wiki1976 28.11.04, 12:01 MAM PYTANIE CZY WIE KTÓRAŚ JAK SIE DOSTAĆ DO DR.RADWANA ALE W CENTRUM ZDROWIA MATKI POLKI CZY TAM PRZYJMUJE NA KASE CHORYCH CZY TEZ TYLKO PRYWATNIE??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robik71 Re: DR.RADWAN A CZMP??? 29.11.04, 21:53 Dr Radwan nie przyjmuje w CZMP w Lodzi bo pracuje w innym lodzkim szpitalu. Ptywatnie przyjmuje w prywatnej przychodni GAMETA. Natomiast w CZMP mozesz skontaktowac sie z prof. Radwanem (ojcem doktora), ktory jest tam szefem oddzialu. Robik Odpowiedz Link Zgłoś
filsul Re: DR.RADWAN A CZMP??? 30.11.04, 22:07 Ja leczylam sie u prof.Radwana (ojca) 3 lata temu. Nie wiem czy chodzi ci o niego czy o syna? Chodzilam do Gamety (lacznie 3 razy) ale mam z tamtego okresu namiary na CZMP. Tel na centrale: 645 10 00 i trzeba prosic rozrodczosc. Chyba, ze cos sie zmienilo. A tak na marginesie to mam PCO i 2 super corki. Dzieki prof. Radwanowi wlasnie!!! Pozdrawiam balbina Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: fisal 30.11.04, 23:03 Mozesz podac jakiegos priva bo bym chciała porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś