invicta1 11.03.05, 12:36 co jakiś czas taki jakby mocny skurcz na wysokosci jajnika i potem spokoj, tylko lekko je czuję-może tak być w wyniku stymulacji czy mam sie martwic? wizyte mam w poniedzialek po południu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 13:27 HELP! nikt tak nie miał? nie wiem, co robić Odpowiedz Link Zgłoś
dytkob Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 13:50 Invicta, u mnie 16 dzień i boli mnie brzuch jak na @. Czy to możliwe, że dzieciaczki się wgryzają??????? Czy nie za wcześnie? Owu była straszna w środę. Ja chyba dostanę szmergla....... Twoje jejniki sie troche napracowały więc mają prawo pobolewać. Przeanalizowałam nasze wyniki estradiolu i podejrzewam, że mogłaś mieć więcej niż dwa dominujące. Ja miałam dwa po 21mm i estradiol 775 a Ty dwa razy większy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:00 Boże może jestem przestymulowana?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dytkob Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:10 Nie przesadzaj, skoro gin nic nie powiedziała na ten estradiol to się nie martw. Jak mi wydawali wynik w laboratorium to aż wyszła babka i zapytała czy biorę jakieś hormony bo estradiol baaardzo duży. Sama nie wiem, ale myślę, ze mają prawo troszkę pobolewać, skoro się napracowały. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:11 ona jeszcze nie wie jaki mialam estradiol! bede u niej w pon Odpowiedz Link Zgłoś
dytkob Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:16 Nie panikuj, będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
agak14 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:24 Invicta czy ty też brałaś pregnyl? Ja jestem dopiro 9 dc na clo ale mam śluz (nie wiem czy prawidłowy) Lekarz mi mówił że śluz powinien się pojawić po pregnylu, 12-13 dc, a ja już mam Czy brać w takim razie pregnyl?? Proszę poradźcie Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:26 nie brałam pregnylu-przykro mi pojecia nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:25 mysle, ze 16 dc, to dosc szybko na zgniezdzenie, zwlaszcza, ze owu w srode, ale kto wie, masz dobra "historie" ze stymulacja clo, wiec mozesz smialo liczyc na zloty pierwszy strzal-zycze Ci tego! kurna popieprzone to wszystko u mnie ten estradiol i jedna krecha na tescie-jakos zglupialam teraz mnie nie boli, ale mam gorace jedno udo-po stronie wczesniej klujacego jajnika-o co chodzi? chyba jutro zatestuje znowu to bedzie 26dc Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:23 Królewna, a kiedy Ty testujesz? bo ja tu siedzę jak na bombie i czekam na Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:27 no bombie to i tak siedzisz Dazzle wszystko dobrze u Ciebie? testowalam 24 dc i jedna krecha, ale wewnetrznie czulam prawie pewnosc-nie wiem, co myslec Odpowiedz Link Zgłoś
agak14 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:32 Dziękuję za słowa otuchy invicta. Nawet nie wiesz jak jak podniosły na duchu. Bo jak czytam na forum to mało dziewczyn po pierwszym clo trafiły. Tylko niepokoi mnie ten śluz bo jak mi powidziano on ma być przeźroczysty a ja mam lekko białawy. Pregnyl chyba wezmę Może coś pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 14:52 Agak moim zdaniem powinnas poczekac na ten wlasciwy sluz, 9 dc i bialy sluz wg mnie jestes przed zasadniczym objawem sluzu plodnego-posluchalabym twojego gina Odpowiedz Link Zgłoś
agak14 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 11.03.05, 16:12 Masz rację. Wezmę ten prenygl. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle 24dc 11.03.05, 14:41 testowałaś? Ty się lubisz stresować, co? Wrzuć na luz i powiedz mi, kiedy POWINNAŚ testować ))) u mnie chyba dobrze, tylko mieee mdliiiii już 18 tydzień!!!! to dziecko lubi tylko kwaszone, kiszone i ogólnie kwaśne, co jest łogólnie menconce... mam też wzdęcia, zaparcia, nadwrażliwość zapachową, uczulenie na krem na rozstępy, sutki jak Delicje (rozmiar i kolor, nie smak - niestety), cyce jak dzwony a do tego jestem senna i ospała. No jednym słowem - STAN BŁO-GO-SŁA-WIO- NY Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: 24dc 11.03.05, 14:50 ja jestem chyba walnieta, teraz to sie boje, ze bede miala czworaczki ten estradiol-Boże! chyba powinnam testować w poniedzialek-sama nie wiem na duphastonie mialam cykle po 32 dni, a ten ostatni 29 dni, to moze we wtorek powinnam? ale na tescie napisali, ze wykrywa 6dpo chyba zmienie gina, jak sie okaze, ze mi namieszala tych mdlosci, to nie zazdroszcze-przypomnialo mi sie jak czytalam twoj post pt."wiecie kto jest najbardziej zdziwiona osoba na swiecie?" a biust to ok-duzy jest fajny ja mam normalnie duze C, to ciekawe jaki bede miala w ciazy? ale stres rano byłam pewna, ze mam torbiel i ona mi pekla-czekalam czy zaczne tracic przytomność-do psychiatry powinnam chodzic nie do gina! Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle :))))) 11.03.05, 15:24 czworaczki....mmmm.... na testach to se mogą pisać, co chcą, na płocie ktoś d... napisze i od razu wierzysz, że miękko i ciepło? trzeba w terminie @, a najlepiej PO terminie. ja testowałam jakoś tak w 32-34 dniu chyba. no i się zdziwiłam, nie ma co... Biust to nie jest duży, tylko obrzmiały, bolesny z sutami wielkości Delicji (przymierzałam, to wiem) w kolorze ciemnobrązowym, nie da się dotknąć i jeszcze do tego wyłażą mi z kanalików takie korki, co je zatykały. NIe ma co - sam czar i estetyczna erotyka... I jeszcze mi się tak boleśnie kurczą popołudniami, że płaczę z bólu. Koleżanka, co miała duże C/D ma teraz G. Nosi taką werandę przed sobą, że stóp swoich nie widzi i chodzi w takich półgorsetach, żeby jej to ustrojstwo od dołu podtrzymywały. Robionych na miarę, oczywiście. Rozumiem, że torbiel rano nie pękła. Podać Ci adres do psychiatry? Ja już byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :))))) 11.03.05, 15:30 cholera wie może i pekła-ale żyłka w mózgu z tymi delicjami, to niezły opis-taki hmmm...obrazowy kurna takie wielkie cycki w ciazy lubia przeistoczyc sie potem w wory i to puste-nie zyczylabym najgorszemu wrogowi zwsze zastanawialam sie co to za cholerstwo jest na sutkach i po co, a teraz juz wiem-to te koreczki i mowisz same sie odblokuja? ja to czasem dusilam, bo mnie wkurzaly, a le na jednym sutku mam 2 a na drugim chyba z 5-ciekawe? jak nie zaszłam w tym cyklu, to jestem królowa Elżbieta, albo nawet sam Czrls wielkonosowielkouchy podejrzewam, ze test kłamał! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :))))) 11.03.05, 15:32 chyba wiec lepiej miec male delicje niz te wory-nie sama ciaza czlowiek zyje no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: :))))) 11.03.05, 15:42 no więc właśnie, ciąża to stan przejściowy... ale wory mogą zostać na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: :))))) 11.03.05, 15:41 Pozwól, że Cię uświadomię. NA rozetkach sutkowych masz gruczoły kogośtam, co to mają sutki i okolice natłuszczać - produkują, subtelnoość preeecz, łój, znaczy. Natomiast mnie z samych sutków, z tych rozumiesz kiedyś małych, miłych i wrażliwych kuleczek wieńczących rozetki, zaczeły wyłazić takie jakby maluśkie ruloniki suchej skóry, czy czegoś. Tyle, że sutki są powiększone, ruloniki suche i sterczą jak igły i ogólnie wygląda to mocno obrzydliwie. Zostałam uświadomiona, że to mi się odtykają kanaliki mlekowe i że może mi jeszcze zacząć kapać siara. No, kurrrrna, sam czar! jak ja mam do łóżka z mężem iść, jak mi cycki żyją osobnym życiem wewnętrznem własnem???? poczekaj naprawdę na czas małpy i dopiero testuj. bo Ci Karolkowy noseczek wyrośnie i uszy się rozklepią, heheeeee) a co zostanie z moich piersi po wyssaniu ich przez Ufoludka? ech, już boję się przewidywać. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: :))))) 11.03.05, 15:51 no tak sex w towarzystwie sterczacych "ruloników", to musi byc troche extremlne przezycie przytulaj sie w staniku albo taka kamasutra-mnostwo mozliwosci-nawet bez udzialu sutków da sie wybrac co nieco poza tym na wsi mówią, że w ciąży sexu się nie uprawia haha no jasne! Dazzle czy masz już brzuś? taka jestem ciekawa, kiedy on sie pojawia intuicja dotad mnie nie zawodzila w zyciu, jezeli teraz sie myle, to znaczy, ze juz mocno przesadzilam z nakrecaniem, nigdy nie wywozily mnie w pole wewnetrzne przekonania NIGDY! tamten test lekcewaze, bez sensu mnie podkusilo, ale mialam po drodze historie z peknieciem szostki po korzen i jestem w trakcie kanalowego, to chcialam zobaczyc czy moze sa II, zeby rtg nie robic-nie zrobilam i tak, ale pretekst był Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: :))))) 11.03.05, 20:38 ja na szczescie dazzle dalej mam moje c/d boje sie, ze pozniej urosna cycki mam super, nie bola, nie mam delicjowych brodawe, w ogole sa totalnie normalne. od niedawna dopiero delikatne zylki widac Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka Mogę się wtrącić? 11.03.05, 16:08 Dazzle, invicta super się Was czyta!!!!!! (zwłaszcza te delicje hi,hi) Ja w ciąży miałam też delicje tylko te mini, a piersi to mi zostały mini do teraz, niestety... A tak zmieniając temat, czytałam Invicta o Twoim testowaniu - przecież nie miało prawa wyjść, więc spokojnie zaczekaj(łatwo powiedzieć, ja też nie mogę doczekać sie środy - wtedy będzie 10 dzień brania Duhastonu i 14 po pregnylu) Naprawdę, trzymam kciuki, by Ci się udało, bo z takim zarem piszesz o swym przekonaniu, taką siłą wewnętrzną emanujesz, że chyba będę płakać razem z Tobą (z radości oczywiście). Pozdrawiam. Jakbyś chciała sobie pogadać, to jestem teraz na gg - 8073653. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mycha79 Ja tez mam pewnosc... 11.03.05, 20:35 Pierwszy raz od roku jestem taka pewna, ze sie udało. Objawy - ból brodawek i metaliczny smak w ustach. Szczególnie ten posmak mnie upewnia. W poniedziałek testuje (12 dni po pregnylu) dzis 25 dc. przy cyklach 24dniowych i tempka 37.1. Trzymam kciuki invicta Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bolą mnie jajniki 25 dc na CLO 12.03.05, 10:12 ja tylko chciałam pisnąć, że nic mnie dzis nie boli wcale a wcale-nie liczac biustu dziwne to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia Trzymam kciuki 12.03.05, 10:22 Invicta,Mycha i Kostruszka trzymam za Was kciuki. No i za siebie też trzymam, ja będę testować we wtorek. Dazzle dbaj o siebie. Bardzo fajny opis o delicjach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mycha79 Re: Trzymam kciuki 12.03.05, 17:12 Dzieki dragonia, ja trzymam za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś