beatrice73 18.02.05, 14:58 dziewczyny pochwalcie sie jesli mozecie- ze sie udalo i dodajcie wiary tym ktore jeszcze ja maja przed soba... za ktorym razem sie udalo i w ogole... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrice73 Re: udana insemnacja 18.02.05, 14:58 oczywiscie UDANA INSEMINACJA... ot chochlik literkowy, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 marne nadzieje 18.02.05, 17:19 www.zsms.poznan.pl/gazeta/miasto.php weszlam sobie na te strone, zeby zobaczyc statystyke i po prostu nadzieja ze mnie umknela jak powietrze z balonika dmuchanego chyba nigdy nam sie nie uda Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: udana insemnacja 18.02.05, 17:20 Nam udało się za drugim podejściem, przy dwóch pęcherzykach. Podchodząc do iui i znając statystyki byłam mocno sceptyczna i już w głowie układałam plan działań na wypadek ICSI... a tu okazało się, że IUI naprawdę się udają! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: udana insemnacja 18.02.05, 17:28 Oczywiście, że inseminacje się udają. Tyle, że zapukałaś do niewłaściwych drzwi. Na tym forum spotykają się ludzie, którzy mają problem z poczęciem dziecka. Najczęściej po udanej inseminacji odchodzą na fora ciążowe. Zajrzyj na forum bociana i poszukaj wątków o ciążach z iui, to cię pewnie podniesie na duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
atrand Re: udana insemnacja 18.02.05, 17:32 Nam się udało z drugim razem - przy dwóch pęcherzykach (w Nowum). Teraz jestem w 18tc. Trzymam za Ciebie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: udana insemnacja 18.02.05, 17:51 witaj beatrice73, nie miałam inseminacji tylko od razu in vitro bo chłopaki mezusia za słabizny podobno, myślę że sama kwalifikacja do IUI to już wielki sukces i szansa w jednym, ale rzeczywiście dziewczyny po udanych IUI poszły na ciąże i karmienie albo i na sanki z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: udana insemnacja 18.02.05, 20:04 jestescie kochane!! dodalyscie mi wiary ze jednak sie udaje!!! zycze wszystkim powodzenia ) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik11 Re: udana insemnacja 18.02.05, 21:20 Mnie też się udało, warto próbować Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz35 Re: udana insemnacja 18.02.05, 21:32 nam się udało za pierwszym razem oczywiscie po hsg Odpowiedz Link Zgłoś
iwonasz2 Re: udana insemnacja 18.02.05, 23:01 Mi się udało za trzecim razem przy jednym pęcherzyku pozdrawiam i życzę powodzenia iwona Odpowiedz Link Zgłoś
nizalka Re: udana insemnacja 19.02.05, 19:15 nasza inseminacja udała się za pierwszym razem, po silnej stymulacji były 2 pęcherzyki - obecnie 25 tc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś