maretina 15.09.04, 11:46 mam w piatek wizyte na 17:15. musze byc wczesniej bo nie bede miala jak wrocic do domu.. moze ktoras z Was ma tego samego dnia wizyte i moze zamienic sie godzinami? plisss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutrzenkaa Re: prsoba do leczacych sie w invikcie 15.09.04, 12:38 Maretinko ja co prawda nie jestem w stanie osobiscie Ci pomoc bo czekam na wynik inseminacji wiec wizyte w invikcie bede miala najwczesniej za 10 dni. Ale pomyslalam sobie ze moze przyjedz wczesniej i sprobuj porozmawiac z osobami ktore beda przed Toba. Ktos na pewno zrozumie i wpusci Ciebie przed swoja kolejnoscia, ja bym wpuscila gdyby ktos przedstawil mi logiczne argumenty))) Pozdrawiam. Jutrzenka Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: prsoba do leczacych sie w invikcie 15.09.04, 12:41 jak nie bedzie wyjscia to zrobie tak jutrzenko, tylko glupio tak wszystkim gitae zawracac no i nie wiem jak ludzie zareaguja Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: prsoba do leczacych sie w invikcie 15.09.04, 12:47 Na Twoim miejscu zadzwonilabym do Invikty i poprosilabym rejestratorke o skontaktowanie sie z pacjentka, ktora jest przed Toba i spytanie, czy moze przyjsc troche pozniej. Nie przejmuj sie, one na pewno zrozumieja, sa rozne sytuacje losowe, na ktore nie mamy wplywu Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: prsoba do leczacych sie w invikcie 15.09.04, 12:50 angieblue26 napisała: > Na Twoim miejscu zadzwonilabym do Invikty i poprosilabym rejestratorke o > skontaktowanie sie z pacjentka, ktora jest przed Toba i spytanie, czy moze > przyjsc troche pozniej. Nie przejmuj sie, one na pewno zrozumieja, sa rozne > sytuacje losowe, na ktore nie mamy wplywu marzenie scietej glowy. nie wszystkie zostawiaja tam telefon.panie w rejestracji jedynie obiecaly, ze sie postaraja, ale to nic pewnego, a ja na ulicy spac nie zamierzam. musze miec pewnosc. Odpowiedz Link Zgłoś