Dodaj do ulubionych

Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3

• maracala Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 15:26
      Kochane kobietki, nieu dzielam się, ale czytam Was parę razy dziennie. Belonia bardzo mi przykro sad Na pewno każda z Was wreszcie przytuli swoje szczęście. U mnie leci juz 29 tc jutro mam wizytę u lekarza i mam być przygotowana na szpital, także może 2 miesiące spędzę na oddziale sad a ogólnie plackiem leżę juz 6 tygodni, nie licząc wcześniejszego leżenia. Na prawdę jest mi ciężko i ta paskudna cukrzyca wrrrrr nic prawie jeść nie mogę, ale czego się nie robi dla maluchow te 2 miesiące jeszcze poleze. Trzymam za Was wszystkie kciuki,za te przed transferem i te testujące za parę dnismile
    • kama1526 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 18:07
      Marcela bidulko!!! Już bliżej niż dalej!!! Ty to się nacierpisz... A potem takie dwa chłopaki będą pyskowaly i rozmawiamy co by mamusia się nie budziła wink kochana może to i głupie ale i tak wolałabym być na Twoim miejscu choć wiem że naprawdę bardzo bardzo Ci ciężko... sad
    • marcia1981 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 13.10.15, 20:49
      hej dziewczyny niedawno pisałam ze w koncu są 2 kreski i super beta.Dziś w 6 tyg niestety piszę że raczej dupa.Pecherzyk ciazowy ma tylko 9 mm beta tez kiepska.To moje 3 porażka ciazowa. Belonia a jak u ciebie bo chyba jestesmy obie w tej samej sytuacji?
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 10:41
      Glupek zrobilam sikanca i nawet cienia cienia nie ma... Ehhh szkoda gadac. Dzis 9 dpt wiec juz cos powinno pokazc a tu nic...
    • kornika Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 11:03
      Omajekmeg) - właśnie miałam pytać, zrób jeszcze badanie w 11dpt, bo teraz mogło po prostu nie wyjść. Marcia-przykro mi. Maracala-przez co Ty musisz przechodzić...Jakaś ta Gameta jest mało skuteczna, nikomu nic się nie udaje...
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 11:20
      0majekmeg0 liczylam, ze cos Ci pokaze, ale sama wiesz, ze niektorym sikance nie wychodzily nawet przy becie powyzej 100, a sa niby od 25jm... wiec to
      nie koniec nadziei!
      Dzisiaj sie obczytalam o pogodzeniu z tym, ze moze sie nigdy nie udac i jestem mega spokojna, nawet jak sie nie uda to nie bedzie lamentu. Polecam lekture krotki.blog.pl a zwlaszcza ostatnie wpisy i oczywiscie komentarze pod wpisami ktore sa wielkim forum staraczek. Te wpisy daja mi ogromna sile
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 11:28
      Beti Kornika nadal mam cien nadziei ale tylko cien. Tak bardzo sie czegos pragnie a z kazdej strony kopa w dupsko sie dostaje. Wlasnie cos nasza Gameta pechowa jest. Nawet jak beta jest ok to niczego.nie mozna byc pewnym. Tak bardzo chcialabym byc mile zskoczona ale to byloby zbyt piekne. Ja juz nie mam zadnych mrożaczków, także trzebaby zaczynac od nowa. Zobaczymy jeszcze kto dorwie sie do sejmowego koryta...
    • maracala Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 12:24
      Piszecie że Gameta pechowa a mi właśnie tam się udało, pierwsze podejście miał w poznaniu i tam też było dużo niepowodzeń. Tak na prawdę nie wiadomo dlaczego.... I kobietki to jest racja wysoka beta to dopiero początek walki, masakra. Dzisiaj mam wizytę u lekarza i nie macie pojęcia jak się bojęsad moze czeka mnie szpital na jakieś 2 miesiące sad dam znać wieczorkiem
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 12:33
      Poztywny test to poczatek jeszcze większych strachów, może dlatego właśnie na ciężarne mówi się kobiety przy nadziei- cała ciąża od testu to niekończące się zmartwienia i nadzieje ze bedzie dobrze,
      Maracala caly czas jestem z Wami myslami kiss
    • stokrotka8880 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 13:05
      maracalka-trzymam za Ciebie kciuki!marcia-tule...a szczerze powiem wam ze przed Toba Marcia,belonia bylo juz pare dziewczyn z podobna historia(w tym ja-u mnie tylko pojawilo sie serduszko na chwile)wystarczy sie cofnac do pozcatku watkow Gamety..udaje sie dziewczynom ale naprawde nie licznym...naprawde zastanawiam sie czy cos nie tak robia w Gamecie tzn jesli chodzi o zarodki<laczenie pzrechowywanie itp>.....pozdrawiam i tzrymam za pozostale kciukasy
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 13:46
      Jak mi sie jednak nie powiedzie to zastanawiam sie czy nie szukac szczescia w innej klinice. Nie wiem narazie ciezko mi o tym myslec. Maracala moze lepiej polezec w szpitalu i czekac na Twoje dwa cudeńka niż miec odbierane nadzieje. Domyslam sie jaki to stres dla Waszej trójeczki ale trzymam kciuki za Was! A ogladecie moze czasem.program na tvp2 Moje 600 gramow szczescia?
    • pola853 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 15:56
      Maracala - cały czas Ci kibicuję i trzymam kciuki, wytrzymasz te dwa miesiące już tylko dwa pozostały. Wiem, że ciężko jest te wszystkie przeciwności znieść ale jak urodzą się Twoje chłopaki to wszystko Ci wynagrodzą jednym uśmiechem wink
      Dziewczyny nie poddawajcie się bo warto walczyć o swoje największe marzenie bycie matka.
      • maltanka1981 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 19:26
        Cześć dziewczyny. Dziś mój 7dpt. Mam doła. Głupia zrobiłam rano sikacza i nic. Tłumaczę sobie, że za wcześnie zrobiłam, ale to było silniejsze ode mnie. Ale nie mam więcej testów więc już nie będę się wygłupiać. Do tego koleżanka dziś urodziła. Cieszę się z jej szczęścia, ale .....
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 19:52
      Maltanka doskonale Cie rozumiem. Dzis 9dpt i tez dupa z sikacza. Dostalam dzis jakies dziwne plamienie. Najpierw krwi troche potem sporo brazowego sluzu i narazie spokoj. Mam jeszcze zawroty glowy i zle sie czuje. Przeczytalam dzis z kilkanascie forow i sa rozne historie. Moza nasze tez zakoncza sie pozytywnie. A ilu dniowy mialas zarodek Maltanka?
      • maltanka1981 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 20:11
        Blastkę podobno 4aa
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 20:14
      Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Ja.mialam.5 dniowa. Jeszcze 2 dni i bede wiedziec na czym stoje.
    • maracala Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 21:35
      Jestem w domu big_grin na szczęście szyjka trzyma chociaż jest bardzo krótka bo tylko 2 cm,mam leżeć i tylko wstawanie do WC. Każdy chłopak ma już ponad 1100 gram,czyli przez 3 tygodnie przybyło każdemu po 0,5 kgsmile dziękuję za Wasze kciuki,pomogły smileja trzymam za Was i na pewno też pomogąsmile
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 22:14
      Maracala a jak psychicznie sie trzymasz? Lepiej juz? Ciesze sie, ze uniknelas szpitla, w domu to jednak w domu kiss
    • 0majekmeg0 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 14.10.15, 22:21
      Maracala super ze w domku, po wypowiedzi widze ze humor lepszy. O chlopaczki juz ladnie przybieraja. Super bardzo sie ciesze. Pozdrawiam cieplutko!
    • maracala Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 07:56
      Tak kochane humor lepszy, co w domu to w domu.Chociaż powiem Wam ze każda wizyta u lekarza to wyzwanie. Musze dojeżdżać 130 km do poznania i ta podróż zawsze daje mi w kość, nasilają się skurcze ale dałam radę, po przyjeździe jak się położyłam to skurcze były mniej intensywne.
      0Majekmeg0 kciukasy za betę smile
    • gosia19850604 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 12:24
      Maracala trzymam kciuki dasz rade jeszcze te dwa miesiace przeboleć i w koncu beda kochane dwa szkraby wazne ze rosną....
      Stokrotko dzis przyszly wyniki kariotypów wszystko w porzadku u mnie i u meza takze....
      Ja juz drugi dzien po punkcji i czekam na najważniejszy telefon w trakcie calej procedury, tzn czy są jakies maluszki...i jesli wszystko bedzie ok sobota lub niedziela transfer...
      Dziewczynki ktorym sie nie udało współczuje bo wiem ze i mnie teraz czeka to czekanie na wyniki...
    • stokrotka8880 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 19:21
      Gosiu-super ze kariotypy ok,i juz po punkcji!!!ile povrali ci komorek?teraz wiesz ze zapladniaja wszystkie.Trzymam kciuki daj znac!i za betujace dziewczyny rowniez to ze "wypadlam"z gry nie znaczy ze o was zapommnialam??podczytuje was pozdr
    • gosia19850604 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 19:59
      Stokrotko, komórek nie było wiele bo 7 jakos nierówno rosły ale były dobre jakościowo bo dzis dzwonil embriolog że zapłodniło sie sześć, teraz niech tylko sie rozwijają a w niedziele transfer...tylko martwie się czy ta rysa endo coś da bo transfer robi dr banaszczyk a ryse robił pr, czy ona bedzie wiedziała gdzie jest zrobiona, czy to widac na usg to mnie nurtuje...
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 20:28
      Hej dzisiaj 7dpt i beta 72 smile wiem wiem wczesnie, ale ja do soboty musze wiedziec czy rosnie bo takie tam swoje terminy mam. W lipcu w 8dpt mialam bete 97 wiec teraz jest podobnie. Czekam na dalszy rozwoj sytuacji.
      • oligatorek18 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 21:43
        Dziewczyny, coś na pocieszenie...

dzieci.pl/kat,1033939,title,Zdjecie-wywolalo-poruszenie-W-slady-jego-autorki-poszly-setki-rodzicow,wid,17908283,wiadomosc.html?_ticrsn=3&smgputicaid=615c45
    • betipi Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 22:16
      Wspaniale
    • betsi83 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 22:43
      Dziewczyny u mnie było widac dzisiaj pęcherzyk ciążowy. Za 2 tygodnie wizyta serduszkowa!
    • betsi83 Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 15.10.15, 22:45
      Betipi myślę że beta super!. Ja w 10dpt miałam 92. Fakt że 3 dniowego zarodka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka