Dodaj do ulubionych

GG24JAK SIĘ MASZ?

14.10.04, 20:17
Cześć to ja ,umnie troszkę lepiej nawet chciało mi się siąsć do komputera,
chodzę do psychologa zalecił mi poranne uprawianie sportu i wiesz ci o dziwo
czuje się lepiej wysiłek fizyczny rozładowuje napięcie i łagodzi
stres .Wstaje codziennie 7 i biegam narazie krótko bo nie mam siły, ale
biegam i sama się dziwie ,że się jakoś do tego zmobilizowałam ,polecił mi też
dobrego psychatre ale narazie chyba nie skorzystam poprzestane natym o ile
nie będzie gorzej faszeruje się też ziółkami witaminami i magnezem może sie
uda aco słychać u ciebie.Judyta
Obserwuj wątek
    • judyta10 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 15.10.04, 16:17
      • judyta10 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 18.10.04, 19:26
        GG24 odezwij się.
        • judyta10 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 21.10.04, 08:01
          • gg24 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 22.10.04, 12:21
            Nie pisałam, ponieważ byłam na urlopie i nie korzystałam z internetu, tak dla
            zasady. Cieszę się, że u Ciebie lepiej się dzieje. Ja po 3 miesiącach starań po
            szczepieniach dałam sobie na razie spokój i zabralismy sie z moim lekarzem za
            leczenie torbieli na jajniku. Staram się nie przejmować, wierzę, że pomogą leki
            i nie będzie potrzebny jakiś zabieg. Też chodzę na siłownię, zapisałam się na
            angielski i odpoczywam. Od stycznia wybieramy się z meżem do Gamety, chcemy
            zrobic in vitro. Pozdrawiam.
            gg24
            • judyta10 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 22.10.04, 18:55
              Wiesz tak sobie myślę,że w tym odpuszczeniu,wyluzowaniu chyba cos jest jak się
              mniej myśli jest sie mniej zestresowanym a to lepiej wpływ na poczęcie,wczoraj
              byłam na kolejnej wizycie u psychologa i włączył do terapi ćwiczenia
              relaksacyjne ,dwa razy dziennie ipowiem ci ,że to wszystko razem zaczyna
              działac mam lepszy nastrój,jestem mniej zestresowana i zauważyłam ,ze zajści w
              ciaże nie jest już taką obsesją jak jeszcze 2tygodnie temu .Tak bardzo chciałam
              zajść w pierwszym cyklu staran a to chyba nici bo owulacja zwariowała była
              chyba 6dc i wcale z tego powodu nie rozpaczam tak jak wcześniej, będzie dobrze
              u ciebie tez często tak bywa,że jak się odpuści to nawet nie wiadomo kiedy a tu
              dwie kreski.W poniedziałek mam ostatnie szczepienie.Judyta
              • gg24 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 25.10.04, 09:20
                Tak, jakaś odskocznia bardzo się przydaje. Mnie teraz tygodnie lecą tak szybko,
                ponieważ mam sporo zajęć poza pracą. Dodatkowo, jak porządnie poćwiczę na
                siłowni to nie bolą mnie plecy podczas siedzenia przy komputerze i ogólnie
                czuję sie lepiej. Staram się nie denerwować, ale przed każdą @ podświadomie
                myślę o objawach ciążowych. Ale chyba do końca tego nie zwalczęsmile))
                Daj znać jak czujesz się po szczepieniach.
                gg24
                • judyta10 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 26.10.04, 08:06
                  Cześć.Właśnie jestem po szczepieniach tym razem najmniej bolało dziś też jest
                  do zniesienia,za 3tyg test i zobaczymy co dalej.Wiesz co może to zabrzmi
                  dziwnie ,ale wydaje mi sie,że miałam owulacje dwa razy w6 dc i 14 dc kiedys
                  czytałam ,że w brewpozorom sporo kobiet tak ma nie wiem co o tym sądzić.Od dziś
                  zaczynam masaze ,oczywiście cały czas biegam i sie relaksuje narazie jest w
                  miare . Pozdrawiam JUdyta
                  • gg24 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 26.10.04, 08:48
                    Myslę, że 2 owulacje w 1 cyklu są mozliwe. Wszystkie te procesy nie są do końca
                    poznane nawet przez lekarzy.
                    Czy mogłabyś napisać mi jakie wykonujesz ćwiczenia relaksacyjne, może i ja się
                    skuszę. A masaże to super sprawa, sama kiedyś chodziłam, ale teraz ciągle żal
                    mi kasy, wszystko przeliczam na wizyty u lekarzy, leki i zabiegi. Ale za mnie
                    sknerasmile
                    pozdrawiam i czekam na odpowiedź w sprawie cwiczeńsmile
                    • judyta10 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 26.10.04, 16:48
                      Te ćwiczenia były opisane w przed ostatnim Niusłiku mają na celu relaksacje i
                      nauczenie kontrolowania swojego ciała; emocji,stresu z początku podeszłam do
                      tego sceptycznie ,ale po kilku dniach zobaczyłam ,że to dziala,robi się je dwa
                      razy dziennie po 10-15minut.Trzeba przyjąć wygodną pozycje siedzącą lub
                      leżącą,zamykasz oczy izaczynając np;od ręki zaczynasz sobie wyobrażać,że staje
                      się ona lekka bezwładna rozluźniona itp;tak przez chwile i przechodzisz do
                      kolejnych części ciała jak dojdziesz do brzucha to wyobrażaasz sobie ,że staje
                      się ciepły najlepiej pomyśleć o plaży lub ciepłej kąpieli wtedy też należy
                      zacząć kontrolowac oddychanie ma być głęgokie i powolne rezultaty są dopiero po
                      około tygodniu,ale muszę przyznać ,że działa na następnej wizycie mam mieć
                      jeszcze inne.Zaraz właśnie jadę na masaż,ja mieszkam na wsi i muszę
                      stwierdzic ,że cenny w miastach są znacznie większe,mnie cała seria kosztuje
                      250zł a z tego co się orientuje to w Gdańsku żczą sobie dwa razy tyle,ale
                      niestety nie wszystko mogę załatwić na miejscu bo już za wizytę u gina płacę
                      100zł staram się nie myślec o wydanych pięniądzach uważam ,że to jest
                      ździerstwo żerowanie na ludzkim nieszczęściu naszczęścieniemuszę się zapożyczać
                      a swoją drogą to mąz ostatni policzył,że w ciągu 2 lat wydałiśmy 7tysięcy i to
                      pewnie nie koniec chory świat współczuje tym co nie stać ich na leczenie bo
                      darmowa służba zdrowia w Polsce to fikcja.odezwij się jak
                      sprubujesz ,,relaksu".JUdyta
                      • gg24 Re: GG24JAK SIĘ MASZ? 27.10.04, 08:52
                        dzięki! odezwę się na pewno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka