                                    nie no dziewczyny! czy Wy wszystkie chodzicie spać z kurami wink co się z Wami dzieje gdzie jesteście ???
                                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 22:13
                                                    Ja jestem, po kąpieli borowinowej, spoczywam w łóżeczku, obok M. smile
                                                    Meliska no to jutro się okaże jak zaczynasz i na jakich lekach.
                                                    Gatewa kiedy testujesz?
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 22:22
                                                    Monruper cieszę się ze chociaż Ty się odezwalas wink Ty zresztą wiesz ze ja to na Ciebie mogę zawsze liczyć wink kiss
                                                    w takim razie ja też uciekam do męża a Jolanta jak pojadę kiedyś na spotkanie do Szczecina to dostanie ode mnie operetke .... tak bardzo chciałam ja poznać a nawet nie wiem kogo szukać jutro znaleśćsad
                                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 22:23
                                                    Jolanta jak po badaniu? dopytywałaś się o wynik. Kto Ci robił?
                                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 22:26
                                                    Meliska nie denerwuj się, Jolanta może ma ciężki okres po badaniu. Może napisze jeszcze.
                                                    W sumie, to leć jutro na oddział i spytaj o Jolkę. Masz 90% szans, że trafisz smile przecież nie ucieknie.
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 22:29
                                                    Monruper też tak zrobię wink jeszcze dodam ze znamy się tylko z forum wink
                                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 22:47
                                                    Chyba, że Jolanta jest Krystyną
                                                    to pytaj o Tę po histeroskopii wink i że na nią Jolanta mówią.
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 23:04
                                                    Monruper rozbawilas mnie ha ha ha
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 02.09.14, 23:27
                                                    Meliska ja mysle ze do 13 tu zabawie.. Bo jutro wychodze.. A jak cos pokoj 524 i pytaj o jolante ale to mój Nick na forum.. wink ale jam wejdziesz i spytasz to wstanę i powiem ze to ja wink
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 11:40
                                                    Hej dziewczyny ja juz po wypisie teraz koczuje na dr c bo uciekl mi na operacje .. Wedlug opisu wszytko ok z macica zobaczymy co lekarz powie. Dzisaj wypiisywal sie dr S i pyta która proba mowie ze pierwsza a ten ze i tak przy 3 sie uda .. Optymista na maksa..
                                                    są i meliske poznalam i mam nadzieje ze teraz jak będzie w Szczecinie częściej sie spotykać na kawce będziemy wink
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 17:31
                                                    Hej kochane więc tak po pierwsze to cieszę się ze mogłam poznać Jolante i zamienić z nią kilka słów.. dziękuje Ci kochana ze napisalas wczoraj i wiedziałam jak Ciebie znaleść. kiss
                                                    Po drugie to tak zajechalam do Polic na 8:15 trochę się spoznilam ale nic takiego się nie stało... korki uniemozliwily dojazd na czas. przyjął mnie dr C przedstawił się mi mężowi i oznajmił nam ze.....TERAZ ON BĘDZIE NASZYM LEKARZEM PROWADZĄCYM PONIEWAŻ DR B JUŻ NIE PRACUJE W POLICACH .... OD 1 WRZEŚNIA.
                                                    wszystko byłoby ok gdyby nie fakt ze od tej 8 rano na rozpiske leków i badanie czekałam do 12:30 bo dr C i S właśnie operowali. po Usg dostałam receptę na Menopur 1200j Ovitrel i Encorton Menopuru mam brać po 225j od dzisiaj od 21:00 i kolejna wizyta w poniedziałek i w środę.
                                                    to tyle chyba.... myślę ze będę zadowolona z dr C bo pierwsze wrażenie ok.
                                                  • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 17:32
                                                    jola rozmawiałaś z C ,co powiedział ewentualnie?
                                                    meliska jak twoja wizyta przebiegła ?

gatewa a ty sie nie doszukuj objawów ,bo ostatnio też nie miałaś smile

pozdrawiam wszystkie forumowiczki smile
                                                  • kiziami.zia2013 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 17:35
                                                    o łał...ale cyrk,cieka w vitro jeszcze pracuje uncertain
                                                    meliska no to daj czadu z pęcherzykami ,buziaki kiss !!!
                                                  • gatewa Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 17:53
                                                    Meliska super wiadomości. No to od dziś miłego igielkowania życzę. A z C plus jest taki, że pamięta pacjentki, przyczynę in vitro, odbiera tel lub oddzwania

Kiziamizia no tak sobie w chwilach zwątpienia tłumaczę, że wtedy też objawów nie miałam, ale wiesz, chciałoby się coś zauważyć, jakiś sygnał. Gdybym była tak odważna jak Nadzieja, to jutro sikanca bym zrobiła, ale ja z grupy TCHORZ

A gdzie reszta koleżanek? Pik, Flisa, Podnawka, Nadzieja, Karioka?????????
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 17:57
                                                    Gatewcia przecież wiesz ze teraz Ty i ja kiss
                                                  • flisa3 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 18:20
                                                    Ale jaja.......Bączusia tak ganiali, aż wreszcie nie wyrobił na zakręcie uncertain i uciekł smile tyle srok za ogon ciągnąć naraz, tyle ważnych decyzji podejmować w ekspresowym tempie...............może sam poszedł po rozum do głowy. Gatewa smile znowu to przerabiasz, to chyba naturalny odruch doszukiwanie się objawów. Ja jestem pewna, że będzie dobrze, to ja jestem Wiedźmą a nie Ty smile wiele rzeczy przewiduję ( dla siebie niestety negatywnych ). Zobaczysz wink Dziewczyny Pozdrawiam Wszystkie.
                                                  • abam_81 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 18:22
                                                    Flisa, ja protestuję przeciwko Twojemu podpisowi! Poproszę choć wymuszony optymizm!!! wink
                                                    Gatewa, będzie dobrze.
                                                    Meliska, Ty wiesz co masz dziś robić. Pięknego siniaczka sobie zafunduj. tongue_out
                                                  • pik80 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 18:26
                                                    Jestem też, zazdroszczę wszystkim , które ruszyły z kopyta. U mnie w temacie nic się nie dzieje więc cóż mogę pisać. Byłam dzisiaj zarezerwować urlop w październiku, tyle dobrego. Póki co odpoczywam od in vitro a wizytę kontrolną mam dopiero 25.10.
                                                  • podnawka Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 19:32
                                                    kibicuje wszystkim......
                                                    ja na razie odpadam i zmieniam front daje sobie na luz ,popieprzyło mi się w @ i nie wiem kiedy podchodzę a w nosie to mam i tak kolejna próba to patykiem na wodzie pisana:}
                                                  • gatewa Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 19:39
                                                    No proszę jak ładnie wszystkie wylazly z krzaczorow wywołane do tablicy wink

Pik gdzie na urlop? Pochwal się

Flisa a Ty kiedy do roboty???? Dr S powiedział, że za 3 razem się udaje kiss

Podnawka co się popieprzylo?
                                                  • gatewa Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 19:41
                                                    Pik no i przypominam, że była do Ciebie prośba o przepis na keczup, więc proszę mi nie pisać, że nie ma się czym chwalić big_grin
                                                  • pik80 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 19:48
                                                    Chodzi o przepis na keczup z cukinii?
                                                    Ja robię wg tego przepisu:
                                                    www.wielkiezarcie.com/recipe87440.html
                                                    Jest taki pikantno-słodkawy. Jak stare keczupy z mojego dzieciństwawink
                                                  • flisa3 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 20:07
                                                    A nie no jak S. tak powiedział to zadzieram kiecę i lecę uncertain ( widocznie miał jakiś dobry dzień - po takim długim urlopie nie ma się co dziwić ). Kiedy ja? Chyba podświadomie wolę to odwlec bo wiem, że to koniec. Do końca stycznia będę brała leki na nadczynność tarczycy, tyle trwa leczenie tej nadczynności po nadszarpnięciu mojej tarczycy po pierwszej stymulacji ( może po antykach, skoro po drugiej było ok. ) Może warto zaczekać na zakończenie leczenia. Wspomniany dr. S. kręcił nosem przy którymś monitoringu, ze biorę te leki. Zresztą nie wiem, może w ogóle zrezygnuję. A z cukinii i kabaczka to ja leczo robię na potęgę i placki takie jak ziemniaczane. Niedługo zamienię się w leczo.
                                                    Podnawka a o czym Ty piszesz z tym popieprzeniem?
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 21:18
                                                    Dorwalam dr C b wogule zmienil mi leki i rozpisali jeszcze raz a wiec zaczynam 10 i biore jeden zastrzyk później badanie hormonów i jak będzie ok to 4 dni gonal 225 a następnie przez 3 dni monupur 225 jakoś tak dziwnie nie i do
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 21:26
                                                    Cos mi wyslalo ... A i ecorton tez... No zobaczymy pytalam czemu takie dawki ze za pierwszym tak nie mialam a on ze pierwsza próba to nic nie wiadomo jak będzie.
                                                    dr s to optymista a raczej realista i wie jakie są statystyki.. Prawdziwe.
                                                    histero i scratching wszytko ok i mówi ze wiedzial ze tak będzie i z mojej strony nie ma przeszkód.. A Wyslalam sie za wszystkie czasy po narkozie i tabsach...
                                                    a z baczkiem to bylo co na rzeczy bo jak mi pobieraly krew to cos szeptaly na jego temat ze tyle operacji i w ogóle..
                                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 21:37
                                                    Mnie mrozi na takie słowa, że za 3 się udaje. Czy 2 pierwsze chrzanią?, by w pełni wykorzystać Fundusz?
                                                    Ciekawy przypadek z B., dla większości lekarzy Szpital to podstawa!
                                                    Meliska C jest bardzo przyjemnym i powiem nawet, że ciepłym lekarzem. Tak zatroskanym nawet losem kobietek, będziesz miała z nim ok. Zakręcony nie jest jak B., jak Gatewa napisała, pamięta osoby i ich historie. Przyjmuje też w Gorzowie, więc może lepiej Tobie na wizytę monitorującą będzie do Gorzowa.
                                                    Flisa opis masz kiepski, zmienić wypada.
                                                    Ketchup ja chcę z pomidorów, taki prawdziwy.
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 21:42
                                                    Monruper a jak często jest w Gorzowie. Jasne ze tam byłoby mi lepiej wink
                                                  • flisa3 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 21:47
                                                    Opis jest jaki jest. I taki pozostanie. Monruper Tobie teraz też nic tylko do trzeciego podejścia wink No ciekawa historia z tym B.
                                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 22:00
                                                    Meliska był co wtorek, piszę był, bo nie na bieząco jestem. Gatewcia napisze jak jest.
                                                    Fliska moje dziecko już się urodziło, czeka tylko na mnie wink
                                                    Ja 3 raz nie podchodzę, nawet dla S.
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 22:08
                                                    Monruper kochanie pięknie to napisalas TYLKO CZEKA NA MNIE kiss jasne ze czeka. Dzwonilas kochana.
                                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 03.09.14, 22:15
                                                    Nie dzwoniłam, jutro zamierzam smile
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 04.09.14, 07:42
                                                    Monruper trzymam kciuki kiss
                                                  • gatewa Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 04.09.14, 08:32
                                                    Monruper ja też trzymam kciuki za dobre wiadomości po drugiej stronie słuchawki
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 04.09.14, 13:37
                                                    Monruper.... teraz już wiem skąd taki Nick. Robiłem porządek w torebce wink hi hi
                                                    teraz już nie będę się zastanawiała żeby czasami Menopur nie napisać. Dzięki kochana
                                                  • jolanta456 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 04.09.14, 13:55
                                                    Meliska i jak wyszlo z lekami faktycznie taniej ? Ja dzisiaj idę na shopping do magnoliiwink
                                                  • meliska76 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 04.09.14, 14:15
                                                    Jolu wyszło taniej Menopur 1200j kosztuje 389 zł Encorton 20 zł i Ovitrel chyba bez zmian 80 zł. Dodam ze za Ovitrel w Poznaniu w Akademickiej płaciłam 69 zł.
                                                    Mąż bardzo zadowolony z rachunku. Nie mam pojęcia ile Menopur przed znika kosztował...
                                                  • blon-di1 Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 04.09.14, 15:14
                                                    Meliska, menopur w Szczecinie kosztował 1620zl. W Poznaniu trochę taniej, ale napewno powyżej 1000.zl
                                                    Monruper jak tak wiadomości z ośrodka.
                                                    Dziewczyny zaczynam urlop!!!! W końcu, dziś pakowanie walizek jutro wyjazd. Najpierw Wrocław potem Turcja. Maciek jakieś oryginalne przemyślenia co zabrać oprócz oczywistych rzeczy?!
                                                  • monruper Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd 04.09.14, 16:06
                                                    Blondi super z wyjazdem, wypoczywaj ile wlezie. Co zabrać? poza oczywistymi rzeczami - dobre nastawienie i paszport. wink udanego urlopowania.
                                                    Z wiadomości o moim macierzyństwie - mam czekać. Czyli nie jestem dalej niż wczoraj.
                                                    Meliska buziolek kiss Gatewa wink pozytywe myśli ślę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka