asja8 23.11.04, 16:24 Jeśli któraś z was leczy się w klinice w Bytomiu to proszę o polecenie jakiegoś dobrego gina. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzubza dr n. med. Eugeniusz Gabriel 23.11.04, 22:11 Ja lecze sie w Chorzowie u lekarza, ktory takze wg wizytowki przyjmuje w Bytomiu na ul. Felińskiego 12/0. Tel. 286-34-55. Pracuje on takze w Klinice Ginekologicznej przy ul. Batorego 15. Jest to dr n. med. Eugeniusz Gabriel, gin-poloznik-cytolog i endokrynolog. Jest to facet z duza wiedza. Leczy mi teraz niedoczynnosc tarczycy. Ja go polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Czy ktoś leczy się w Bytomiu ? 24.11.04, 12:46 Polecam nową KLINIKE 2000 PROVITA leczenia niepłodności i badań prenatalnych w Katowicachna ul. Żelaznej. Ja byłam wczoraj u dr.Tomanka ale są jeszcze inni, dr.Grettka, dr.Kiecka itd. Naprawde są super, jest to personel ze szpitala z Bytomia a więc są znakomitymi specjalistami. Pozdrawiam. 29 cykl starań - jestem już zmęczona Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: Czy ktoś leczy się w Bytomiu ? 24.11.04, 19:30 Byłam raz u dr. Grettki, ale on twierdzil, ze po 5 miesiacach staran nie nalezy robic jeszcze badan hormonow tylko czekac... A ja mialam niedoczynnosc tarczycy i podwyzszone przeciwciala przeciwtarczycowe ( Jednak polecam swojego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
azalia1 Re: Czy ktoś leczy się w Bytomiu ? 24.11.04, 21:49 cześć mam pytanie co do niedoczynności i przeciwcial tarczycowych, mam klopot z zajściem w ciąże i lecze się na przeciw. ter. biorąc euthyrox a co Ty soosujesz.PORADZ. Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: Czy ktoś leczy się w Bytomiu ? 24.11.04, 22:00 Rozwiazaniem jest dobry lekarz!!! Ktory zidentyfikuje przyczyny choroby. Ja np. biore antybiotyki.Antybiotyki przepisal mi lekarz, a ja nie bylam do nich przekonana, bo inne dziewczyny nigdy ich nie braly przy podobnych wynikach, a ja jestem zwolenniczka ziółek. Ale zaczelam je brac po wyczytaniu na stronie www.resmedica.pl/zdart8981.html że: "Terapia zapalenia tarczycy wywołanego przez bakterie polega na stosowaniu antybiotyków, rzadziej jest potrzebny zabieg chirurgiczny". I po przeczytaniu tego doszlo do mnie, ze ta przypadłość może być spowodowana przez bakterie. Wiedząc jakie są możliwe skutki z zajściem i póżniej zdecydowalłam się brać antybiotyki, bo liczyłam, że to będzie trwać miesiąc. Ale to może będzie dłuzej, bo lekarz sugerował mi wstrzymać się do końca roku, ale to tylko 2 miesiace. Wyniki jakie zrobilam w dn. 27.10.2004: 21 dc - TSH 4,28 uIU/ml (norma 0,27 - 4,20 uIU/ml). P/c anty TG: 252,5 IU/ml (Z. Ref.: <115) P/c anty TPO: 88,13 IU/ml (Z. Ref.:<34). Wyniki po antybiotykach z dnia 18.11.2004: 21 dc - TSH 3,21 uIU/ml (norma 0,27 - 4,20 uIU/ml). P/c anty TG: 162,5 IU/ml (Z. Ref.: <115) P/c anty TPO: 93,79 IU/ml (Z. Ref.:<34). Lekarz stwierdził, że jest dużo lepiej niż przewidywał i że idziemy w dobrym kierunku. Ja myslalam, ze juz bedzie w normie, ale i to dobre. A jak u ciebie postepy? Jestem bardzo ciekawa jak to wygląda u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
asja8 Re: Czy ktoś leczy się w Bytomiu ? 25.11.04, 07:29 Cześć mozesz napisać adres tej kliniki i ile kosztuje wizyta i jakie są ceny zabiegów. Ja leczę się od trzech lat od 1,5 roku intensywnie ale teraz utkwiłam w martwym punkcie, czeka mnie in vitro ale narazie mnie na to nie stać.Narazie chcę się skonsultować z innym lekarzem.Ja też jestem juz zmęczona ale mam nadzieję że w końcu się uda, ty też bądż dobrej myśli i trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: Czy ktoś leczy się w Bytomiu ? 25.11.04, 18:15 Ja u dr Eugeniusza Gabriel lecze sie w Chorzowie w przychodni "medicus". Nigdy jeszcze nie byłam u niego w Klinice Gin-Położniczej (ul. Batorego 15). W chorzowie place 50 zl za wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: Czy ktoś leczy się w Bytomiu ? 25.11.04, 18:17 Ja u dr Eugeniusza Gabriel lecze sie w Chorzowie w przychodni "medicus". Nigdy jeszcze nie byłam u niego w Klinice Gin-Położniczej (Bytom, ul. Batorego 15). W chorzowie place 50 zl za wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś