Dodaj do ulubionych

Ból owulacyjny

14.03.05, 11:45
Mam do Was bardzo ważne pytanie. Kiedy bolą jajniki: Przed owu, w trakcie a
może po? Czy któraś potrafi mi odpowiedzieć? To dla mnie bardzo ważne. Dodam
tylko że to mój pierwszy cykl z CLO i dzisiaj jest 12dc. Dzięki
Obserwuj wątek
    • egoscicka Re: Ból owulacyjny 14.03.05, 12:06
      to zalezy od osoby, ujednych jest przed, u innych w trakcie lub po
      . U mnie jak juz zaczyna sie splaszac i pekac,pecherzyk, to mnie zaczyna bolec
      • nie_mama Re: Ból owulacyjny 14.03.05, 12:22
        No i chyba zazwyczaj tak jest,że ból towarzyszy pęknięciu pęcherzyka i tym
        samym uwolnieniu jajeczka.
        • collins2 Re: Ból owulacyjny - ja też 12 dc i na CLO 14.03.05, 15:04
          cześć
          widzę że jedziemy na tym samym wózku. Ja też na CLO i dzisiaj 12dc. Powiedz jaką dawkę brałaś i czy monitorujesz cykl. Ja jestem trochę zestresowana, lekarz mi kazał robić testy owu. Idę w czwartek na USG - to będzie 15 dc i nie wiem czy nie za późno żeby zobaczyć ile i i jakie pęcherzyki urosły.
          • asiak78 Re: Ból owulacyjny - ja też 12 dc i na CLO 15.03.05, 08:23
            Hej! Ja mam przyjśc na USG pomiędzy 12 a 14 dc. Dzisiaj idę, więc jest to 13dc.
            Wczoraj bolały mnie jajniki, a dzisiaj spadła tempka i pojawił się płodny śluz.
            Mam nadzieję, że nie za późno bo chcemy podejść do IUI. A jak tam u Ciebie?
            • collins2 Re: Ból owulacyjny - ja też 12 dc i na CLO 15.03.05, 10:47
              Hej. Ja dalej czekam, testy owu na razie nic nie pokazują, tzn. kreska testowa jest ale słabiutka. Jest szansa że jutro się wkręcę gdzieś na USG, a jak nie to dopiero w czwartek po południu. Nic mnie nie boli, jajniki tylko po pierwszych tabletkach CLO mnie pobolewały. Tempka jeszcze nie spada. Dzisiaj 13 dc i czekamy ! To jaką dawkę CLO brałaś????
              • asiak78 ja też 13 dc i na CLO 15.03.05, 12:04
                Witaj!
                To moje pierwsze doświadczenia z CLO. Brałam 3-7dc po 1 tabletce. Zobaczymy po
                południu jak podziałały. No, w każdym razie "czuję jajniki" smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka