Gość: cetka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 18:25 czy moje regularne cykle sa jego zasluga? czy wiele z was schudla po tych leku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bunia Re: co daje metformax? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:53 Cześć, zależy jak długo bierzesz ten lekl. na moim przykładzie 100% brak łaknienia i dlatego trochę waga poszła w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: co daje metformax? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:55 U mnie też na początku kompletny brak apetytu, zwłaszcza na słodycze. Potem trochę gorzej (tzn. apetyt trochę wrócił), ale parę kg ubyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: co daje metformax? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 20:13 a jaka dawke bierzesz? ja 2 x 1 tabl.dziennie i nie czuje zadnych zmian w laknieniu i gubieniu kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: co daje metformax? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:40 Ja też 2x1. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: co daje metformax? 27.10.04, 20:39 nic nie schudłam i nie wiem czy mi w czym kolwiek pomógł,jajniki nie pracowały lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: co daje metformax? IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 27.10.04, 20:54 Biorę metformin/to ten sam skład chemiczny/ 1x1 i 1x1 castagnus od trzech miesięcy. Odstawiłam wszystkie unne świństwa typu clo. prednyl, monegon, bomergon itp. W pażdzierniku po raz pierwszy od półtora roku miałam piękną owulacje, pękł pęcherzyk. Myśle że zawdzięczam to tym dwóm lekom. pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś