Dodaj do ulubionych

kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ?????

01.02.05, 11:48
Prawie rok temu załozyłam forum dobrych ginekologów chce otworzyc nowe forum
o klinikach wiec licze na Wasza pomoc w tej sprawie. Jakie powinny sie tam
znaleśc: napewno novum, invicta,Inwimed, Gameta, Intermedika
jakie jeszcze ?????????
Obserwuj wątek
    • rafal_md Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 01.02.05, 14:22
      W moim przekonaniu, najlepsza rekomendacja to FERTILITY CENTER BERLIN - do
      jakosci i profesjonalizmu mozna miec 100% zaufania, ceny niewiele wyzsze niz w
      Polsce, dobra distepnosc komunikacyjna, sa otwarci na Polakow - czego mozna
      chciec wiecej?

www.fertilitycenter-berlin.de/services_pl.php
      • klara72 Fertility Center w Berlinie, zdecydowanie tak!!!!! 03.02.05, 23:08
        Witam, moge potwierdzic, ze to najlepsze co mnie spotkalo w zyciu.
        5 lat nieskutecznego leczania w klinice na Polnej w Poznaniu oraz w
        Bialymstoku, w koncu stwierdzenie ze "nie ma szans", po czym w Berlinie polna
        kultura, trafna diagnoza i po drugim podejsicu do invitro najpiekniejsza chwila
        zycia, nasza ukochana fasolka. Pomodlcie sie o dobre rozwiazanie, bo to juz
        niedlugo!! Pierwszy cykl dostalismy praktycznie w prezencie (ale leki we
        wlasnym zakresie), drugi kosztowal nas razem z lekami ponad 12 tys. PLN.
        Polecam wszystkim, zwlaszca mojego doktora Tandler-Schneidera. Poza tym super
        atmosfera, wszyscy usmiechnieci, na scianach piekne malarstwo, pelen komfort.
    • ma_inka Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 01.02.05, 17:36
      Vital Medica w Poznaniu i dr Maciejewski uprzejmość, ludzkie traktowanie,
      fachowość i jasność w sprawach finansowych
    • agata73 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 01.02.05, 20:49
      Salve-Łódź.
      Uważam, że najlepszą rekomendacja każdej kliniki są zadowolone ciężarne
      pacjentki. Ja zaciążyłam po I IUI w salve, dziewczyna która czekała na
      ostatniej mojej wizycie przed gabinetem przy drugim in vitro zaszła w ciążę i
      oczekuje bliźniaków. Lepszej reklamy nie trzeba niż ciężarówki pod gabinetem.
      Jest nas tam zawsze dużo, oczywiście nie wiem czy wszystkie są po jakimś
      leczeniu, czy naturalnie. pewnie trochę tak , trochę tak. Gorąco pozdrawiam
      Agata
    • pepsi18 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 01.02.05, 20:57
      Provita - Katowice
    • gagat100 dzieki, czyzby nic wiecej ??? 02.02.05, 10:21

• monika_oli Lublin Ab-Ovo 02.02.05, 12:05
      www.ab-ovo.lublin.pl/
    • gagat100 moze cos wiecie to opiszcie 02.02.05, 15:11
      Novum
      Invicta
      Novomedica
      VitalMedica
      Salve
    • pszczolka2 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 02.02.05, 17:12
      "PROVITA" Klinika Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej, Katowice
      ul.Żelazna. Świetni fachowcy i doskonałe podejscie do pacjentasmile

Pozdrawiam,Ola
      32 cykl starań rozpoczety (w tym drugi "odpoczynkowy"smile
      • kkkkk4 Re: Ab-ovo pytanie. 03.02.05, 09:54
        Monika, czy mozesz napisać coś wiecej o tej klinice. Kto tam jest wart
        polecenia, jakie ceny, czy mają sukcesy w leczeniu itd.
      • marle.na06 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 23.06.13, 10:44
        natomiast GYNCETRUM - ludzie ta klinika to porażka. Za każdym razem jak przychodzimy to przyjmuje nas inny lekarz. Do tego każdy lekarz mówi co innego. Teraz mają manię kierowania każdego na in vitro żeby tylko jak najwięcej zarobić na nas- biednych ludziach, którzy pragną mieć dzieci. Zarabiam minimum krajowe mąż również a ich interesuje tylko kasa. Koleżanka mówiła mi, że dr Serafin to dramat koleś wcale nie wie co i jak robić. nie ma żadnego doświadczenia, robi dobrą i udaje że wie oc co chodzi a potem leci do innego lekarza pytać co ten o tym sądzi. Koleżance chciał zrobić inseminacje dwa dni już po pęknięciu pęcherzyka. Jego nie interesuje dobro pacjenta tylko zarobek dla kliniki. Dr Czerwińska każdej kobiecie wymyśla policystyczne jajniki. Jak tam ide to już mam dość. Chyba zmienie klinike bo to jest strata kasy i czasu a oni i tak mają nas gdzieś...
        • lidek0 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 23.06.13, 17:42
          Płacisz nie małe pieniądze i nie możesz sama zapisać się do konkretnego lekarza -ciągle tego samego? Już po 2 wizytach bym zrezygnowała.
          • maxime11 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 05.03.16, 18:45
            Bo marle.na06 to tak naprawdę chyba jakiś spamer, który wkleja ten post gdzie się da. Pewnie nawet na forum, dotyczących komputerów. Pachnie konkurencją wink Ja się akurat w tej klinice leczyłam, dodam - z sukcesem. Wszyscy są tam świetnymi fachowcami w swoich dziedzinach. Zresztą za Gyncentrum przemawiają statystyki, a te mają lepsze, niż inne kliniki
      • mireleczka17 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 17.03.16, 20:46
        Ja akurat z tej Kliniki jestem średnio zadowolona, co przychodziłam to inny lekarz. Dziwne podejście po pacjentów, mało "osobiste", raczej lecą taśmowo ;/ nie polecam
        • maxime11 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 19.03.16, 20:13
          Mnie też takie podejście bardzo irytowało. Nie wiem, czy lekarz mnie z kimś pomylił, czy po prostu chciał mnie naciągnąć na zbędny zabieg. Dlatego przeniosłam się do Gyncentrum i okazało się, że wystarczyła mi zwykła terapia farmakologiczna, po której zaszłam w ciążę. Moja lekarka z Gync, spojrzała tylko na wyniki i od razu powiedziała, że połowę badań w poprzdniej klinice robiłam niepotrzebne.
    • anettebb Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 03.02.05, 10:56
      na rynku ukazało się ostatnio coś w rodzaju biuletynu, dosyć grube wydanie, o
      niepłodności (przyczyny, porady itp)wraz z adresami instytucji które zajmuja
      się leczeniem...widziałam to w kiosku z gazetami po około 17 zł...może
      znajdziecie tam interesujące Was informacje...pozdrawiam
      • agnes59 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 03.02.05, 13:42
        Anettebb ten poradnik to pewnie już wszystkie mają,bo rozmowa o nim była kilka
        dni temu.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=20083349
        A teraz chciałybyśmy poznać opinie forumniczek na temat klinik.
        Jakie polecają ,do kogo w nich na wizytę i takie tam.

Ja chodzę do Invicty w Gdańsku.
        Lekarza nie polecę bo myślę o zmianie na innego(mam wątpliwości co do metod
        jego leczenia)
        Słyszałam dobre opinie na temat dr.K.Łukaszuka,Śliwińskiego i Piątkowskiego
        (tylko słyszałam sama jesze nie sprawdziłam).
        • agnes59 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 03.02.05, 13:54
          Zapomniałam.
          Strona internetowa Invicty.
          www.invicta.pl/index1a.php
    • rybcia30 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 03.02.05, 14:05
      Kriobank- Białystok. Jedna z najlepszych w kraju.
      www.kriobank.pl

Poza tym na stronie Bociana można znaleźć wszystko co chcesz na temat klinik w
      Polsce. www.nasz-bocian.pl

Sorry, ale czemu od razu tam nie szukasz, skoro potrzebujesz wiadomości na
      temat klinik.
      Pozdrawiam.

