Dodaj do ulubionych

Angelius Katowice

21.07.14, 10:50
Witam.
Może ktoś powie mi coś o tej klinice.
Jest tutaj jakaś kobieta która tam się leczy?
Czekam na jakieś informacje.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • iga_25 Re: Angelius Katowice 21.07.14, 12:47
      Moja pani ginekolog u której się lecze poleciła mi invimed w Katowicach, jadę tam w środę na pierwszą wizytę, nie wiem czego się spodziewać po pierwszej klinice i nie wiem dlaczego poleciła mi właśnie tą klinikę? Ale gdzieś muszę się udać by zrobiono mi profesjonalne badania.
      Opowiem jak było w invimed
      • anna2070 Re: Angelius Katowice 21.07.14, 16:40
        Nie wiedziałam gdzie się udać Kraków albo Katowice. I trafiłam do tego szpitala. Ale nie umię znalezc zadnych opinii o tym miejscu. Jestem ciekawa jak tam jest. Dopiero zaczynam temat in vitro.....
        • makatka81 Re: Angelius Katowice 21.07.14, 17:36
          Anna - szukaj może pod hasłem Provita, a nie Angelius. Powinno być więcej opinii wink zajrzyj tez na wątek In vitro lipiec 2014 i przeczytaj wpisy z zeszłego czwartku - piątku. Akurat dziewczyny opisywaly swoje wrażenia stamtąd
          • anna2070 Re: Angelius Katowice 21.07.14, 20:46
            Bardzo dziękuję za podpowiedz....
            Tak jak pisałam dopiero zaczynam walkę i nie mam pojęcia co i jak...
            Jak czytam to wszystko to jestem lekko przerazona..... crying
            W piątek mam wizyte z wynikami...to pewnie dowiem się co dalejj...
            Pozdrawiam.
            • amika3 Re: Angelius Katowice 23.07.14, 08:36
              Provita dala mi dwoje dzieci i jestem jej bardzo wdzięczna smile leczyłam sie tam kilka lat, ale było warto smile na tym forum jestem od 2009 roku, moje przeżycia są zapisane na tych stronach. nie było łatwo. przy AMH prawie 0,4 wycisnęli ze mnie bliźniaki ( są najcudowniejsze na świecie ) to dobra klinika. Przy staraniach o dziecko trzeba być po prostu cierpliwym...leczyłam się u dr D. Ch ( moim zdaniem lepiej trafić nie mogłam)
              • starajacasie82 Re: Angelius Katowice 23.07.14, 12:50
                Też jestem pacjentką tej kliniki i mimo, iż mi nie pomogli, to i tak nie mogę powiedzieć nic złego. Nigdy nie miałam problemu z umówieniem się na konkretny dzień cyklu, wizyta zawsze trwała tyle ile potrzeba, personel miły itd. Leczę się u dr. M i jeśli o Niego chodzi to tez polecam.
                Ja co prawda najprawdopodobniej kończę moją historię leczenia, po prostu jestem skomplikowanym przypadkiem, ale jako sama klinikę polecam. Myślę, że to jedna z lepszych klinik w Polsce. Nie robię tutaj reklamy, można mnie znaleźć na tym forum w starych wątkach.
      • monika373 Re: Angelius Katowice 29.07.14, 13:18
        iga_25 napisz jak tam po wizycie.
        • iga_25 Re: Angelius Katowice 29.07.14, 20:53
          Byłam w invimed, to moja pierwsza wizyta, polecono mi zrobić trochę badań dodatkowych, pani ginekolog była miła, dokładna, powiedziała sama od siebie, że nie muszę tych wszystkich badań robić u nich w klinice bo poza kliniką zapłacę taniej, więc nie naciąga na kasę jeśli chodzi o badania. Po tych badaniach mam przyjechać znowu. To dopiero wtedy ocenię bardziej obiektywnie bo teraz to była zwykła rozmowa i usg, z którego wyszło, że na razie wszystko supersmile Są ładne jajeczka i badania ok. A na te bardzo szczegółowe badania mam czekać na niektóre aż 3 tygodnie, nawet hsg robię u siebie by nie jeżdzić ze wszystkim do invimed bo nie jestem z katowic. Pozdrawiam
    • stowtotka Re: Angelius Katowice 29.10.15, 19:52
      Miesiąc temu zadzwoniłam i telefonicznie zarejestrowałam się na wizytę. Dzisiaj, po ponad godzinnej podróży do kliniki, dowiedzieliśmy się że nie ma naszej wizyty w systemie ! Pani, która ze mną rozmawiała miesiąc temu, nie raczyła zapisać terminu ustalonej wizyty. Skandal! Po konsultacji telefonicznej z lekarzem recepcjonistka oznajmiła nam, że lekarz (dr.Juraszek) dzisiaj nas nie przyjmie, ale jutro możemy przyjechać jeszcze raz, to nas zmieści między pacjentkami. Szok! Oburzające jest takie traktowanie pacjentów przez recepcję i podejście lekarza. Poszukam kliniki w której poważnie traktuje się ludzi, którzy gotowi są płacić niemałe pieniądze za leczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka