mala00 30.09.04, 21:49 Co się dzieje?Wszystko o ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala00 Re: AGA LUB MARCIN.ODEZWIJ SIĘ.MALA00 01.10.04, 23:42 Martwię się o Ciebie.Napisz co z Twoją fasolką? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: AGA LUB MARCIN.ODEZWIJ SIĘ.MALA00 03.10.04, 09:39 O matko!! wątek specjalnie dla mnie Czuję się dobrze, tak jak mówiłam, na testach tylko jakies cienie i to mnie ponagla do gina. W tym tyg, koniecznie sie wybieram, to cel nr 1. Nie odzywałam się wczesniej, bo mnie wykorzystywali w pracy. Aa dam linka dziewczyny z Warszawy moze skorzystaja, bo pracuje w e.lecrec przy zakupach przez neta, super sprawa i az tak strasznie duzo za dostawe nie jest, zlezy jaka waga zakupow i jaka dzielnica Warszawy www.hipernet24.pl/ Ja sie zajmuje pakowaniem i naliczaniem na kase zakupow. Wczoraj juz malo nie wylecialam z roboty hihi Dla klientow internetowych towar jest zawsze pierwsza klasa mieso, warzywa, owoce najladniejsze, nabial z najdluzszym terminem waznosci. To chyba jedyny sklep który realizuje takie zakupy. To tyle poza tematem. a w temacie dużo dodać nie potrafię, będę wiedziała cos więcej jak wrócę od gina i nie omieszkam się wyspowiadać na forum, a jak! Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: AGA LUB MARCIN.ODEZWIJ SIĘ.MALA00 03.10.04, 17:27 Jeżeli masz kłopot z gin. to zrób sobie hcg,będziesz wiedziec na czym stoisz.ja za tydzien mam owul. i juz tylko o niej myślę.Planuję ostatnia inseminację.Nie wiem zastanawiam się. Odpowiedz Link Zgłoś