Dodaj do ulubionych

co daje metformax?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 18:25
czy moje regularne cykle sa jego zasluga?

czy wiele z was schudla po tych leku?
Obserwuj wątek
    • Gość: bunia Re: co daje metformax? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:53
      Cześć, zależy jak długo bierzesz ten lekl. na moim przykładzie 100% brak łaknienia i dlatego trochę waga poszła w dół. smile
      • Gość: M. Re: co daje metformax? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:55
        U mnie też na początku kompletny brak apetytu, zwłaszcza na słodycze. Potem
        trochę gorzej (tzn. apetyt trochę wrócił), ale parę kg ubyło
      • Gość: cetka Re: co daje metformax? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 20:13
        a jaka dawke bierzesz?

ja 2 x 1 tabl.dziennie i nie czuje zadnych zmian w laknieniu i gubieniu kgsad
        • Gość: M Re: co daje metformax? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:40
          Ja też 2x1.
    • urbanchaos Re: co daje metformax? 27.10.04, 20:39
      nic nie schudłam i nie wiem czy mi w czym kolwiek pomógł,jajniki nie pracowały
      lepiej...
      • Gość: Renata Re: co daje metformax? IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 27.10.04, 20:54
        Biorę metformin/to ten sam skład chemiczny/ 1x1 i 1x1 castagnus od trzech
        miesięcy. Odstawiłam wszystkie unne świństwa typu clo. prednyl, monegon,
        bomergon itp. W pażdzierniku po raz pierwszy od półtora roku miałam piękną
        owulacje, pękł pęcherzyk. Myśle że zawdzięczam to tym dwóm lekom.

pozdrawiam
        Renata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka