asiak78 14.03.05, 11:45 Mam do Was bardzo ważne pytanie. Kiedy bolą jajniki: Przed owu, w trakcie a może po? Czy któraś potrafi mi odpowiedzieć? To dla mnie bardzo ważne. Dodam tylko że to mój pierwszy cykl z CLO i dzisiaj jest 12dc. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egoscicka Re: Ból owulacyjny 14.03.05, 12:06 to zalezy od osoby, ujednych jest przed, u innych w trakcie lub po . U mnie jak juz zaczyna sie splaszac i pekac,pecherzyk, to mnie zaczyna bolec Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: Ból owulacyjny 14.03.05, 12:22 No i chyba zazwyczaj tak jest,że ból towarzyszy pęknięciu pęcherzyka i tym samym uwolnieniu jajeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
collins2 Re: Ból owulacyjny - ja też 12 dc i na CLO 14.03.05, 15:04 cześć widzę że jedziemy na tym samym wózku. Ja też na CLO i dzisiaj 12dc. Powiedz jaką dawkę brałaś i czy monitorujesz cykl. Ja jestem trochę zestresowana, lekarz mi kazał robić testy owu. Idę w czwartek na USG - to będzie 15 dc i nie wiem czy nie za późno żeby zobaczyć ile i i jakie pęcherzyki urosły. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak78 Re: Ból owulacyjny - ja też 12 dc i na CLO 15.03.05, 08:23 Hej! Ja mam przyjśc na USG pomiędzy 12 a 14 dc. Dzisiaj idę, więc jest to 13dc. Wczoraj bolały mnie jajniki, a dzisiaj spadła tempka i pojawił się płodny śluz. Mam nadzieję, że nie za późno bo chcemy podejść do IUI. A jak tam u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
collins2 Re: Ból owulacyjny - ja też 12 dc i na CLO 15.03.05, 10:47 Hej. Ja dalej czekam, testy owu na razie nic nie pokazują, tzn. kreska testowa jest ale słabiutka. Jest szansa że jutro się wkręcę gdzieś na USG, a jak nie to dopiero w czwartek po południu. Nic mnie nie boli, jajniki tylko po pierwszych tabletkach CLO mnie pobolewały. Tempka jeszcze nie spada. Dzisiaj 13 dc i czekamy ! To jaką dawkę CLO brałaś???? Odpowiedz Link Zgłoś
asiak78 ja też 13 dc i na CLO 15.03.05, 12:04 Witaj! To moje pierwsze doświadczenia z CLO. Brałam 3-7dc po 1 tabletce. Zobaczymy po południu jak podziałały. No, w każdym razie "czuję jajniki" )) Odpowiedz Link Zgłoś