(2 dziewczynki, 30tc)
    • agnes59 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 03.02.05, 14:50
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Kliniki
      Na tej stronie wymienione są kliniki i opinie o nich bocianowiczek.
      A teraz my forumniczki gazetowniczki(ha,ha),wypowiedzm y się na ten temat.
      Każda z nas ma inne doświadczenia z klinikami i lekarzami w nich pracującymi.

Gagatku kochany sorki,że wchodzę Ci w paradę,ale jakoś niechętnie chcą się z
      nami podzielić,wiedzą na temat lekarzy pracujących w klinikach N.
      Pozdrawiam.
    • pimpek_sadelko Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 03.02.05, 15:06
      nie tylko kliniki mozna wybierac. sa dobrzy lekarze w prywatnych gabinetach, w
      ktorych koszty leczenia sa na tak samo wysokim poziomie, a ceny nizsze. dla
      porownania w bialymstoku inv u domitrza kosztuje ok 6 tysiecy, w kriobanku ok
      10 tysiecy. i tu i tu dobra opieka, rzetelnosc. czasem warto popatrzec na cos z
      innej strony, nie spieszyc sie, szczegolnie jesli leczenie ciagnie za soba duze
      koszty.
      • marle.na06 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 23.06.13, 10:46
        GYNCENTRUM to porażka. Za każdym razem jak przychodzimy to przyjmuje nas inny lekarz. Do tego każdy lekarz mówi co innego. Teraz mają manię kierowania każdego na in vitro żeby tylko jak najwięcej zarobić na nas- biednych ludziach, którzy pragną mieć dzieci. Zarabiam minimum krajowe mąż również a ich interesuje tylko kasa. Koleżanka mówiła mi, że dr Serafin to dramat koleś wcale nie wie co i jak robić. nie ma żadnego doświadczenia, robi dobrą i udaje że wie oc co chodzi a potem leci do innego lekarza pytać co ten o tym sądzi. Koleżance chciał zrobić inseminacje dwa dni już po pęknięciu pęcherzyka. Jego nie interesuje dobro pacjenta tylko zarobek dla kliniki. Dr Czerwińska każdej kobiecie wymyśla policystyczne jajniki. Jak tam ide to już mam dość. Chyba zmienie klinike bo to jest strata kasy i czasu a oni i tak mają nas gdzieś... zrobicie jak chcecie. Zaznaczam, że ja nie polecam jakiejś konkretnej kliniki tylko mówię jaka akurat jest w Gyncentrum.
    • tosiek20 KLINIKA w BYTOMIU ul. BATOREGO 09.02.05, 20:44
      Witam. Ja mogę polecić szpital Kliniczny w Bytomiu przy ul. Batorego. Przyjmuje
      tam bardzo doświadczony lekarz dr Stanisław Horak. Wszyscy pacjenci z którymi
      siedzielśmy w poczekalni bardzo go chwalili.Na nas zrobił bardzo dobre wrażenie
      a opinia pacjentów jeszcze nas zdopingowała. Polecam !
    • beatrice73 a w szczecinie? 09.02.05, 22:20
      czy ktos moze sie wypowiedziec na temat szczecina, gdzie i u kogo warto?
      pozdrawiam
      • spelniona123 Re: a w szczecinie? 06.03.16, 07:14
        Jeżeli chodzi o Szczecin to Vitro live. Wszyscy lekarze są tam dobrzy i dbają o pacjentki. Osobiście korzystałam z wizyt u prof. Kurzawy
    • marle.na06 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 24.06.13, 11:25
      to już od razu nie polecam Gyncetrum smile na wstępie powiem, że jestem tamtejszym podejściem załamana
      • jmk_2 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 02.03.16, 17:15
        marle.na06 napisał(a):

> to już od razu nie polecam Gyncetrum smile na wstępie powiem, że jestem tamtejszym
        > podejściem załamana

Co za bzdura, to najlepsza klinika, w każdym razie ta w Katowicach! Przetestowałam wielu lekarzy, kilka klinik i wszyscy bezradnie rozkładali ręce. Dopiero w katowickim Gyncentrum mi pomogli. Jeszcze raz zlecili mi wszystkie badania. Okazało się, że wyniki, które dla wielu były "bez zarzutu", w Gymcentrum wzbudziły sporo wątpliwości i kazali mi je poprawić. Przepisali odpowiednie specyfiki, a potem kazali zrobić jeszcze kilka innych badań, których wcześniej nikt mi nie zlecił. Nie będę się tu rozpisywać, dodam tylko, że dziś jestem szczęśliwą matką zdrowego, półrocznego synka i właśnie zaczynam walkę o kolejne dziecko. Oczywiście w Gyncentrum.
        • ryczacatrzydziecha81 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 02.03.16, 17:48
          A ja twierdze ze Gyncetrum to porażka! Tak na prawdę jeden zmęczony lekarz dla wszystkim pacjentek, reszta poza dobrym wrażeniem albo napisem KASA na czole nie robi nic!
          Moze powinni zmienic branżę? Mysle ze fitness byłby dobry a nazwa GyMcentrum.. kosmetyczną zmianą!
          Zdecydowanie : NIE POLECAM!
          • jmk_2 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 03.03.16, 15:07
            Jeden zmęczony lekarz? Ja spotkałam co najmniej troje lekarzy i żaden nie był zmęczony smile I tak uważam, że to najlepsza klinika, a uważam tak dlatego, że zanim dzięki Gyncentrum stałam się szczęśliwą mamuśką, zliczyłam sporo klinik w których postawili na mniej krzyżyk. Może wybiorę się jeszcze z synkiem do tych wszystkich, którzy mi wmawiali, że się nie da. Ale mój syn jest najlepszym dowodem na to, że jednak "coś" się tam robi i to niemało, bo uwierz mi, sporo dzieci stamtąd wyszło
            Zdecydowanie: POLECAM smile
            • ryczacatrzydziecha81 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 03.03.16, 17:30
              Oczywiscie każdy moze miec swoje zdanie! ??
    • maxime11 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 11.03.16, 00:04
      Ja zdecydowanie polecam Gyncntrum! Wspaniała klinika na światowym poziomie. Nowoczesny sprzęt, profesjonalny i bardzo życzliwy zespół. Lekarze stawiają trafne diagnozy, zawsze słuchają z uwagą, co się do nich mówi. Ogólnie - bardzo przyjazna pacjentom atmosfera. Do tego są skuteczni. Mają bardzo przyzwoite statystyki.
      • chyba.ze SPAM 11.03.16, 21:05
        Nie wstyd ci?
        Nachalna reklama.
        • ryczacatrzydziecha81 Re: SPAM 11.03.16, 23:07
          Maxime11 ile ci płacą?
          • maxime11 Re: SPAM 11.03.16, 23:44
            wystarczy mi mój syn... może w ramach wdzięczności podrzucę im twoje posty jako marle.na06 wink
    • jmk_2 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 13.03.16, 22:46
      Nie rozumiem, dlaczego wymienianie nazwy kliniki nagle traktowane jest jako spam, choć wszyscy tu tak wciąż robią... od lat. Nie można pisać dobrze polskiej klinice, ale można pisać dobrze o niemieckiej, a nawet podawać adres jej strony internetowej??? Wydaje mi się, że akurat Gyncentrum nie potrzebuje ani spamu, ani reklamy. Wystarczy, zobaczyć statystyki
    • mama_marka11 Re: kliniki niepłodnosci - jakie i gdzie ????? 27.04.16, 11:38
      Znam polską przychodnie w UK mają dobrych ginekologów, położną.
      Zajmują się leczeniem niepłodności.
      Polmedics mają gabinety w Londynie, Bristolu.
      www.polmedics.co.uk/specjalizacja/ginekolog/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka