Gość: Jesica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:26 Witam Tu pytanie bardziej do waszych mezow prosze zapytajcie ich czy to bolesny zabieg, moj maz juz umiera z bolu Napiszcie jak oni to przezyli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vecka Re: Wymaz z cewki moczowej 29.09.04, 22:35 hej, a po co ten wymaz? czego tam szukaja? Generlanie to boli, bo cewka jest waska, a oni wpychaja tam rurke. Nie wiem jak u facetow, bo u nas jest duzo mniej bolu, gdyz nasza cewka ma tylko 4 cm, a ich jest duzo dłuzsza...Nie wiem jak gleboko oni tam siegaja aby te baketrie wylowic?, ale mile to na pewno nie jest. Nie za bardzo rozumiem po co robia wymaz u faceta? U faceta nie ma tego problemu, ze przy sikaniu do wyjalowionego kubeczka, moga ściec po drodze inne baketrie np. z okolicy odbytu i sfalszowac wybik posiewu. U faceta latwo jest przed oddaniem moczu wymyc oklice cewki, a nwet je potraktowac spirytusem i hodowac baketrie z moczu. Z kobietami jest tutaj duzo gorzej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesica Re: Wymaz z cewki moczowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:50 U mojego meza w nasieniu jest duza liczba leukocytow i erytrocytow a posiew wyszedl jalowy wiec cos jest nie tak i dlatego pewnie doktorek zalecil wymaz z cewki moczowej na chlamydie,mykoplazma i ureoplazma. czyli szukaja bakterii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randia Re: Wymaz z cewki moczowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:11 Z tym umieraniem to się Twój mąż pospieszył Badanie mało przyjemne ale do przeżycia, mój żadnej traumy po nim nie pielęgnuje. Czego i Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś