Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:20 czy podwyższony poziom leukocytów i zmniejszona ilość nasienia, przy pozostałych parametrach ok mogą mieć jakiś zły wpływ na starania?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jesica Re: leukocyty w nasieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 15:08 zbyt duze leukocyty uniemozliwiaja poczecie. wiem cos o tym bo moj maz tez je ma.... to jakis stan zapalny trzeba go leczyc zmniejszona ilosc nasienia tez zle wplywa na poczecie mniej nasienia mniejsza szansa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropikalna Re: leukocyty w nasieniu IP: *.CNet2.Gawex.PL 23.08.04, 20:00 tak, moze mieć wpływ na poczęcie... Moj mąż mial liczne lekocyty i miedzy innymi i przez to "spowolnione" nasienie, brał antybiotyk i po niespelna 3 miesiącach, po 8 miesiącach starań zaszłam w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniulekq Re: leukocyty w nasieniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:36 A napiszcie proszę jaki waszym zadniem jest "podwyzszony poziom" leukocytów? Mój mąż ma 6-7%, czy to za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesica Re: leukocyty w nasieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:54 Tropikalna prosze napisz jaki antybiotyk bral Twoj maz???? moj tez cos braz z tego co pamietam to dexocyklina, undestor, furagin. ( mam nadzieje ze nie zrobilam bledu w pisowni) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś