Dodaj do ulubionych

IVF Predict_ciekawostka

20.12.14, 14:10
www.ivfpredict.com/index-1.html
wklejam link do kalkulacji prawdopodobienstwa zajscia w ciaze przy kolejnych procedurach IVF. Oczywiscie to jest statystyka a statystyka jak wiadomo jest jak jest, ale jako ciekawostke mozna sobie zrobic maly tescik. Uprzedzam ze stronka po ang., ale pytania proste i tylko sie wybiera.

mi wyszlo obecne pierwsze podejscie 35,7% prawdopodobienstwo sukcesu aczkolwiek licze na wiecejsmile
Obserwuj wątek
    • hela2212345 Re: IVF Predict_ciekawostka 20.12.14, 14:50
      Dolina crying mi 25%
    • kalina_lin Re: IVF Predict_ciekawostka 20.12.14, 15:59
      Ten kalkulator nie uwzględnia jednej kluczowej dla sukcesu zmiennej - poziomu rezerwy jajnikowej. Według kalkulatora mam 25% szans na sukces, a mój lekarz tiwerdzi, że szanse u mnie to 1-3%. Właśnie dlatego, że mam niską rezerwę i nie ma możliwości uzyskania u mnie więcej niż 1 czy 2 komórek jajowych.
    • beata402 Re: IVF Predict_ciekawostka 20.12.14, 16:28
      mi wyszło 19 % a in vitro za pierwszym razem udane tylko statystyka
    • eva-braun Re: IVF Predict_ciekawostka 20.12.14, 18:10
      wyszło mi 20,6% biorąc pod uwage parametry, jakie były w ub.roku przed moim 9 transferem, a aktualnie nasze prawie 11-miesięczne dziewczę szaleje, wchodząc m.in.w obudowę komputera wink
    • lamia39 Re: IVF Predict_ciekawostka 21.12.14, 05:34
      przy 18,8% udalo sie za 1 podejsciem

zrobilam test z ciekawosci i post factum, a Wam radze nie sugerowac sie statystykami bo to tylko szkody i niepotrzebny niepokoj niesie.
      czy nie wystarczy nam ze samo ivf to mniejsze szanse na liczniku? po co sie dolowac.
      statystyka starystyka ale szczescie musi byc po naszej stronie!!
    • mamuska1401 Re: IVF Predict_ciekawostka 25.10.15, 14:59
      Dziewczyny zostały mi 4 op utrogestanu- naturalnego progesteronu, jesli któraś potrzebuje piszcie : mamuska1401@wp.pl chętnie odsprzedam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka