Dodaj do ulubionych

Inseminacja

14.11.14, 13:08
Witam,
Jestem po drugim zabiegu inseminacji. Przez 6 dni tzn. od 3-8-go dc stymulowana była owulacja zastrzykami Puregon w dawce 50,1 j.m. preparatu. 9-go dnia cyklu był podany zastrzyk Ovitrelle 375 mcg. W tym dniu miałam dwa dominujące pęcherzyki o wielkości pierwszy 23 mm, drugi 25 mm.
W dniu inseminacji (11 dc) pęcherzyki miały wielkość: pierwszy 25 mm a drugi 27 mm. Następnego dnia zgłosiłam się na badanie USG sprawdzając czy pęcherzyki pękły. W trakcie badania widoczny był tylko jeden pęcherzyk o wielkości 17 mm.
Bardzo proszę o informację czy to był nowy pęcherzyk, który mógł szybko urosnąć po podaniu leków, czy być może jeden z wcześniejszych pęcherzyków?

pozdr. Anna
Obserwuj wątek
    • eve224 Re: Inseminacja 17.11.14, 09:28
      Witam serdecznie!
      Sprzedam Proxeed Plus. Zostalo nam ostatnie pelne opakowanie z dziesieciu jakie zakupilismy. Kuracja okazala sie udana i ostatnie opakowanie nie jest nam juz potrzebne. Cena sklepowa ponad 200 zl a ja sprzedam za 140 zl
      PROXEED PLUS jest suplementem diety przeznaczonym do wspomagania płodności u mężczyzn, zawierającym składniki wpływające na optymalizację jakości nasienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka