Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:10 Dziewczyny czy pregnyl wplywa na bete HCG czy moge zbadac 10dni po owu. Prosze podpowiedzcie bo nie moge wtrzymac czy sa efekty? Pozdr. K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: beta a pregnyl IP: 217.153.87.* 23.08.04, 20:58 Kasiu z tego co wiem i z wlasnego doswiadczenia,10 dni po owulacji mozes zrobic bete (a nawet polecam samo HCG- jest dokladniejsze, w nopvum np tam gdzie sie lecze,polecaja HCG calkowite)ja zrobilam HCG 8 dni po owu i wyszedl wynik ponizej 2 a to oznaczalo ze pregnyl nie dzialal juz i ciazy ni ebylo trzymam kciuki za Ciebie pozdrawiam , majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: beta a pregnyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 08:35 8dni po owu zrobilam "siusiany"test i byly 2 b. mocne krechy. Ale te testy wykrywaja HCG wiec chyba badanie bety bedzie wiarygodne. Czy dobrze mysle? Swoja droga to pierwszy raz w zyciu widzialam dodatni wynik testu, szkoda ze to po pregnylu(( Pozdr. K. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: beta a pregnyl 24.08.04, 14:28 Ja bym odradzala, bo prawdopodobnie sie roczarujesz. U mnie 12dpo test byl negatywny, dopiero w 14dpo wyszedl pozytywny. A poza tym taka 10 dniowa ciaza to nic pewnego, ja tam bym nie chciala wiedziec, ze np. "splynela" za kilka dni. m. Odpowiedz Link Zgłoś
fulvia16 Re: beta a pregnyl 24.08.04, 15:41 Hej ja zrobiłam sobie zwykły test kilka dni po pregnylu właśnie aby zobaczyć dwie kreseczki potem zrobiłam jeszcze dwa (pomiedzy 6 a 10 dniem od owu) i wychodziły prawie niewidoczne kreski, a 10 czy 11 po owu (dokładnie nie pamiętam) zrobiłam betę i wyszło 5,7, dwa dni później na teście nic nie wyszło i za kolejne 2-3 dni dostałam @. I jestem prawie pewna na 99% że w ciązy nie byłam, tylko pregnyl się ostał. Zastrzyk miałam z 5000 j pregnylu... nie jest to pocieszające, ale radzę ci się wstrzymać trzymam kciuki Fulvia Odpowiedz Link Zgłoś