Dodaj do ulubionych

znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:(

06.11.04, 16:28
czasami to jest nie do wytrzymania jeszcze wczoraj myslalam ze jesdtem w
ciazy,a dzis @sadbralam duphaston i clo @spuznila sie o 6dni,a zawsze miaslam
regularne okresy co 29dni jak z zegarkiem w reku.mialam zapisany duphaston od
14dnia przez 10dni.czytalam wasze wypowiedzi i zauwazylam ze zazywacie go
inaczej niz mi lekarz zapisal.jak radzicie sobie z tym gdy juz wicie ze w tym
cyklu sie nie udalo.ja staram sie juz rok i zawsze to samo.zawsze jest
ta@.pozrawiam wszystkie chcace
Obserwuj wątek
    • judyta10 Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 06.11.04, 16:40
      Witaj nie jesteś sama ja też dzisiaj dostałam @ do tej pory bardzo to
      przeżywałam i byłam rozczarowana ,ale teraz podchodzę do tego spokojnie tak
      jakoś stracilam zapał może to zadługo trwa i trochę mi zobojętniało to już
      ponad 1,5 roku liczmy na to ,że listopad będzie pomyślniejszy .Do owu tylko
      2tyg a nóż się uda JUdyta
      • jesica Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 06.11.04, 16:56
        Czytajac Twoj post judyto czulam sie tak jakbym czylala moje mysli u mnie
        inendtcznie tez ponad 1,5 roku walki i nic a teraz tez nie ma takiego placzu
        jak kiedys dawnie plakalam gdzies okolo 3 dni potem bylo lepiej az do
        naptepnej @ teraz zobojetnialam co nie znaczy ze nie pragne dziecka, moze to
        przyzwyczajenie do bolu i wiecznych rozczarowan u mnie dzis 3 d.c. a lzy
        pojawily sie tylko na moment przy wzruszajacym filmie...
        ale i tak wierze ze sie uda.............
    • agnesja1 Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 06.11.04, 18:51
      nie jesteś sama sad((( ja już straciłam nadzieję, potem przemyślałam i poszłam
      do gina, to było przed wakacjami, umówiłam się na inseminację na początek
      września a od sierpniowego cyklu miałam łykać stymulację, potem urlop, luz,
      WIEDZIAŁAM, ZE DOKTOR ZAŁATWI WSZYSTKO!!!! i ot co ?? wróciłam z wakacji w
      ciąży, ale jak już kiedyś pisałam w tym samym czasie , kiedy doszło do
      zapłodnienia zachorowałam na półpaśćca i niestety biorąc Heviran poroniłamsad((((
      ja już czekam na ten brak @ czekam 6 lat, rok temu wkońcu nieprzyszła, ale tez
      skończyła się w 4 tyg poronieniem sad((
      też mam tego dość, zaczynam wierzyć, że chyba tak musi być, ale cieżarną czuję
      się w każdym miesiacu, od jajeczkowania do @ sad((
      • monisia81 Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 06.11.04, 19:55
        dziekuje dziewczyny za wasze wypowiedzi.jest mi przykro ze ja tak pragnaca nie
        moge miec tego,a inne porzucaja swoje dzieci lub usuwaja ciaze.mysle ze zycie
        jest nie sprawiedliwe dla nas pragnacych miec dzickosadczasami brak mi slow na
        to wszystko...jest mi dzis bardzo zle i wiem ze mnie rozumiecie-pozdrawiam was
        i oby nastepnym razem nam sie udalo-pozdrawiam
    • gosia.testy Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 06.11.04, 22:35
      Rozumiem doskonale twoje rozczarowanie.........
      Trzymam kciuki na następny cykl! I twój i mój wink
      • elusia76 Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 06.11.04, 22:55
        Pocieszcie się dziewczyny, że pewnie wszystskie to przeżywamy!!!
        Ale powiem Wam, że jak od 1,5 roku wkurzam się na każdą @ to ponieważ zaczęłam
        się poważnie leczyć (przedtem miałam nadzieje naturalnie tylko z bromkiem hłe
        hłe) i czeka mnie badanie drożności, a na bakterię mam antybiotyk, to dopiero
        taki miesiąc jest trudny do przezycia, bo bez żadnej nadziei na efekty!!
        Właściwie, jak po poprzednich @ szybko mi przechodziło, bo zawsze co miesiąc
        nadzieja była, że może akurat teraz, tak w tym miesiącu ryczałam dłuuugo
        (chwilowo lepiej, bo owu chyba jest, więc hormonki działają pozytywnie smile, ale
        taki stracony miesiąc nie jest wesoły sad. Wiem, że się i do tego
        przyzwczyczaję, bo przy tych wszystkich zabiegach wspomagających żre się
        hormony więc też kicha sad(((
        Pozdrawiam wszystskie starające się i życzę zaciążenia!! smile)
        • szymma Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 07.11.04, 14:26
          Hej dziewcyznki,
          jak was to pocieszy- ja też dostałam @, 2 dni spóźnił mi się.
          Miałam TAKĄ WIELKĄ nadzieje, że zaciążyłam, już nawet wyobrażałam sobie jak
          powiem o tym mężowi, jak będziemy się cieszyć itp... a tu..@@ i to taka
          bolesna, że pól dnia zwijałam się z bólu.
          Nie wiem, nie powiem nic na pocieszenie... bo mam doła i mi smutno.
          Ale mam nadzieję, że będzie dobrze.Pozdrawiam serdecznie
          • monisia81 Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 07.11.04, 15:33
            szymma ja tez mam bolesne misiesiaczki.lekarz zapisal mi ketanol forte.jest
            bardzo dobry i skutezny ja biore go juz 3lata,ale powinnam juz go nie brac bo
            zoladek mi siada po nim(za dlugo go biore)do tego jeszcze rozkurczowa
            vegetalgin.i jakos sobie radze.inne leki na mnie nie dzialaja zadne apapy czy
            ibupromysadmoze bym tak nie przezywala tej@gdyby nie byla taka bolesna i dluga
            (7dni)gin poweidzial ze po duphastonie moze mi sie skrocic i ze bedzie mniej
            bolesny-uwierzylam,ale bol byl okropny i tym razemsadczasami chcialam bym od
            tego uciec,ale sie nie dasadsmutno mi!!!!!!!chciaz przyzanam ze jest tak ze gdy
            okres juz mija to rodzi sie nowa nadzieja...... i tak juz od roku.....czekam na
            kropeczke,a tu@ta cholerna @no dziwczyny nic nam nie pozostalo tylko do dziela
            teraz po@!!!do dziela ja razem z wami!!!niech wkoncu nam sie uda!!!pozdrawiam
    • marzenalep Re: znowu dosatalam@:(:(:(:(:(:(:(:(:( 08.11.04, 08:47
      WWitam, ja również w tym miesiacu poniosłam porażkę. To był mój pierwszy cylk z
      Clo i duphastonem. @ przyszła dopiero 36 d.c. przeważnie cykle mam 30dniowe. Ja
      brała duphaston od 19 d.c. do @ . Mam tylko nadzieję, ze kolejny cykl ( u mnie
      to już prawie 2,5 roku starań)będzie szczęśliwszy zarówno dla mnie jak i dla
      Was wszystkich czekających na swój mały cud.
      Pozdrawiam serdecznie
      MArzena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka