Gość: celina IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 10:50 Witam. W jakim przypadku przed pierwsza inseminacja lekarz zleca wykonanie posiewu - badania czystosci pochwy??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama Re: IUI a badania posiewu IP: 80.72.34.* 18.10.04, 14:20 w każdej szanującej się klinice lekarze zlecają wykonanie czystości pochwy i posiew. W nOvum, są one ważne do IUI 2 m-ce. Pzdr. kama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: IUI a badania posiewu IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 14:35 Czy w takim razie klinika G z łodzi nie jest szanujaca sie??? Jestem obecnie w cyklu stymulowanym i nikt zadnego badania na posiew mi nie zlecil a mialam swego czasu grzybice..grzybice i jeszcze raz grzybice, i chlamydie...Czy w takim razie zrobic badania na wlasna reke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: IUI a badania posiewu IP: 80.72.34.* 18.10.04, 15:50 Wiesz co , nie wiem Celino, ale powinni ci kazać zrobić, choć to jest trochę upierdliwe, ale chodzi o to aby wyeliminować wszystkie przeszkody. Może zapytaj lekarza, co on na to ? Jednak sama słyszałaś gdzieś ,że takie badanie sie robi przed IUI, więc raczej powinni tego wymagać nie sądzisz, tym bardziej jak Piszesz masz ku temu powody ? Pozdrawiam Cię i spokojnie, czasem same musimy o siebie zadbać ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agakra Re: IUI a badania posiewu IP: *.chello.pl 18.10.04, 17:31 posiewy sa bardzo istotne. Jeżeli miałaś grzybice nie doleczoną i zrobisz inseminacje, to jest duże prawdopodobienstwo, ze przez cewnik lekarz wprowadzi ci grzybki dalej Odpowiedz Link Zgłoś