Dodaj do ulubionych

kapsułki MACA?

20.01.05, 16:54
........wyczytałam gdzieś że są lepsze niż olej z wiesiołka?czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • katrin3 Re: kapsułki MACA? 20.01.05, 20:26
      Witaj!!!
      Mam podobne doświadczenia i uważam, że sieganie po naturalne metody
      wspomagajace leczenie są dobre, aczkolwiek po dłuim czasie przynoszą efekt. Nie
      stosuj maci łącznie z wiesiołkiem. Odzielnie obydwa dają jak dla mnie dobre
      efekty. Maca - poprawia ochotę na seks i reguluje cykl. Wiesiołek - reguluje
      cykl, wpływa na lepszy śluz w czasie płodnym oraz minimalizuje napięcie
      przedmiesiączkowe. Polecam i pozdrawiam.
    • pola77 Re: kapsułki MACA? 20.01.05, 21:15
      a co to jest ta MACA?
    • justy11 Re: kapsułki MACA? 21.01.05, 09:13
      Ja odstawiłam mace bo bardzo bolały mnie jajniki. Gdzieś wyczytałam, że maca to
      do końca nie jest takie bezpieczne lekarstwo. Nie dla każdego jest dobre.
      Szczególnie ponoc nie powinny brać kobiety które mają predyspozycje do
      powstawania cyst ! Bardziej Mace powinni przyjmowac panowie, gdyż poprawia
      nasienie.
      • doddi2 Re: kapsułki MACA? 21.01.05, 21:20
        Maca nie jest wskazana dla PCOwiczek. Brałam ją przez pierwszą część cyklu i
        USG wykazało powiększenie wielu pęcherzyków. Musiałam szybko ją odstawić i brać
        luteinę. Natomiast maca oraz kapsułki z żeńszenia pomogły mojemu mężusiowi. Już
        po 3-ch miesiącach ich brania jego nasionka poprawiły się o czym świadczy
        fakt,że ostatnia IUI była robiona już bez wspomagacza (pergolu). Co się tyczy
        wiesiołka, to rzeczywiscie pomaga on na śluz, ale bierze się go tylko do
        owulacji. Zażywanie w drugiej części cyklu może powodować skurcze poronne.
        • judyta10 Re: kapsułki MACA? 22.01.05, 15:46
          Ja biorę od jakiegos czasu mace około 2tyg,czekam na efekty.
    • marianna24 Re: kapsułki MACA? 22.01.05, 21:00
      Czesc
      Czy moze ktos mi napisac na temat wiesiolka- jak sie nazywa preparat(kapsulki)
      i czy to mozna w aptece kupic??dzieki
    • variacja Re: kapsułki MACA? 22.01.05, 23:53
      www.azmedica.pl/index.php3?mainpage=produkt.php3&slowo=MACA&id=1106434017etLSNlMV0gWSdesR&ver=1&menu=nauka&ran=0&idp=9
      • katrin3 Re: kapsułki MACA? 24.01.05, 19:38
        OEPAROL - 60 kapsułek, olej wiesiołkowy dziewiczy, firma AGROPHARM, cena 20,62
        Pozdrawiam!!!
    • pola77 Re: kapsułki MACA? 29.01.05, 15:36
      kupiłam właśnie mace w Wawie 30 kapsułek za 16 zł (a nie 19 jak było w linku
      powyżej)
      pola
      • variacja NIEPOKALANEK PIEPRZOWY 30.01.05, 14:14
        Czy wiecie gdzie kupić? Nigdzie nie mogę dostać, w żadnej aptece naparu z tych ziół!
    • justy11 Re: kapsułki MACA? 31.01.05, 11:53
      Mace mozna kupić w aptece są to tabletki nie zioła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka