Dodaj do ulubionych

Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

25.09.04, 15:07
Dziś na teście zobaczyłam w końcu dwie krechy!!!!!!! Teraz siedzę i ryczę ze
szczęścia i ze strachu ( pierwsza ciąża obumarła w 9tc ). Życzę wam wszystkim
pozytywnych testów. Przesyłam fluidki ciążowe. Pozdrawiam Magda
Obserwuj wątek
    • pszczolka2 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 15:12
      Można tylko pogratulować, super. Uważaj na siebie i fasolke, napewno będzie
      dobrzesmile Pozdrawiam Cię.
    • kattrin1 OLBRZYMIE GRATULACJE!!!!:))))) 25.09.04, 15:17
      I przesyłaj fluidków jak najwięcejsmile)))
      Dbaj o siebie i fasoleczkęsmile))Pozdrawiam cieplutko, Kasia
    • maretina Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 15:20
      oj, jak piekniesmile)))))
      jak czytam takie posty, to mam wrazenie, ze lada tydzien bede miala to samosmile))
      gratuluje. wiem, ze sie boisz, no ale teraz musisz nerwy wsadzic w konserwy i
      na eksport wyslacwink))) badz oaza spokoju, a dziecku bedzie lepiejwink
    • migotkaa1 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 15:30
      Przed chwilą dzwoniłam do mojego gina i kazał mi łukać Duphaston 3x1, folik 4x1
      i Materne 1x1.
      Jeszcze jedo dla wszystkich dziewczyn których mężowie mają problem z
      chłopaczkami. My zrobiliśmy badanie nasienia w lutym i było kiepskie nawet
      bardzo kiepskie, mój gin nie dawał nam żadnej szansy, natomiast androlog dał
      mężowi Clo na 60 dni, a ja jeszcze podawałam mu Androvit oraz folik i jak widać
      wyszło bez inseminacji o której ostatnio często słyszałam, następnych badań po
      leczeniu nie robiliśmy ponieważ nie chciałam ponownie się rozczarować i ryczeć
      cały dzień. Zostawiłam wszystko w rękach losu. I się udało. Ściskam was
      wszystkie przesyłam kolejną porcyjkę fluidków. Magda
      • magdulka26 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 15:35
        Witaj moja imienniczko.Ja tez Ci gratuluję z całego serducha,juz złapałam
        fluidki i nie mam zamiaru ich juz wypuszczaćsmile)))))Dbaj o siebie i niczym się
        nie martw bo to szkodzi maleństwu.Pozdrawiam Magda.

Chcę zajść tak jak słoneczko

• samanta25 GRATULUJĘ 25.09.04, 15:43
        Gratuluję serdecznie i życzę bezproblemowej ciąży smile

------------
        czekam na cud 32 cykl starań ....
    • ewa.analityk1 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 16:31
      CIESZĘ SIĘ wpisałam cię do kroniki smile
    • lidek0 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 16:37
      To nie rycz tylko sprawdź jak rośnie beta, oznacz progesteron i leć do gina.
      gratuluję
    • Gość: Kama Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:04
      SZCZERE GRATULACJE !
      wink)))))))))))))))

• Gość: Jesica Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:32
      Dziekuje za to ze dajesz nam nadzieje...

GRATULUJE Ci bardzo serdecznie Dbajcie o Siebie,
      Pozdrawiam
    • Gość: i. Androvit i folik??? IP: *.54.196.124.tisdip.tiscali.de 26.09.04, 18:59
      dawalas mezowi androvit i folik? a jakie dawki? czy to mozna kupic bez recepty?
      mozesz mi na pisac wszystko co wiesz na temat tych lekow? z gory goraco dziekuje.
      i.
    • migotkaa1 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.04, 19:25
      Całe leczenie męża jeśli można o nazwać leczeniem ( w porównaniu do mężów
      dziewczyn z forum )trało 3,5 miesiąca. Najpierw Clo przez 60 dni 1x1 tabl ( lek
      na receptę ), następnie Androvit 1x1, oraz kwas foliowy ale ten na receptę 15mg
      1x1, ( można podawać również folik 1x2tabl ). Androvit i folik są bez recepty.
      Właśnie ostatnio byliśmy u androloga z wynikiem USG na którym wyszły żylaki
      powrózka nasiennego, i usłyszeliśmy że mamy zrobić kolejne badanie nasienia. Na
      szczęście obeszło się bez niego i naprawdę dziewczyny zły wynik żołnierzyków
      naprawdę nie przekreśla wzystkiego. Do całej akcji potrzebny jest tylko jeden
      tak więc głowy do góry, trzymam za was wszystkie kciuki i pozdrawiam Magda.
    • Gość: Nowa32 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:14
      Daj przepis. Gratuluję i trzymam kciuki.
    • Gość: mila Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:37
      Migotka, a co to znaczy dla ciebie bardzo złe wyniki nasienia, jeśli mogę
      zapytać? Ile mieliście plemników przed braniem leków?
    • Gość: aga2831 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fish.ar.szczecin.pl 27.09.04, 10:04
      Suuperrr gratuluję ! uważaj na siebie i na fasoleczkę ! Będzie dobrze 1
      powodzenia 1 naposz coś o staraniach 1 pozdrawiam
      aga
      • Gość: Jesica Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:41
        Nie wiem czy cos w tym jest ale wydaje mi sie ze tak.... ja tez dawala mezowi
        androvit i folik i wyniki poprawily sie bardzo. Z 6.250.000 na 33.000.000
        Moze warto sprobowac... niestety jeszcze nie zaciazylam.
    • Gość: Nati Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!-GRATULACJE! IP: 80.50.24.* 27.09.04, 14:35
      o kurczę- ale Ci zazdroszczę!!! życzę, żeby Twoja ciąża przebiegała bez
      problemów, no i oczywiście, żebyś urodziła ślicznego bobaska!! Trzymaj kciuki
      za wszysykie starające sie o ciążę, a my trzymamy kciuki za Ciebie!! wink)
    • kasza.z Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 19:32
      Gratuluje ci z calego serca. Zlapalam fluidki dzieki serdeczne.Takie nowiny
      powinnsmy dostawac codziennie i mam nadzieje ze tak bedzie. Pozdrawiam dbaj o
      siebie i fasolke.
    • Gość: i. jeszcze raz androvit IP: *.54.217.129.tisdip.tiscali.de 27.09.04, 19:57
      a czy to mozna tak podawac bez konsultacji z lekarzem? tzn ten folik i
      androvit? czy po dwie tabletki dziennie to nie bedzie za duza dawka? przeciez
      nawet kobieta w ciazy, ktora ma zwiekszone zapotrzebowanie na kwas foliowy
      bierze normalnie tylko jedna tabletke foliku...
    • Gość: i. androvit IP: *.54.209.239.tisdip.tiscali.de 28.09.04, 16:30
      o.k. nie doczekam sie chyba na zadna odpowiedz. bede dawac mezulkowi po jednej
      tabletce androvitu i foliku... mam nadzieje ze to nie za mala dawka i nie minie
      sie to wszystko z celem...
      ps.@ spoznia sie juz dwa dnismile)))
    • migotkaa1 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.04, 21:04
      Przepraszam że tak długo się nie odzywałam, ale zaczynają się problemy u mnie
      tzn. wczoraj o mało co nie wylądowałam na patologii, miałam ciśnienie 160/90 i
      puls spirntera. Na szczęście dostałam tylko proszki na obniżenie i puścili mnie
      do domu ze zwolnieniem. Dziś cały czas leżałam i ciśnienie się ustabilizowało
      mam nadzieję że z fasoloką wszystko OK tak się o nią boję, ale USG będę robić
      dopiero za 2 tyg teraz jeszcze za wcześnie i nic nie będzie widać. Teraz
      odpowiem na pytania tzn. kiepskie wyniki męża to ilość 38 mln więc ok, ale
      straszne leniwce A-0% B-35% z czego 75% uszkodzonych. Natomiast co do tabletek
      to jeden Androvit na noc i jedna tabletka kwasu foliowego 15mg. Powodzenia i
      trzymam za wszystkie was kciuki, przesyłam kolejną porcję fluidków Magda i 4
      tygodniowa fasolka.
      • michalinnaa Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.04, 21:06
        Trzymam, kciuki. Wszystko będzie OK, tylko się nie denerwuj. Jesteś napewno pod
        świetną opieką.
        Pozdrawiam i łapię fluidki, przydadzą się już za ok. tydzień
        • tania75 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.04, 21:39
          Wielkie gratulacje!!!!Wiem doskonale jak cudownie sie czujesz, ja tez zaszłam
          niedawno w ciążę a w kwietniu miałam zabieg...
          Ale teraz byłam juz na USG i widziałam serduszko i nawet je słyszałam jak
          bijesmile))
          Prosze Cię nie denerwuj się niczym , ja nie robiłam żadnego Hcg, bo strasznie
          się denerwowałam odbieraniem wyników...a przeciez i tak będzie, jak ma byc...
          duzo odpoczywaj i relaksuj się a napewno dzidzia będzie sie dobrze
          rozwijac !!!!!
          Zapraszam na forum MAJ 2005 - jest tam wiele swieżutkich mamuśsmile)
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23275
    • Gość: i. Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.54.239.93.tisdip.tiscali.de 28.09.04, 21:48
      dzieki za wszystkie dotychczasowe informacje.mam nadzieje ze twoj stan sie
      polepsza.najwazniejsze to sie niczym nie przejmowac i byc dobrej mysli.trzymam
      kciuki za wassmile a czy to podawanie androvitu na noc to ma jakies specjalne
      znaczenie? czy mozna tez w ciagu dnia podawac? a z tym folikiem to teraz nie
      wiem bo ja mam takie tabletki po 0,4 mg to co mam podac 4 tabletki??? sorry ze
      ci zawracam tak glowe. odpiszesz jak bedziesz miala czassmile najwazniejsza teraz
      jest twoja dzidziasmile))
    • migotkaa1 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.04, 22:01
      Ja zawsze dostaję receptę na kwas foliowy 15mg i dlatego go podałam mężowi, z
      tym braniem na noc to chyba nie ma większego znaczenia, ja poprostu łykam
      bromka przed snem i dlatego z przyzwyczjenia podawałam mężulkowi prochy. Co do
      tego foliku to ja bym podała 2 tabletki, ale jeszcze lepiej zawsze skonsultować
      to z lekarzem. A jakie parametry nasienia ma twój mąż?
    • Gość: i. Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.54.203.169.tisdip.tiscali.de 29.09.04, 10:30
      a on juz mial chyba ze trzy czy cztery badania nasienia robione i za kazdym
      razem bylo troszeczke inaczej. ale ostatnio to tez podobnie jak u was
      najbardziej niepokojace bylo to ze sa bardzo malo ruchliwe i budowa byla
      nieprawdlowa, chyba w 70%. teraz w nastepnym tyg bedzie jeszcze kolejne badanie
      na bakterie itp. w nasieniu. wspomne tez o tej chlamydii, zeby pod tym kontem
      zbadali, bo tutaj to sie o wszystko trzeba pytac i upominac! poki co zyje
      nadzieja bo @ juz 3 dni temu powinna byc a tu jeszcze nicsmile)))chyba jutro
      zrobie test...
    • migotkaa1 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 29.09.04, 10:45
      Więc rób szybciutko ten teścik i pisz jaki wynik. A ja trzymam kciuki za II
      krechy. Powodzenia Magda i maleńka fasolka.
      • ewa.analityk1 Re: Nareszcie 2 kechyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 21:22
        wszystko ok mam nadzieję smile a jak testujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka